Работа, CV-та, HR-и, съвети - 54-та тема

• 90 812
  • 716
  •   1
Отговори
# 90
  • При любимите ми хора
Здравейте! Искам да попитам за мобилната версия на jobs.bg -  защо при мен се отваря само една страница и не виждам всички обяви?

# 91
Аз нямам проблем, знам че можеш да си инсталираш приложениe на телефона и директно от там да разглеждаш, но аз ползвам сайта им директно без приложения, на телефона без проблем  bouquet

# 92
  • София
Здравейте! Искам да попитам за мобилната версия на jobs.bg -  защо при мен се отваря само една страница и не виждам всички обяви?

Има горе вдясно една лупичка,от която можеш да си задаваш критериите за търсене.Просто обявите не са в последователни страници,а на една обща и си я въртиш.

# 93
Аз имам страници в мобилния джобс. Като скролна най-долу и ми се появява "Покажи 51-100 от 32380      >"

# 94
Здравейте!  bouquet +1 към търсещите работа.
Работеща съм, но фирмата не е на добре и ще изчезвам от 01.09.
Относно бг.работодател съм срещала страшно негативни мнения, без значение дали са малки или големи фирми. Затова за настоящата не четох нищо и никъде, ами просто се метнах в дълбокото  Peace
Днес тръгнах да кандидатствам по една обява, но чукнах името на фирмата в Гугъл и какви статии ми излязоха  ooooh! ooooh! май тоя път ще го карам по-предлазливо  Naughty

# 95
Не знам дали за тук ми е питането, но ще пробвам. Сменям работата си и единият ми т.д. ще е до петък вкл. , а новият ми ще е от понеделник. Това,че между двата договора има два почивни дни, води ли се за прекъсване?

# 96
  • При любимите ми хора
Благодаря на celika, Nicimici и Dados! Явно си е до телефон, настройки и версии...

# 97
  • Сф
Не знам дали за тук ми е питането, но ще пробвам. Сменям работата си и единият ми т.д. ще е до петък вкл. , а новият ми ще е от понеделник. Това,че между двата договора има два почивни дни, води ли се за прекъсване?
Мисля, че не се води прекъсване. До сега всичките си нови работи съм почвала в понеделник и не съм забелязала да се отрази някъде.

# 98
  • SF
Търся работа като камериерка или друг обслужващ персонал (без кухня) в хотел. Мога да си позволя и да не е в моя град. Никога никой не ми се обажда, дори и да ме чуят само (пък ако ще да не ме наемат заради гласа).

# 99
  • Варна
Търся работа като камериерка или друг обслужващ персонал (без кухня) в хотел. Мога да си позволя и да не е в моя град. Никога никой не ми се обажда, дори и да ме чуят само (пък ако ще да не ме наемат заради гласа).

Какво ти е на гласа?

В хотела , в който работя търсят камериерки. Да ти дам номера на лични?

# 100
До каква степен тестовете за интелигентност, които HR-ите изпращат на кандидатите влияят върху това кого ще изберат и с каква цел конкретно налагат подобно оценяване? Става въпрос за тест от 62 въпроса за 40 минути, в които трябва да намериш липсващата картинка или да избереш следващата такава при определена подредба.

# 101
Ами предполагам, че ще повикат на интервю първите няколко с най-високи оценки. Целта е да намалят броя на интервютата, вероятно.

# 102
А ако на самото интервю съм се представила в пъти по-добре отколкото на теста как се процедира? Кое вземат предвид?

# 103
  • Другата България
Това дали имаш някакви връзки или те е препоръчал някой. Mr. Green Sunglasses

# 104
Това дали имаш някакви връзки или те е препоръчал някой. Mr. Green Sunglasses

Стига де  Laughing Дръж се сериозно! Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт