Всяка мама гушка вече малко ЮНСКО човече

• 42 739
  • 769
  •   1
Отговори
# 405
Ние бяхме на НАН но сега сме на Хип комбиотик, като го комбинирам с Фризовом 1:1 с цел да не се запича.

1:1 не ви ли идва много разхлабващо?  Thinking
Аз смесвам 4л Хип с 1 Фризовом. Сега се изхожда 1-2 пъти в денонощие, а преди прескачаше 40-50 часа.
Забелязвам, че откакто коремчето се регулира е много по-спокойна.

# 406
Ние се запичахме и след Семпер и за това и давах и Лактолоза , но сега няма проблем ака си по 1 път на денонощие Simple Smile

# 407
  • Русе
Аз малко да се похваля- малкото ми, голямо момиче е вече 6200 кг и 59 см. Боднаха и шествалентна ваксина, Синфлорикса другия път, дано не вдигне температура. Не е нервна, хапна, "поговори" си с играчките,  спи си...Все още има колики според педиатърката, аз мисля че отминаха, но коремчето било твърдо. Та, така- растат децата.  Simple Smile

# 408
Аз малко да се похваля- малкото ми, голямо момиче е вече 6200 кг и 59 см. Боднаха и шествалентна ваксина, Синфлорикса другия път, дано не вдигне температура. Не е нервна, хапна, "поговори" си с играчките,  спи си...Все още има колики според педиатърката, аз мисля че отминаха, но коремчето било твърдо. Та, така- растат децата.  Simple Smile
Мале представям си ви с тези см и тези кг как изглеждате  Heart Eyes Моя е 62 см и 5 кг -  като клечка е  Joy

# 409
  • Русе
Ами съразмерно си е детето Simple Smile Само като е в коша за кола, че е по сгъната докарва двойна брадичка Laughing Не е много пухкава, може и костите да са й по тежички, ама днес вдигах едно съседчето на 1,5 години е, тежи8 кг, та ми е като перце дори съпоставено с моята малката. Пък с 15 кг кака няма и да сравнявам Joy

# 410
....може и костите да са й по тежички...

Бебетата са като нас възрастните.  Simple Smile
С една от мамите в темата (тя рядко пише) се познаваме лично.
Моето дете се роди 3 кг, нейното 4 кг. Моето 20 дни преди нейното.
Засякохме се пред кабинета - тя с бебе на 10 дни, а с бебе на 1 месец. Моето тежеше 3.800, нейното над 4.300. Е, моето на външен вид беше двойно по-голямо, а пък е по-леко на кг.
Уникални са ни дечицата сами по себе си.  Heart Eyes

# 411
  • България
И моите са много пухкави -и са тежички и им личи  Laughing

# 412
И мойта е много пухкава направо ще и се прастнат бузките , тя ми е 59 см , 4.900 поне толкова беше преди седмица на последната консултация сега на 29 ще видим колко сме !

# 413
И ние минахме ваксината но само едната сложиха др.седмица другата за да не ни товарят много. Ние сме 5.500 и сме дълги 57см.нещо изоставаме със саниметрите като гледам вашите newsm78
Не плакахме много цял ден се смееме и гукаме дано вечерта да нямам проблеми. Нищо не съм слагала на местото освен малко мед ми казаха и леко да разтрия за да се разнесе ваксината хубаво. Иимам лепенка но ще я пазя за довечера ако потрябва и панадол бейби взех..та подсигурила съм се.  Докторката каза ако искаме да се захранваме по старите Български стандарти от др.месец почваме сокчета ,защото по Европейските се давало след 5месец.

# 414
За тези от вас който сте на АМ , на коя фирма млякото предпочитате  и има ли някоя която да е ползвала млякото на Semper и Biogaiä  , има ли го изобщо в България ?

Ние сменихме доста млека докато уцелим нашето. Първо бяхме на Фризолак но страшно се запичаше от него,после на Аптамил комфорт от който дрискаше ,след това по препоръка на Лл бяхме на Милумил но от него акаше на 4дни и накрая сме на Лактана Био ,което засега е най-доброто за нас! А и е био продукт и има пробиотици вътре  Peace

# 415
  • България
 Станислава не изоставаме, те са много дълги  Simple Smile, а и са мъже все пак. И моите госпожици на 2мес. бяха 56 и 57 см. на 5.200 и 5.450кг. Доста пухкави изглеждат Simple Smile

# 416
И ние минахме ваксината но само едната сложиха др.седмица другата за да не ни товарят много. Ние сме 5.500 и сме дълги 57см.нещо изоставаме със саниметрите като гледам вашите newsm78

Не плакахме много цял ден се смееме и гукаме дано вечерта да нямам проблеми.

Хихихи Маги е 5.400, 57см. Днес е на 2м5дни.  Laughing

Аз същ влязох да питам за ваксините. Колко време след нея е нормално да се вдигне температура (ако въобще вдигне)? Ваксината я биха в 13ч, досега беше 36.6, сега я измерих 37.1. Притеснявам се дали няма тепърва да вдига през нощта.
Иначе и нашето мъжко момиче почти не плака и цял ден си е както обикновено.  Simple Smile

# 417
Ние сме на 16 на консултация. Дано мъжки се представи малкия ми мъж , че е по ревлив попринцип Crazy
 От 2 дно е доста неспокоен , събужда се през 20 мин.. започна да си лапа ръчичката и да се плюнчи , и днес му пипнах горния венец отпред , и забезязах , че е побелял. Също така и на половината мляко почва едно дърпане и избутване на шишето и плач. А не са колики щото тях си ги познавам като го почнат..и се чудя не е ли много рано за зъбче?! newsm78

# 418
Станислава не изоставаме, те са много дълги  Simple Smile, а и са мъже все пак. И моите госпожици на 2мес. бяха 56 и 57 см. на 5.200 и 5.450кг. Доста пухкави изглеждат Simple Smile

Иренка ми ние сме от мъжкия пооол бе Laughing

# 419
Ние сме на 16 на консултация. Дано мъжки се представи малкия ми мъж , че е по ревлив попринцип Crazy
 От 2 дно е доста неспокоен , събужда се през 20 мин.. започна да си лапа ръчичката и да се плюнчи , и днес му пипнах горния венец отпред , и забезязах , че е побелял. Също така и на половината мляко почва едно дърпане и избутване на шишето и плач. А не са колики щото тях си ги познавам като го почнат..и се чудя не е ли много рано за зъбче?! newsm78
опитай да му повиеш само ръцете, дай му биба и виж дали ще се буди. Моя така спи по7-8-9 часа 😁

Общи условия

Активация на акаунт