ИЗМЕННИК НА РОДИНАТА /Vatan Haini/ - нов сериал с Халит Ергенч и Бергюзар Корел

• 92 517
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Привет! Hug

Благодаря за всичко споделено! bouquet bouquet

Едва ли Канал Д не разполага с необходимите пари, като се има предвид колко близко беше времето за започване на снимките.
Първо се започна с подмяна на заглавието, разбира се.
Сега сценарият ще се прекрои. Актьорите също трябва да се нагласят за други роли,
защото всяка думичка е необходимо да бъде разгледана, та да не подразни силните на деня.

Истината е, че за непослушните актьори вратите ще бъдат хлопнати, дано не съм права!
Нито споделените декларации, нито отворените им писма, нищо няма да е достатъчно.

Не исках Халит и Берг да се завръщат. Те си знаят най-добре как ще постъпят занапред.

# 376

Истината е, че за непослушните актьори вратите ще бъдат хлопнати, дано не съм права!
Нито споделените декларации, нито отворените им писма, нищо няма да е достатъчно.

И аз се опасявам, че продуцентите ще се съобразяват с кого ще работят, на кого ще дават роли. Всичко ще става тихомълком. Автоцензура. Уж официално няма никаква забрана, но тези, от които зависят нещата в техния сектор, ще имат едно наум към кого властта е благосклонна и към кого не.

Цитат
Не исках Халит и Берг да се завръщат. Те си знаят най-добре как ще постъпят занапред.

И на мен ми се иска да са много, много далеч от тази дивашка страна.

Но те не са само тримата. Имат да мислят и за други хора. И все пак, ако има гласен или негласен бойкот срещу тях, трябва да се замислят много сериозно още отсега. Те много бързо ще усетят как стоят нещата.

# 377
Цитат
Накъде да задуха вятърът, Лили? До януари ердогановци може и да се приберат от площадите, но вятърът ще си духа в същата посока.

Така е, за съжаление... нещата са много зле... и тези зловещи списъци- нямат край... дано да не идва ред на артистите  Shocked

Цитат

Те и в Америка могат да емигрират- при Зейнеп, но Лондон е по- близо до Родината... Praynig

ваканцията им се удължава, ако наистина замразят проекта... имат време да решават, а ние ще стоим и ще чакаме новини...

# 378

Днес  Ердоган оттеглил съдебния иск, който беше внесъл преди опита за преврат срещу лидера на основната опозиционна партия Kemal Kılıçdaroğlu и още един председател на опозиционна формация.

Преди малко актрисата Хюля Авшар: "И аз оттеглям съдебния си иск срещу Kemal Kılıçdaroğlu. Само да сте всички заедно. Благодаря на всички партийни лидери за единните действия."

Хюля Авшар води дело за обида. Kemal Kılıçdaroğlu е заявил по неин адрес от " Подмазвачите на властта не могат да бъдат  хора на изкуството"

Пълен цирк.  Joy

# 379

Открих само леко ироничен коментар на Ранини под новината, че нямало пари за декори на сериала на Берг и Халит.

" Значи Канал Д не разполагали с нужните пари, които да дадат на продуцента. Много ми е тъжно. Само да кажете, съм готова да ви пратя спестовната си касичка."

Писала е още, че вероятно новината е вярна, защото е публикувана във вестник "Поста", който е от медийния кръг на Канал Д.

Цитат
...ако нямаха пари нямаше да се захванат- просто искат да отложат заради събитията , изчакват да видят накъде ще задуха вятъра на промяната  за всички е ясно...

Накъде да задуха вятърът, Лили? До януари ердогановци може и да се приберат от площадите, но вятърът ще си духа в същата посока.

Нормално.Кой е луд да си хвърля парите в такива смутни времена?
Коя е гаранцията,че бащицата няма да намери повод и да забрани този проект?
Дори и само заради сем.Ергенч.

"Думи на лидера на основната опозиционна партия, която уж се води светска и кемалистка.

" Като политици сме много щастливи от атмосферата в страната. Доволни сме. Надяваме се да продължи така".

Това звучи страшно!
Варна ,благодарение на теб научаваме неща ,които още не сме чули от нашите новинари.
 Не виждам как биха могли нашите хора да живеят в тази объркана, несигурна обстановка.
Биха ли видели перспектива за бъдещето на своето дете? Мисля,че не,след като прочетох писмата ,
които публикуваха.Демокрацията,в която те искат да живеят е корено различна от демокрацията на Ердоган.

# 380
Много световни изпълнители отмениха заплануваните си концерти в Турция.

Една от тях е американската певица и гражданска активистка Joan Baez. Но тя трябваше и дълбоко да се извини.

Просто защото си позволи да заяви " Била съм в много страни с военни конфликти, в много държави, управлявани от диктатори или райони, където се води гражданска война. Не съм сигурна, че съм била свидетел на по-мащабна и непредвидима опасностот от тази, която  съществува днес в Турция. Никога преди приятелите ми, които са активисти, занимаващи се с оценка на риска не са ме предупреждавали толкова настойчиво да не излагам себе и музикантите от групата на кошмара, който преминава като вихрушка през Турция. "

След последвалите реакции от страна на турци /можем да си представим какви са били/, Joan Baez публикува писмо, в което поднася извиненията си.

"Думите ми отразят чувствата, които ме изпълват, когато следя събитията по телевизията. Те не са дълбоко обмислени или дипломатически издържани. Честно казано, разбрах, че понякога е по-добре да запазя за себе си и да не правя публично достояние онова, което виждам и чувствам."

Изобщо, тече операция "извини се бе"  Joy

Ако си протестирал край Гези, ако не вееш байраци, ако не си излязъл на площада, ако не си похвалил Ердо, даже ако си на хиляди километра от Турция и си позволиш да кажеш, че не ти харесва онова, което се случва там. Laughing Laughing

# 381
Варна, много благодаря за изобилието от новини и преводите! Two Hearts Flowers Rose Flowers Rose

Още новини...

http://televizyongazetesi.com/yurt-disina-satilacak-turk-diziler … -ask-sart/61141/5

# 382
Варна, много благодаря за изобилието от новини и преводите! Two Hearts Flowers Rose Flowers Rose

Още новини...

http://televizyongazetesi.com/yurt-disina-satilacak-turk-diziler … -ask-sart/61141/5

Оя Доган е писала, че за да се продават в чужбина в сериалите трябвало да има любов. Продуцентите гледали да си гарантират първо продажбите в чужбина.

Те си въобразяват, че сериалите им още се продават като топъл хляб.

В Чили в момента няма нито един турски сериал на първите десет места в рейтингите.

В Аржентина няма нито един на първите пет. Страницата за рейтинги, на която попаднах публикува само до 5-то място, не знам какво е положението след петото място. Но турски сериали в прайм тайма вече не се излъчват.

В Перу нито един на първите 6 места, те дотам публикуват. В някои дни в класациите влизат ЗП и "Част от мен".

Челните места са изцяло за местни продукции.

А в Латинска Америка най-скоро се запознаха с турските сериали.

Последна редакция: ср, 27 юли 2016, 21:39 от varna_2

# 383
Здравейте! Hug
Всеки ден започва с много очаквания, нека днешния сбъдне
много наши желания!

Щедър и усмихнат ден! Grinning Hug

Скрит текст:

# 384
Добро утро и хубав ден на всички!

Нищо ново няма днес, освен обичайните сводки за арестувани.

Усмихнат ден желая и на Халит, Берг и Али!  Heart Eyes

# 385
  • AMS

Привет и благодаря за споделеното!!!
Варна, специално  Hug bouquet Peace

"Властите в Турция затварят десетки вестници, списания, телевизии и радиостанции.
Три информационни агенции, 45 вестника и 16 телевизионни канала са засегнати от мярката.
Затварят се и 23 радиостанции, 15 списания и 29 издателски къщи.

В Турция вече е опасно да имаш долари.
Конспиративните теории за организацията на Гюлен достигнаха нов връх
...

В публикация на в. „Хюриет” се твърди, че таен шифър на банкноти от един долар,
разкрива мястото на всеки един от членовете в йерархията на организацията на Фетхуллах Гюлен.
...
Турски издания напомнят за сцена с подобна еднодоларова банкнота
в епизод на популярния турски сериал „Долината на вълците”,
излъчен преди две години по турската телевизия.
В него един от героите се опитва да разчете шифъра на банкнотата
с помощта на свой доверен учител в чужбина,
на когото я показва на компютъра.
... "

цялата статия

# 386
                                    Привет, момичета! Hug Hug

Ето я Беерг -снимката е от днес Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 387
Цитат

Тенкс, Елън bouquet
Толкоз ми стига - да ги видя, че мърдат smile3535 Heart Eyes

# 388

Радвам се да видя Берг. Heart Eyes Heart Eyes  

Мисля, че това е техният дом, така че вероятно са в Истанбул.

# 389
И аз се зарадвах много - Обичам я тази Пънар Heart Eyes Grinning
------------
И още нещо....

Общи условия

Активация на акаунт