Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~96~

• 66 756
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Бурак Бей с тази тениска изкара цялото лято  Mr. Green

Сигурно това му е късметлийската  тениска ,за това не я сваля newsm47
Тук много ми харесват.Напоследък в КС Несли много смотано я обличаха Crossing Arms

# 721
  • София

Сигурно това му е късметлийската  тениска ,за това не я сваля newsm47
Тук много ми харесват.Напоследък в КС Несли много смотано я обличаха Crossing Arms

Ани и на мен така облечени  двамата много ми харесват. Забележи че ризите им са еднакъв модел и цвят спортно елегантен стил  newsm10

# 722
 wavey

На последните две фотки за рекламата все едно не е Несли, прекалено много е нагримирана лиии, фотошопирана лиии!? Thinking

# 723
Ани и на мен така облечени  двамата много ми харесват. Забележи че ризите им са еднакъв модел и цвят спортно елегантен стил  newsm10
Линде, а за това какво ще кажеш smile3534
Скрит текст:

# 724
  • У Диспансера ...♥♥♥

И колата им беше бяла, даже имаше статия за това  Peace

# 725
  • София

И колата им беше бяла, даже имаше статия за това  Peace
Ирка ама верно че е бяла как не се сетих  ooooh!
Ани тука шапките са им в унисон но Бу отново е немърливо облечен а напоследък Фе за да му угоди и тя взе да му приглася  Naughty

# 726
  • София
wavey

На последните две фотки за рекламата все едно не е Несли, прекалено много е нагримирана лиии, фотошопирана лиии!? Thinking
Наде те за това са рекламите да ги направят красиви и да не можем да ги познаем  Mr. Green
Например Фе е съвсем различна на фотосесиите там явно играе фотошопа а когато е без много грим е най-обикновено момиче

Партньорката на Кадир - Седа с мъжа си

Честно да ви кажа аз харесвам Неслито не много гримирана и начервена така е много нежна и миловидна и изглежда по-млада

Последна редакция: ср, 03 авг 2016, 20:51 от БлагаВест

# 727
Има ли кой да ни пусне новата тема?

Неслихан просто е много почерняла, като прибавим и силният грим за рекламата... нормално е да е променена  Peace

# 728
# 729
  • Дубай
Привет  Hug Hug Hug
Страхотни Нес и Кадир много си ги харесвам така синхронизирали ризките.
Бубо и Фето за жалост нещо не им се получава напълно подкрепям Линде с мнението и
Линде, Еве, Наде ,Рени ,Ани Hug Hug Hug Hug Hug
И да Несли много нагримирана можеха да спестят малко все пак е младо момиче и изглежда прелестно така са и придали малкопо женствен вид някоя годинка отгоре иначе си е супер нали си е на ща сладурка Heart Eyes

# 730

Благодаря, Рьоне  Hug Heart Eyes bouquet да има де да си изливаме зехира, дето вика майка  hahaha

Ох, гледам 309 в момента и се попикавам от смях  Joy Joy Joy

# 731
И аз го гледам Laughing ареса ми Laughing майките са ми фаворитки и снахата с мъжете им Mr. Green

# 732
Куртулуш кърти просто, щях да се напикам на сцената в спалнята с тъщата  hahaha

Пуснаха трея на Кадир по Фокс  Heart Eyes

# 733
  • София
Аааа момичета и аз го гледам  Heart Eyes
Куртулуш  направо е неповторим от къде го намериха пък и самочувствие вади  Joy Joy Joy
уникален манипулатор  ooooh!
а за снахата да не говорим първа хубавица  а и чувствителна и агресивна отгоре на всичко hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 03 авг 2016, 22:47 от БлагаВест

# 734
Куртулуш кърти просто, щях да се напикам на сцената в спалнята с тъщата  hahaha

Пуснаха трея на Кадир по Фокс  Heart Eyes
А ти онлайн аз ше чекам падругите Laughing

Общи условия

Активация на акаунт