Всяка мама гушка вече малко ЮНСКО човече

• 42 767
  • 769
  •   1
Отговори
# 375
  • България
Mimetty,  пиши там, където ти е приятно и се чувстваш добре  Peace Добре дошла Hug Има и други  мами с майски бебета. И аз с каката бях в майска тема.Тя е на 26-ти.Твоето бебче на кой май е?
Хипо, за 1м.ли е качил 1.700кг.? А и доста дълги са ви момчетата Simple Smile

# 376
Емануела е на 28 май и тежеше 2900 грама  , 50 см

# 377
Mimetty,  пиши там, където ти е приятно и се чувстваш добре  Peace Добре дошла Hug Има и други  мами с майски бебета. И аз с каката бях в майска тема.Тя е на 26-ти.Твоето бебче на кой май е?
Хипо, за 1м.ли е качил 1.700кг.? А и доста дълги са ви момчетата Simple Smile
За дължината аз съм виновна Simple Smile Височка съм. Кг за доста за един месец,но като се има предвид,че го изписаха слаботелесен 2900 и първия месец с мъка наддаваше, сега явно си навакса килцата и вече прилича на човек Simple Smile Заради дължината хич не му давам 5400,така че все още изглежда финяга. Да си го похваля аз пред мацките Grinning

# 378
Педиатърката каза, че физиологичната жълтеница продължавала до 6 месец. Понякога ми звучи това ненормално но всеки път го повтаря. Момичета след ваксинацията бебето е с температура 37,9 има 2 лепенки кул патч лехнати на краката. Мога ли да лепна от тези лепенки cool patch и на челото, вие лепяхте ли? Оф дано не вдигне по-висока температура. При каква трябва да се обърна към лекар?
Как сте днес след ваксината? При нас нещата се нормализираха,за щастие. Не знам защо така твърди лекарката ви за жълтеницата... Аз друго четох,защото и при нас продължи дълго,почти 2 месеца. Противник съм на водата със захар,при положение,че кърмя,но като не минаваше толкова дълго и започнах да давам чиста глюкоза по 20-30 мл на ден. По съвет на педиатъра,разбира се,не по мое усмотрение. Витамин С също му изписаха,но него си го изпих аз и да си го взима с кърмата. Не мисля,че е съвсем нормалн 6месеца черен дроб да не работи като хората.

# 379
Мамчета , тъй като аз не раждах в България и не знам как стоят нещатата с новородените там , а ми се налага да пътувам с малката до Бг( за да оправям документи) . При вас кога сложиха първите ваксини ?
Първите ваксини се слагат още в родилното и после започват от 2-ри месец.

# 380
Mimetty:), добавих те на първа страница.

Момичета, на бебка утре ще ѝ бият ваксини. Стискайте палци всичко да мине добре.  Praynig Заредила съм се с лепенки "Кул Пач", мисля довечера да взема и един риванол.

# 381
Мамчета , тъй като аз не раждах в България и не знам как стоят нещатата с новородените там , а ми се налага да пътувам с малката до Бг( за да оправям документи) . При вас кога сложиха първите ваксини ?
Първите ваксини се слагат още в родилното и после започват от 2-ри месец.
Да разбрах вече проверих в Интернет Simple Smile , обаче при нас нещата стоят много по различно тук БЦЖ не се слага ,  а и с първите ваксини започваме след навършени три пълни месеца Simple Smile . Забравих да да спомена аз , съм в Швеция !

# 382
На два месеца ги слагат две на веднъж ✌

# 383
Mimetty:), добавих те на първа страница.

Момичета, на бебка утре ще ѝ бият ваксини. Стискайте палци всичко да мине добре.  Praynig Заредила съм се с лепенки "Кул Пач", мисля довечера да взема и един риванол.
И аз взех риванол,но всъщност куулпач вършат тази работа.Стискам палци!

# 384
Момичета казаха ми , че е трябвало до сега  да съм била започнала да давам на мъничката по една лъжичка сол от морков между храненията какво мислите вие по този въпрос ?

# 385
# 386
Уппссс извинявам се , правописна грешка (пиша от телефона и Бг редактора си оформя текста както си иска ) , та мисълта ми беше , моя позната ми сподели , че до сега е трябвало да съм започнала да давам на мъничката сок от Моркови , а пък детската ни сестра (тук те водят консултация та ) , казва , че трябва да изчакам поне до годинка с разните сокчета и да я захраня направо на 4-тия месец с пюре ! Вие какво мислите ? Емануелка ми е първо бебче и малко се впрягам повече от нужното , а пък и савети бол около мен та съвсем се обърках !

# 387
До към 5ти месец не бих дала нищо освен кърма или АМ. Най-много чиста вода. Нищо повече.

# 388
И на нас утре ни предстои ваксината но я ме светнете за тея лепенки къде ги слагате на мястото където е боцнато на челцето ли къде newsm78

# 389
Моите бебоци реваха само по време на инжекцията, след което бързо се успокоиха. Не съм усетила странични ефекти, но си взех профилактично от аптеката парацетамакс и куулпач по предписание. Не съм привърженичка на честото даване на лекарствата, затова само разтривах с риванол, за да се разнесе добре ваксината. Температура проверявах с целувка по челото, за да не тормозя дупетата на децата  Laughing Педиатърката ми каза, че при бебета се махат 5 десетици от измерената температура и до 38 градуса след ваксина е нормално и да не давам нищо.

Общи условия

Активация на акаунт