ИЗМЕННИК НА РОДИНАТА /Vatan Haini/ - нов сериал с Халит Ергенч и Бергюзар Корел

• 92 505
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Цитат
Вижте само в каква обстановка ще трябва да работят - още не бяха започнали - събитията обърнаха живота им на стотици градуси, съответно настроенията към тях. Няма ден, в който да не излезе някоя почти негативна реклама за семейството - ту високия хонорар, ту рисковете, ту сравненията с друга двойка уж отказала общо участие, предположенията, че ще се провалят, че режисьорите ще ги напуснат и т.н.
Изобщо излиза, че каквото и да се случи - те ще бъдат виновни, защото са противници на режима, защото са семейство, защото заради тях сценарият е преработен, защото, защото....

Ние сме все в новините.  Joy

Ама не е да не сме свикнали. То от началото на връзката им е така.

И злобата е не само заради политическите им позиции, а и защото са щастливи, влюбени и успешни.

Журналистите коментират главно негативния ефект на общото участие в проект върху брака.

Аз такива опасения изобщо нямам. Берг и Халит не са от двойките, които имат нужда да си дават почивка или да бъдат известно време разделени, за да освежат брака си.
Те винаги са били заедно. И това не им тежи. Не им тежи да бъдат винаги заедно и с детето си. Откакто се е родил Али не си спомням да са били на "романтична" почивка, както казват някои, само двамата, без детето. Али не им пречи на романтиката. Така че опасения, че общата работа ще изхаби брака им нямам.

Да припомня думите на Халит от интервюто му с Айше Арман след края на ВВ.

Въпрос: Бергюзар няма ли да полудее да те вижда непрекъснато вкъщи?

Халит: Не, няма. Даже ще й бъде приятно.

# 436
Добро утро!

Цитат на: varna_2
Когато виждаш някого по 24 часа 7 дни в седмицата, накрая ставате приятели.

Изглежда не знаят, че Берг и Халит отдавна са приятели, от преди да станат съпрузи. Снимането на филм/сериал не е работа, която може да се сравни с друга. Защото е игра, емоции, каквито в живота едва ли ще изживееш, погледи и думи, които може би никога няма да видиш и чуеш. Предизвикателствата на творчеството, което всеки от тях ще вложи, са много вълнуващи. Мисля, че всяка двойка би се радвала да изпита подобна тръпка. Изобщо не разбирам как съвместната игра в сериал може да има отражение върху любов като тяхната. Доверила съм се на преценката им и съм сигурна, че тя не включва никакви съмнения, отнасящи се до съпружеския им живот.
Благодаря на Варна за преводите!

# 437
Здравейте! Hug

Варна Hug, благодаря за новините!
На всички  bouquet, за споделеното!

----------------

Понеделник е...

Бъдете весели и щастливи през новата седмица! Grinning Heart Eyes
Щедра и усмихната да е за всички! Hug

Посрещаме и месец  август Hug
Да ни е спокоен месеца - да има настроение и хубави новини! Grinning Hug
Прекрасни емоции, незабравими моменти и много късмет, момичета! Heart Eyes Hug
-----------------
Щастлив да е месец август и за нашите любимци!!! Two Hearts Flowers Four Leaf Clover

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 01 авг 2016, 10:53 от HELEN60

# 438

Привет  Hug дългоочакваният август дойде-  
да си пожелаем изобилие от инфо и снимки, да си пожелаем и безпроблемен старт на сериала Peace

Когато излезе новината, че Бергюзар ще е партньорката на Халит , аз написах, че вярвам в техния професионализъм Peace

Не разбирам защо непременно трябва да си мислим , че няма да се получи.
Когато гледаме даден сериал навсякъде по форумите се коментира има ли  химия между главните герои или не... в този сериал няма да се чудим Heart Eyes любовта ще струи от екрана в изобилие Two Hearts

За изхабяване на връзката - изобщо не подлежи на коментар. Когато бяха денонощно на сетовете на ВВ и Хулигана и имаха толкова малко време да са заедно- това също е причина да се изхаби една връзка; снимаха денонощно любовни сцени с  други актриси и артисти- това също е повод да се влюбят в друг и да се изчерпа връзката... но не и на сем. Ергенч Heart Eyes тяхната връзка след всички изпитания  във времето става все по- силна. Hug

Освен това още не е започнал сериала- има вероятност да снимат разделени  в голяма част от сцените- той с войниците, тя с децата и свекърва... то не е сигурно дали ще има сериал, но да си призная, чакам с нетърпение 4 серия- любопитно с какво провокираха Бергита да приема ролята Grinning

Да необичайно е - в световното кино сигурно много рядко има партньорство на съпрузи в един проект, защото е много рисковано- но нашите любимци са се доказали като отлични актьори и за това не се съмнявам , че че ще подходят отговорно към ролите си и ще направят незабравими роли,  защото вярвам в техния професионализъм Grinning

А на коментаторите- това им е работа- с това запълват пресата и тв ефир, с това си вадят хляба. Да има негативни коментари от време на време, но аз мисля , че в повечето случаи отношението към тях е позитивно. Халит винаги се е отнасял с уважение към журналисти и репортери и те също му отвръщат с уважение и респект Peace

Варна  bouquet благодаря за всичко. Hug

# 439
Цитат
Анкара: Безвизов режим с ЕС през октомври или сделката за бежанците пропада

Те са нагли и нахални. И все по-нагли ще стават, ако Европа не им каже да си знаят мястото.

Германският посланик в Анкара привикан, за да обясни защо е спряно изказване на Ердоган

http://offnews.bg/news/Sviat-_12/Turtciia-privika-germanskiia-po … hto-e_633587.html

Турция иска България да екстрадира участник в опита за преврат

http://offnews.bg/news/Sviat-_12/Turtciia-iska-Balgariia-da-ekst … evrat_633582.html

# 440
Аз съм сигурна, че това да са постоянно заедно и да не играят любовни сцени с други актьори е бил последният фактор, който е натежал в полза на решението им да играят заедно. Ако изобщо е имало такъв фактор.
Също и парите. Те парите могат да си ги получат и ако играят поотделно.

И двамата са казвали, че са получавали много предложения за общ сериал, но всички малко или много са приличали на ББГ. Затова и досега отклоняваха такива предложения.

За мен основното,  което ги е накарало да приемат е, че са видели в сценария добра възможност.

Те не са толкова глупави, че да не отчетат рисковете. Режисьорите също.

А това , че няма да снимат постоянно заедно, е повече от ясно. Спомням си в КД в един момент започнахме да пресмятаме колко минути заедно им отпускат на главните герои. Понякога едва се събираха по 20 мин.  на серия от два часа и зрителите недоволстваха.

...................................

Ето такава лятна къщичка да си имаш в тези горещини.  Grinning Grinning

# 441

Мисля, че сериалът ще е различен от ББГ.( различен, различен, колко да е различен - пак ще има любов, сълзи и трудности за героите  Wink Laughing) Със сигурност целият екип е наясно, че не трябва да има препратки към ББГ.

Снимките на Хюля и Назлъ ме карат да мисля, че те не се чувстват застрашени. (във връзка с отношенитео към Берг и Халит) Иначе Назлъ щеше да отлети за Америка веднага. Дано всичко вече е по-спокойно и това, което правят Ердоган и привържениците му е далеч от тях. Истина е че и снимките, както социалната мрежа, често показват реалност по-различна от действителната. Тук, мисля,  че всичко е наред.

# 442

Мисля, че сериалът ще е различен от ББГ.( различен, различен, колко да е различен - пак ще има любов, сълзи и трудности за героите  Wink Laughing) Със сигурност целият екип е наясно, че не трябва да има препратки към ББГ.

Абе поне няма да ги чакаме да се влюбват и женят.  Joy

Мисля, че историческата епоха също ще допринесе за това да се абстрахираме от ББГ.
Не е лесно да се работи по исторически сериал. Затова Берг каза, че се стараят всичко да е изпипано. Тук трябва да мислиш за костюми, прически, обстановката в къщите, автомобилите, местата, на които се снима също трябва да са подходящи за онази епоха. Да не вземе да влезе някоя сателитна чиния в кадър.  Laughing LaughingДа се отчитат историческите факти също. То в съвременните сериали е досадно, когато сценаристите правят грешки и забравят какво са писали преди две серии, пък какво да говорим за историческите. Все пак хората си знаят историята. Ще има пак препирни така ли е било, иначе ли, както при ВВ.

# 443
Все пак хората си знаят историята. Ще има пак препирни така ли е било, иначе ли, както при ВВ.

Така е, но нали знаеш, че някой я четат както Дявола Евагелието. ooooh!

Затова и преобладава мнение, че най-безопасно е да се правят комедии, романтични и семейни сериали.
    Особено сега и на сценаристите, и на продуцентите хич няма да им се иска да предизвикват "общественото мнение". Вероятно историята ще е само някакъв фон и основното действие ще е любов  в различни варианти. То и във ВВ историята беше фон, а какви батални сцени се развиха срещу филма!  
   Дори толкова неисторично нещо като гол мъж в спалнята предизвика гооолям проблем. Спомням си, че в един от първите епизоди Сюлейман беше показан гол до кръста в спалнята и.....ужас, в следващата серия единственото голо нещо беше темето на Халит! Joy

Последна редакция: пн, 01 авг 2016, 14:08 от marman

# 444
марманчи, сега може и темето му да не покажат, ако му нахлюпят някой калпак.
Военна работа - сигурно ще си ляга с дрехите... Joy Joy
 Или по дълги долни гащи в най-добрия случай... Joy Joy Joy
........................................
Къде стават тези проби, за които Берг говори?
Няма ли поне един да пусне едно ъгълче от там?!

# 445
Ердо се възмущаваше на един митинг, че Сюлейман не слизал от коня, препускал от победа на победа, пък във ВВ не излизал от спалнята.  rotfImbo rotfImbo

Срам и позор.  Joy

Сега кой знае какво ще измислят. Сигурно ще им се стори недостатъчно патриотичен.

Днес гледах руския филм "Адмирал". Действието се развива 1916- 18 година, на границата между царска и болшевишка Русия. Чудесен пример как една любовна история може да бъде вплетена в историческите събития.

Главният герой беше адмирал, а главната героиня медицинска сестра. Струва ми се, че и нашето Ази ще бъде или медсестра, или учителка.

Така че ключът е в сценария. И тук, ако е силна историята, могат да направятнещо много хубаво.

Ето как изглеждаха главните герои.

Последна редакция: пн, 01 авг 2016, 18:13 от varna_2

# 446
Според мен няма да бъде медицинска сестра.
Не знам, така ми се дава. Laughing Laughing

Варна, благодаря за заглавието. Hug Ще го погледна филмчето през следващите дни.
Другият, който беше споделила го изгледах. За приятелските семейства и sms-те.
Общо взето и малко преувеличено, все пак е кино, истината е, че нищо не е така както изглежда. В голяма част от случаите.

# 447
Цитат
Или по дълги долни гащи в най-добрия случай...  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy

# 448
Не е смешно. Joy Joy Joy Joy Като изгасят лампата и дотам.
Пък и с тези четири деца  hahaha hahaha hahaha
То едното може да е пред казарма. Щом цели 4 години Джеват е бил на фронта... Joy Joy Joy

Ето как изглеждаха главните герои.

Тъкмо с късата косичка на Берг ще и майсторят такива прически.

# 449
Според мен няма да бъде медицинска сестра.
Не знам, така ми се дава. Laughing Laughing

Ами остава учителка.  Laughing Laughing

То по онова време на жените друго не са им разрешавали.

Не вярвам да е само домакиня, защото едно занимание извън дома позволява и разгръщането на други сюжетни линии.

Общи условия

Активация на акаунт