ИЗМЕННИК НА РОДИНАТА /Vatan Haini/ - нов сериал с Халит Ергенч и Бергюзар Корел

• 92 493
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
След преврата какво още ще се случва в Турция може само да гадаем,но след
тези закани към съюза нас нищо добро не ни очаква.
Лично аз не смятам,че нещата в Турция са се успокоили.
Толкова образовани хора останаха на улицата! Нима ще се примирят
и ще отидат продавачи в близката бакалница?
За нашата двойка нямам никакви притеснение. Истинската любов се среща все по–рядко ,но
Халит и Бергюзар я срещнаха.Изнизаха се шест  години а тяхната любов
сякаш расте и става още по-силна, още по-голяма...
Колкото повече са заедно,толкова повече се обичат.
Всички двойки се обичат,но много пъти сме повтаряли тяхната любов
е различна,много специална.
"Любов, каквато не на всекиго е дадено да изживее. "Х.Ергенч
Какво е любовта? Халит Ергенч:
"Сърцето ти препуска лудо, иска ти се да виждаш непрекъснато любимия човек, да си всеки миг с него. Само той съществува за теб на този свят, никой друг не те интересува"
Така че това, че не е добре  семейна двойка да си партнира тях не ги касае.
Отделен е въпроса дали сериала ще има успех.Това никой не може да каже предварително,но
не вярвам да променят сценария.Може и да няма какво да се променя.Е,ако трябва да споменат името на Ататюрк ,а го пропуснат,не е болка за умиране.Горещо се надявам сценария да е интригуващ,различен от тези безкрайни вече повтарящи се  турски бози.

Прекрасно е да имаш до себе си едно мъжко рамо, на което може да се облегнеш винаги!
Прекрасно е да имаш до себе си такава нежна,добра жена,която да положи
красивата си главица на твоето рамо.

.

# 451
Не е смешно. Joy  Като изгасят лампата и дотам.

Може и без лампи. Те сега турците имат проблеми с тока, пък какво остава тогава.

Ще има любов на свещи.  Joy

Цитат
Пък и с тези четири деца 

Откъде излязоха тия четири деца. Бяха три. Някъде писаха две. Аз си поръчах близначета. Ще бъде много готино, ако могат да намерят такива деца-актьори. Не се сещам да е имало в някой сериал.

# 452

Варна, газената лампа, таби! Joy Joy Joy

Може и три да са. Все тази. Където три, там и четири. Joy Joy Joy

Може и без лампи. Те сега турците имат проблеми с тока, пък какво остава тогава.

Ще има любов на свещи.  Joy

Не очаквам нито любов на свещи,
нито нощи горещи!

Погледи и челувки, това е. Другото ще си го представяме. Драмата прави рейтинга, нали знаете.
Спомнете си кои серии на КД имаха най-висок рейтинг.

# 453

Цитат
Като изгасят лампата и дотам.

Искам още Joy

Цитат
Ще има любов на свещи.

Ех, че  романтично...  Heart Eyes

Наде Hug

Цитат
Прекрасно е да имаш до себе си едно мъжко рамо, на което може да се облегнеш винаги!
Прекрасно е да имаш до себе си такава нежна,добра жена,която да положи
красивата си главица на твоето рамо.

newsm10

Последна редакция: пн, 01 авг 2016, 18:45 от liliMS

# 454

Не очаквам нито любов на свещи,
нито нощи горещи!

Не съм гледала много отдавна нищо. Не знам каква е политиката с целувките и любовните сцени.

Аз съм си забранила да очаквам каквото и да била. Просто чакам новините.

Знам само, че ми се гледа нещо смислено и изпипано не само като актьорска игра, а и като диалози, като режисьорска, като операторска работа.

За любовта...Спомнете си как са отговаряли Берг и Халит на хилядите въпроси каква е тайната на успеха на "1001 нощ". Винаги са подчертавали, че тя се крие в историята, която може да докосне всеки човек, независимо от разликите в езика, традициите, културата. Любовта и саможертвата в името на детето. Това са универсални теми, които трудно биха оставили някого безразличен.
Така че Халит и Берг много добре знаят какво привлича зрителите.

# 455
Ако става въпрос за очаквания, допускам и вариант да няма сериал, предвид юлските събития и обстановката след тях.
До такава степен ми беше тягостно през последните две седмици, че си позволявам да се шегувам в последните постове малко и да изляза от ежедневния тон в темата, а именно - неприятни и неприемливи мерки и случки при съседите, които оттекват извън границите на нашия регион.
Появата на Берг беше глътка въздух и като удавник за сламка се хващаме за думите и...
Въпреки това, което ни предстои - трябва да бъдем позитивни, в противен случай, не виждам смисъл от тази тема - достатъчно ни заливат с лоши новини от сутрин до късна нощ.
Колкото до онези сцени, колкото и да отричаме, че можем и без тях, любовта има много лица  и форми.
Няма нищо по-красиво да видиш двама влюбени в една такава сцена!
Ясно е, че историята с посочените теми е най-важна, но според мен всичко е важно.
Въпреки липсата на нова информация за сериала ще се надяваме и ще си обсъждаме.
Има два варианта - или все пак ще се случи, след цялата подготовка, която после ще се окаже, че не е от вчера и по-предния ден, защото знаем за проектите на Халит, или ще ни попарят надеждите и няма да се осъществи. Дано е първият вариант!

# 456
Според мен, ако имаше сериозно забавяне на проекта, Берг щеше да каже.

А и аз не виждам друга причина да са в Истанбул, освен работата.

Иначе сто процента щяха да са в Чешме или в чужбина. Защо да държат и Али посред лято в Истанбул. Сега всеки, който има възможност, гледа да е далеч оттам. Както виждаме Хюля не се е прибрала.

И аз смятам, че трябва да сме позитивни.

За сериала, тук факторите за успех са много. Не всичко е в ръцете на Берг и Халит.

Но за личния им живот, там съм сигурна, че каквото и да става, ще намерят най-верния път за себе си.

Между другото аз не знаех, че режисьорите на "Кралицата" са напуснали сериала по средата. Това сигурно ли е?

# 457
Цитат
режисьорите на "Кралицата" са напуснали сериала по средата. Това сигурно ли е?
Бяха режисьори само на 2 епизода.

# 458

Бяха режисьори само на 2 епизода.[/center]

Странна работа.

Не се сещам да съм срещала информация за някакъв скандал.

Ако е имало някакъв сериозен проблем, едва ли същите продуценти щяха да работят с тях.

# 459

Бяха режисьори само на 2 епизода.

Странна работа.

Не се сещам да съм срещала информация за някакъв скандал.

Ако е имало някакъв сериозен проблем, едва ли същите продуценти щяха да работят с тях.

Не съм попадала на информация за причините за напускането им, но си спомням, че бяха и копродуценти на тези първи 2 епизода. Сценарият не струваше...

# 460
Добро утро и хубав ден на всички!  Hug Hug

Берг на рождения ден на Хатидже Шендил.

Той всъщност е днес, но може би са празнували снощи.

# 461
Добро утро!  Hug

Да е жива и здрава Хатиджето! Heart Eyes

Приятелите са пак заедно!
И за добро и в лоши дни е безценно да имаш добри приятели.

Хубав ден на всички! Heart Eyes

Скрит текст:
Joy

# 462
Здравейте! Hug
Пожелавам ви много усмивки, цветни и щастливи часове в днешния ден. Hug
Ведър и спорен вторник! Grinning Heart Eyes

Скрит текст:

# 463
Привет!

Нови снимки на Берг. Благодаря! Hug Hug
Здраве и късмет за рожденичката! bouquet

Хубав вторник и пожелание за добри новини! Heart Eyes

# 464
Привет Hug

Благодаря за новите снимки с Бергитка Hug да е честит РД на Хатидже bouquet

Халит мина в нелегалност Rolling Eyes ако правят пробни снимки, явно е с нова визия Thinking искам нова снимка с него тия дни Grinning

Общи условия

Активация на акаунт