Всяка мама гушка вече малко ЮНСКО човече

• 42 814
  • 769
  •   1
Отговори
# 225
Ох и ние вече бодърстваме много и само иска на ръце и да оглежда. Онзи ден си мислех за кенгуруто обаче няма начин в тея жеги..ще ни е много жега и на двамата. Аз съм изтеглила от гуугъл магазина програмата Baby Sleep  с едно бебе и луна е (уточнявам,защото има много) много е удобна момичета нагласяте си минутите и само избирате какъв шум исскате. Нас ни приспива една песничка Musicbox от самата програма. Много го успокоявя когато плаче и заспива бързо. Слагам телефона накрая на лвгълцето настройвам за 20минути и сме заспали. Е не всеки път става но в повечето случаи,когато сме наядени и спокойни заспива бързо от нея. Надявам се да съм помогнала на някоя мама Hug

# 226
  • България
Аз да не обяснявам пак как и колко ревем Mr. Green Почти постоянно като са будни.Б иберибите трябва да ги държа,ибаче падат. Люляне,друсанв,бял шум и т.н
много много  не признават.Даже и в слинга реват Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 02 авг 2016, 09:35 от ирен22

# 227
Вие, които сте с близнаци, хич не ви завиждам!
Онзи ден срещу мен вървеше майка с количка с близначета. Едното реве, другото се смее. Представих си как след малко ще си сменят ролите и горката жена няма секунда почивка.  Crazy
Героини сте!

п.с. Аз исках близначета. Да преизпълня плана си за 2 деца от раз! Страхувах се да раждам... а то раждането било най-лесната част.  Joy

# 228
Здравейте!!!! Моята бебка става днес на 2 месеца.... Party много сме развалнувани...нова съм сред вас и ще ми бъде много интересно да обменяме опит за наще юнски бебешоци

Последна редакция: вт, 02 авг 2016, 09:59 от Nina992

# 229
При мен дамата се очертава страшна лигличка, такива муцки прави, докато плаче - изкарваме долната устничка напред и чупим кифленски китките.  Mr. Green

# 230
Ох и ние вече бодърстваме много и само иска на ръце и да оглежда. Онзи ден си мислех за кенгуруто обаче няма начин в тея жеги..ще ни е много жега и на двамата. Аз съм изтеглила от гуугъл магазина програмата Baby Sleep  с едно бебе и луна е (уточнявам,защото има много) много е удобна момичета нагласяте си минутите и само избирате какъв шум исскате. Нас ни приспива една песничка Musicbox от самата програма. Много го успокоявя когато плаче и заспива бързо. Слагам телефона накрая на лвгълцето настройвам за 20минути и сме заспали. Е не всеки път става но в повечето случаи,когато сме наядени и спокойни заспива бързо от нея. Надявам се да съм помогнала на някоя мама Hug

Изпробвах програмата и подейства, тъй че  bouquet същата мелодия, за която споменаваш.
Моята дама сякаш малко се кротна, тъй като след 1 вата седмица много плачеше. Сега ми пуска много усмивки и много ме радва като почне да издава звуци  Whistling

# 231
Това с кривенето на долната устничкс е толкова сладкооо..Всеки път ми става много смешно и си гушвам кривотийката че иначе до другия квартал ще ни чуят.  Mr. Green Много интересно, в бебешкия кош на количката неиска и плаче, сложих му летния (с пълно легнало) и за 5 мин е заспал. Разходките вече не са мираж. Flutter

# 232
  • София
Ние пък на тази мелодия се смеем, започва да рита и да си играе. Simple Smile Има по-голям шанс аз или баткото и каката да заспят отколкото малката Simple Smile

# 233
Момичета, вие мятате ли ги вече на активната гимнастика ? Моите започнаха да се заглеждат по играчки и май им време, макар да пише, че гимнастиката е за 3м+.

# 234
Ние пък на тази мелодия се смеем, започва да рита и да си играе. Simple Smile Има по-голям шанс аз или баткото и каката да заспят отколкото малката Simple Smile

Чета аз приказка в рима да приспя бебка и по едно време таткото се обажда полусънен "не спирай, много е приятно и ме приспиваш!"  Crazy  newsm78 hahaha

Препоръчвам приказката. Много ни е любима. Приспивам и бебе и татко:
Леда Милева - В една зоологическа градина

# 235
Не им ли е още рано за приказки ?  newsm78 Моите схващат само мимики. Като им се хиля, ми се усмихват и гукат от време на време, но дори не ми е хрумвало още да им чета приказки.  Thinking

# 236
Е, тя идея си няма какво ѝ чета.  Mr. Green  Просто се приспива от ритмичното четене и от тембъра на гласа ми. А аз не мога да плямпам непрекъснато в рима и затова чета.  Laughing

# 237
  • Русе
Опитах аз с каката римите- само че беше Сиводрешко и Бързобежко, че я знам донякъде наизуст от моето детство, ама тя не искаше да слуша. И сега иска да й разказвам по книжките, не да чета. Но с беба мога да опитам, благодаря а идеята. Иначе аз й пусках бял шум, но сега имаме една пееща звездичка, нагласянето 15 минути и така няколко пъти Laughing

# 238
  • България
Забравих да пиша за плюнченето - и нашите започнаха. Каката толкова много лиги пускаше, че й слагахме лигавници, които ставаха целите мокри. Няма нищо общо с  никненето на зъби май, защото на нея първото зъбче проби на 1г. и 1,5мес. Simple Smile
Иначе днес бяхме на консултация , след 1.300кг. първия мес, сега качили по 1.400кг. Simple Smile
И съответно са 5.200 - 56см. и 5.450 -57 см.
Биха им по 2 ваксини в двете крачета - общо 4 крачета, сърцето ме заболя, мноооого плакаха , мама как издържа не знам. Сега обаче им дадох нурофен, защото те както постоянно плачат, ще се чудя от ваксината ли е.  И спинкат. Явно ги унесе.
На вас на 2-рия мес. по две ваксини ли ви биха също?

# 239
  • Русе
Другата седмица сме на консултация, но от каката знам, че са по две ваксините. Три поредни пъти даже, много е гадно да гледаш как плачат...Сега ще ги разделим, че беба нали има хемангиом на крачето, така препоръча неонатолог. Но може би пък ще ходим през две седмици...Ще мине и това, дано ги понасят без проблем бебчовците. Каката не е правила никога реакции, слагах само кул пач да не се подува крачето.

Общи условия

Активация на акаунт