ИЗМЕННИК НА РОДИНАТА /Vatan Haini/ - нов сериал с Халит Ергенч и Бергюзар Корел

• 92 542
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Чилийките са късметлийки- Онур и Сюлейман да им правят стрийптиз hahaha Heart Eyes а те поне едно клипче не пуснаха в нета Crossing Arms

Много интересен път към успеха е изминал Изет Пинто Peace

Варна bouquet

Най-очакваните турски филми през есента на 2016

http://vbox7.com/play:305345dcc9

# 256
Вичомче  Hug, нямах време да кажа, че се радвам и теб да видя отново.

Появявай се по-често.

Много ме разсмя поста ти в темата за КД.

Цитат
Как е Кенчо...някой да не се сети за кайсиите сега ,в тези смутни времена,мисля го.
А буля Синем да не е гебе вече...
Бях се засилила да си почивам у Бодрум тая година,ама таипът ми мина път...сега не знам, галиба ще си работкам безспир

Не само на теб ти мина път таипът.  Joy Joy

# 257

Най-очакваните турски филми през есента на 2016

Реджеп Таип Ердоган знае ли? rotfImbo rotfImbo

# 258
Лили, къде го намери този ударен клип?! Joy Joy
Направо си замечтах...пак! Пуста романтика...

Изменникът най-одряман ми се види... Joy Joy Joy

# 259

Джейда:

"Даааа, ще направим пъстър света, страната ни, цветни ще бъдат душите ни, децата ни... Усмихни се! Прегърни любимите си хора. Нека денят мине чудесно! "

Джейда е в Америка за лечението на Мелиса.

Явно не се снимат сцени с нея, ако наистина са започнали снимките на нейния сериал.

# 260

Благодаря ви за поместените и преведени новини.

Хареса ми това клипче. Може би събитието да не се е състояло на 19-ти, но тогава да е било качено с благородна цел. На мен ми подейства много освежаващо и оптимистично. Е, при нас може би нямаше да се хареса как и двамата филмови героя "правят стриптийз",  но всяка нация е различна. Но би ми било интересно да видя някое клипче... Grinning Важното е да има смях, живот, а не обратното. Чудесна находка, Варна!

Лени, снимката на Халит и на мен ми говори много. Колкото и да го прикриват. Тези горди хора, тези силни и хубави личности като нашето семейство Ергенч, но и другите свободомислещи как ли ще живеят с покрити глави? Не става въпрос за буквален смисъл. Но няма да се задържи дълго тази ситуация. Нека да се надяваме на положителни новини около чаканите наесен сериали!

# 261

Но няма да се задържи дълго тази ситуация. Нека да се надяваме на положителни новини около чаканите наесен сериали!

Всички се надяваме, Орси, защото разсъждаваме като нормални хора.

Но вчера четох един хубав коментар, в който се казваше, че нормалните хора не разчитат правилно ходовете на диктаторите, защото не умеят да влязат в техните глави. Казват си "Не, това е невъзможно. Това не би го направил", защото гледат на нещата през своята призма. Но главите на диктаторите са други.
Най-страшно е да си имаш работа с човек, който си въобразява, че има някаква месианска роля на тази земя. А много коментатори посочват, че целта на Ердоган е да бъде лидер на ислямския свят. Не може да си лидер на ислямския свят, ако собствената ти държава не прилича на останалите, в които господства религията.

Наивно е да се смята, че всичко това ще продължи три месеца. Да, формално може би след три месеца ще отмени извънредното положение. Но за това време ще е проникнал навсякъде, всичко през този период ще се следи, контролира, проверява, цензурира. За това е нужен апарат.  И той ще бъде създаден. Някой мисли ли, че дори и формално да обяви край на извънредното положение, този апарат ще бъде демонтиран после. Кой диктатор би се отказал от това? ВСИЧКИ ректори и декани на университети бяха уволнени. С какви хора ще бъдат заменени и каква линия ще прокарват, с какво ще пълнят главите на младежите. Някои има ли съмнения?

Последна редакция: чт, 21 юли 2016, 22:32 от varna_2

# 262

Историята на Изет Пинто е любопитна и е готова за едно дизи! Wink Преди  време Варна ни беше информирала за него ( мисля, че беше , когато Халит и Мерием заминаха за Кан).
        Всъщност имаме мнооого голям принос за възхода на турските сериали  Laughing - наистина първият продаден в чужбина беше "1001 нощ" у нас. Има-няма 8 години и тази индустрия придоби световни размери. Нямам представа дали тя е някакъв съществен дял от икономиката на съседите, но е безспорна златна кокошчица! Дали ще продължи да снася яйца или ще я кастрират ще разберем скоро. 

# 263
Добро утро! Виждам снимки на Халит,Берг и Али на летището. Пише че заминават за Лондон Нямам Интернет и не мога да ги кача.Боже какво става?                   Постът ми излиза от името на Дарето

Последна редакция: пт, 22 юли 2016, 06:20 от Daria_Morgendorffer

# 264
Идвали от Измир и заминавали за Лондон

# 265
Добро утро!
Идват при теб, Дари  Heart Eyes

Къде са снимките?

Ето ги.  Praynig Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: пт, 22 юли 2016, 06:27 от Mydream

# 266
Берг, Халит и Али на летище Ататюрк на път за Лондон.  Hug

Много са хубави!
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Халит е казал, че не иска да коментира събитията на крак.

Отбелязал е: "Искам само да кажа, че   измерението на нещата сега е много по-различно. Не бива да се правят сравнения със събитията около парка Гези."

Последна редакция: пт, 22 юли 2016, 06:37 от varna_2

# 267
Майдрим,не мога да ги кача от телефона в темата влез в инстаграм. Стана нещо с лаптопа не е Дарето Надето съм

# 268
Майдрим,не мога да ги кача от телефона в темата влез в инстаграм. Стана нещо с лаптопа не е Дарето Надето съм

Готово, Наденце.  Hug
Качихме ги. Поздрави на Дари! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

-----------------------

Откога са снимките?! Praynig
Молех се това да се случи, дано са излетели и всичко да е наред.
И дано си стоят там. Неопределено време.

Последна редакция: пт, 22 юли 2016, 06:41 от Mydream

# 269

Откога са снимките?! Praynig

Снимките са от сряда.

Не мисля, че са заминали заради събитията. За да пътуват на запад на турците им трябват визи. Така че това пътуване е подготвено по-рано. А и те обичат Лондон. Най-много там ходят. Нямаше как да мине и това лято без няколко дни в Англия. Да подишат малко истинска демокрация и свобода.  Peace
Алито е много сладък.  Heart Eyes  Heart Eyes Вече голямо момче.

Гледам, че масово се разпространява тази снимка от снощните митинги в подкрепа на Ердоган.
Дори  уж умни хора пишат "Да живее демокрацията"

Щом те си мислят, че в страната им има демокрация и я защитават, няма пък ние да се опитваме да ги разубеждаваме. Светска или ислямистка, Турция ще бъде такава каквото си я направи турския народ. На нас ни остава само да следим събитията.

Последна редакция: пт, 22 юли 2016, 06:45 от varna_2

Общи условия

Активация на акаунт