ИЗМЕННИК НА РОДИНАТА /Vatan Haini/ - нов сериал с Халит Ергенч и Бергюзар Корел

• 92 555
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
От вчера имам интернет,но не може да направи връзка,после напълно замълча гадината,а сега след като ме изнерви достатъчно се появи.Плаче за нов Сладурчо пак се е скрил зад тати.
За колко ли време заминават? И аз като Варна допускам,че сериала няма да се снима
Знае ли се какви събития ще последват?Може би предварително подготвената виза за момента им е добре дошла.С колко куфара заминават??? newsm78

# 271
Точно така, Наде.
Добре дошла е била.
Не е нужно куфарите да са много. Дано останат дълго там, ако питат мен. Както писах, неопределено.
Нищо не се знае - мерките са плашещи.

# 272
Надюшке Heart Eyes Шокираш ме рано, рано Grinning Уж не съм писала, пък се чета Mr. Green

Морген, ранобудници Hug Без време сме се събрали днес Grinning
Ох, зарадвах се, нашите хора не са в Турция newsm18 Хич да не се прибират, че ги мисля Praynig
Без коментар съм за своеволията на Ердоган.. също съм на мнение, че тоя тип само куршум го оправя ooooh!

Варна Hug Историята на ИП я прочетох с удоволствие, изгледах и клипа... Тва България съща Македония.. има ли случай да не сме намесени някъде.. даже и за хубаво  Grinning

Благодаря на всички за споделеното Hug Хубав петък и дано дочакаме по-добри новини от комшиите Praynig

# 273
Надюшке Heart Eyes Шокираш ме рано, рано Grinning Уж не съм писала, пък се чета Mr. Green

Joy

Големи скици сте. И да ти е окупирала профила Надето, ти носиш отговорност пред закона Дарюшке. Така казаха ердогановите хора.  Joy

Цитат
тоя тип само куршум го оправя

Аз онзи ден проверявах в Интернет на колко е години. Ако ме разбирате.  Joy

Цитат
И аз като Варна допускам,че сериала няма да се снима

Аааа Наде, аз съм си оставила един процент надежда, че ще ги гледаме.

Няма съмнение, че всички сценарии ще минат на проверка. Който издържи, издържи.

Може да го пуснат пък после да направят някакви шашми с рейтингите. За да не кажат, че има цензура и специално отношение към тях.

Всичко е възможно. Затова казвам, че можем само да следим събитията.

# 274
И да ти е окупирала профила Надето, ти носиш отговорност пред закона Дарюшке. Така казаха ердогановите хора.  Joy

Апсолютен картбланш има Peace за нея и в затвора влизам Mr. Green Heart Eyes

Цитат

Аз онзи ден проверявах в Интернет на колко е години. Ако ме разбирате.  Joy

Ти поне от филмите трябва да знаеш, че лош човек инфаркт, инсулт не го лови... У тая злоба и ракова клетка не може оцеля Mr. Green
Лягам си, че изгрубях Grinning

# 275
Добро утро Grinning  прекрасно утро Hug

Благодаря за снимките на всички  bouquet Heart Eyes Grinning

Варна bouquet за превода Hug

А Ергенчови са прекрасни, прекрасни Peace

Колко малко му трябва на човек, да е щастлив...една две снимки и летиш от радост Heart Eyes Joy

след тия мрачни дни на мракобесие дочакахме светлинка в тунела...

Сериала може да тръгне, ако преработят малко сценария  Thinking

# 276

Joy

Големи скици сте. И да ти е окупирала профила Надето, ти носиш отговорност пред закона Дарюшке. Така казаха ердогановите хора.  Joy

Цитат

smile3521 smile3521 smile3521

# 277
Много е пораснал Али Grinning

# 278

Цитат
И аз като Варна допускам,че сериала няма да се снима

Аааа Наде, аз съм си оставила един процент надежда, че ще ги гледаме.

Няма съмнение, че всички сценарии ще минат на проверка. Който издържи, издържи.

Може да го пуснат пък после да направят някакви шашми с рейтингите. За да не кажат, че има цензура и специално отношение към тях.

Всичко е възможно. Затова казвам, че можем само да следим събитията.

[/quote]
Варничка и Надежда има надежда newsm17

Последна редакция: пт, 22 юли 2016, 08:14 от nadejda2639

# 279
Здравейте! Hug Hug
Прекрасно е петъчното утро! Hug Heart Eyes
Много съм щастлива и по-спокойна.....
Благодаря за прекрасните снимки на нашите любимци - Най - хубавите снимки от последните дни! Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря ви, момичета за всичко, което споделяте! bouquet
Благодаря ти Варна, че те има! Two Hearts Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower
Желая ви прекрасно настроение! Hug

С удоволствие поднасям кафето Heart Eyes Hug

Скрит текст:

# 280

Цитат

Апсолютен картбланш има Peace за нея и в затвора влизам Mr. Green Heart Eyes

Цитат

Много ще внимавам ,миличка!
Мога ли да допусна да гние в затвора тази хубост,вместо да
 се разхожда на свобода по улиците на Лондон?
love001

Последна редакция: пт, 22 юли 2016, 09:29 от nadejda2639

# 281
    Една голяма въздишка на облекчение! ОХ! Прекрасна снимка. Дори и само с ръчна чантичка да са - това не е проблем. Отиват към свободен въздух. Дали са само на екскурзия!? Ще разберем. Дано си и останат. Нямат  регулярните широки усмивки на лицата обаче. За мен е чудо дори, че заминават!  А те са тези, които сложиха началото на един нов бизнес - износ на сериали.

Цитат:
Цитат
        Всъщност имаме мнооого голям принос за възхода на турските сериали  Laughing - наистина първият продаден в чужбина беше "1001 нощ" у нас. Има-няма 8 години и тази индустрия придоби световни размери. Нямам представа дали тя е някакъв съществен дял от икономиката на съседите, но е безспорна златна кокошчица!

Като приход от самата продажба може да е само златна кокошка. Но има още един, още по-голям принос. сериалите  много се отразиха и на туризма. Хора от цял свят отиваха там, за да видят местата, където се е снимал любим сериал. Да видят къщите, домовете на любимите актьори. Спомням си, бях чела в едно интервю, че на богати туристи от арабския свят им се спретвал сценарий, как уж случайно срещали Къванч Татлату из двора на къщата, където се снимаше сериала  "Перла".  Този сериал, Мехмед и Инджи  /Къванч и Сонтюл/ предизвикваха истерия в арабските  страни.

Спомням си двора на Топ капъ през 2003г. - 100% празен, а през 2011г. карфичка да пуснеш и ще падне върху главата на някой. И това заради Великолепният век. Сигурна съм в това, защото пред портрета на султан Сюлейман имаше задръстване от хора. Коментари, възклицания, възторг в очите. И не бяха само чужди туристи. Много бяха от самата Турция.

И във връзка с това искам да подчертая, че Халит с 1001 нощ прави нов  пробив за икономиката им, а с ВВ  умножи прихода от този пробив. И от този човек и семейството му да му се търси сметка... Щом се стигна до там  да се изкаже, че други са измеренията от времето на Гизи парк!

Но както писа Варна, на нормалните хора им е невъзможно да мислят с главите на диктаторите. Защото диктаторите са отклонение. В една статия по времето на погребението на Мохамед Али - боксьора коментираха, че Ердоган обидено напуснал града, защото се бил намесил със забележки и допълнения относно мюсюлманските обичаи в такива случаи, но го отрязали. Представяте ли си каква психика и самочувствие има този човек!?  Няма граници, ама никакви. Меси се навсякъде и във всичко. Че в собствената си страна ли няма да го прави!

Мисля си, че такива персони се допускат НЕ случайно на историческа сцена. На големия бизнес, особено военния, му е нужна конфронтация, за да си поопразни и после поднови стоковите наличности.

Последна редакция: пт, 22 юли 2016, 09:46 от ORS/KRISI

# 282

Досега винаги се появяваше по някоя снимчица с фенове от Лондон.

Дано и сега бъде така.

Този път не са само с раници. Имат и куфар. Значи поне 2 седмици ще са там. Предполагам, че в края на месеца, началото на август ще се върнат.

# 283
Да, и аз само това искам - една снимчица, че са там.

# 284

Али се е скрил зад тях.  Grinning Grinning

Как така са го оставили. Явно му имат доверие, че няма да се заплесне някъде.
Laughing

Общи условия

Активация на акаунт