Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко от участниците са забременели случайно и колко по план?
Какви са преживяванията на участниците след забременяването?
Какви са преживяванията на участниците в репродуктивните клиники?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко от участниците са забременели случайно и колко по план?
Форумът разкрива различни преживявания на участниците. Някои от тях споделят, че забременяването им е било планирано и желано, след като са опитвали определен период от време. Други участници споделят, че забременяването им е било неочаквано, но желано, докато има и такива, които са забременели случайно без да планират това.
-
Какви са преживяванията на участниците след забременяването?
Участниците съобщават за различни емоции след забременяването. Някои изразяват радост и нетърпение, заявявайки, че това е нещото, което са искали най-много. Други споделят смесени чувства от страх и радост, като се притесняват дали ще се справят като родители. Освен това има участници, които съобщават за трудности по време на бременността си, включително загуби на бебета и медицински проблеми.
-
Какви са преживяванията на участниците в репродуктивните клиники?
-
Какви са най-често срещаните методи за планиране на бременност, обсъдени във форума?
-
Какви са най-честите причини за успех или неуспех при опитите за зачеване, според участниците във форума?
. Аз за около 30 секунди минах през няколко състояния и настроения, определено не ми се вярваше, че ще се случи всичко така бързо. После като се осъферих го събудих с новината, той милия не знаеше за какво му говоря първите 2 минути....
Сивзе се от шока и беше много щаслив и той и от тогава си ме гледа, като писано яйце.
и да и се радваме на живо, а не само на размазаните и снимки.
Диагнози , изследвания , хапчета , казваха даже ин витро.И един ден от кекс 2 пъти в месеца сега чакаме нашата точица в началото на 2017