Всяка мама гушка вече малко ЮНСКО човече

• 42 724
  • 769
  •   1
Отговори
# 420
Реакция от ваксина може да има до 48 часа. Тази за морбили и рубеола само е за 14 дни. Лепенка Кулпач веднага се слага.

# 421
Благодаря!
Лепенките са сложени на крачетата. Дано не вдига повече от това.

# 422

[/quote] опитай да му повиеш само ръцете, дай му биба и виж дали ще се буди. Моя така спи по7-8-9 часа 😁
[/quote]
 Голям зор виждам като тръгна да го повивам , все едно е в усмирителна риза!! Mr. Green и пак успява да си изкара ръчичките.. baby_neutral

# 423
Ние сме на 16 на консултация. Дано мъжки се представи малкия ми мъж , че е по ревлив попринцип Crazy
 От 2 дно е доста неспокоен , събужда се през 20 мин.. започна да си лапа ръчичката и да се плюнчи , и днес му пипнах горния венец отпред , и забезязах , че е побелял. Също така и на половината мляко почва едно дърпане и избутване на шишето и плач. А не са колики щото тях си ги познавам като го почнат..и се чудя не е ли много рано за зъбче?! newsm78
При нас също има такива дни с будене на 20 минути и юмрук в устата,но рев при кърмене има само при газове. Зъбчета и да са тръгнали не значи,че сега ще изникнат. Най-добре да попиташ на консултацията да обърне внимание доктора.

# 424
  • Русе
Започва си зъбният тормоз, те се подготвят дето се казва зъбите във венците пък докато пробият колко лиги ще е източат Simple Smile Обаче обикновено първо излизат долните два, после горните. Не че няма начин да не е по учебник, но по принцип чакайте първо долу. Беба е спокойна, заспа си, дано не вдигне температура и да ги понася като кака тия ваксини, т.е. без реакции освен топче на убоденото място.

# 425
И ние сме с едни лигии..като санбернарче е все текат Joy

# 426
Hipo и ние овладяхме нещата след ваксината. Не вдигна повече от 37,9 помогнаха куул патч лепенките друго не съм давала. Водичка давам най-много по 10 мл с Витамин Д а някои дни въобще не давам вода.

# 427
опитай да му повиеш само ръцете, дай му биба и виж дали ще се буди. Моя така спи по7-8-9 часа 😁
[/quote]
 Голям зор виждам като тръгна да го повивам , все едно е в усмирителна риза!! Mr. Green и пак успява да си изкара ръчичките.. baby_neutral
[/quote]
Значи аз бях същата работа. Търсих и в интернет и никъде не намерих видео как точно аджеба се повива бебе  Grinning И една ревлива вечер извиках неволята.. Взех един тънък шал на ММ (шемаг) сгънах го на триъгълник и воала - няма измъкване  Peace Иначе и там специална пелена за повиване купих, но му е тясна.

# 428
Този номер с повиването ми се струва малко екстремен особено в тези жеги...  Thinking

Моите бебета много рядко гукат, как е при вас? Усмихват се често, но рядко издават звуци освен, когато реват, та се чудя това може ли да е проблем ? 

Като стана дума за ръст и тегло, ние още сме мъници - около 4.500 кг и 55-56 см. До скоро ползвахме 1-ви номер памперси. Момата ми е бузанка с гривнички, а младежът строен, но с двойна гушка.  Laughing

И моите понякога пищят, докато се хранят. Отдавам го на колики и на напъването от газовете уж... ама с тези зъби ме хвърлихте в размисъл. Не е ли още много рано за неразположения по венците ?

# 429
Мойто мъжле гука от 1 седмица много сладичко, даже вчера му направих запис , да си го слушам след години и да си поплаквам от радост.  Blush Усмихва ни  се постоянно естествено когато и ние се усмихнем или му говорим миличко и на бебешки Grinning .  Тъкмо четох и пише между 1.5 месеца и 3 започват с така , че не се притеснявай!!

Пустите им колики от 1 седмица ни хващат все вечер, а преди бяха целодневно..дано лека полека и вечерта да то оставят на мира , чеее милинкия голям рев му удря и Нищоо не го успокоява....уф

# 430
  • България
Станислава не изоставаме, те са много дълги  Simple Smile, а и са мъже все пак. И моите госпожици на 2мес. бяха 56 и 57 см. на 5.200 и 5.450кг. Доста пухкави изглеждат Simple Smile

Иренка ми ние сме от мъжкия пооол бе Laughing
Оооо, да, извинявам се Laughing Пиша от телефона и не виждам лентички, та съм се заблудила Embarassed

# 431
Този номер с повиването ми се струва малко екстремен особено в тези жеги...  Thinking

Моите бебета много рядко гукат, как е при вас? Усмихват се често, но рядко издават звуци освен, когато реват, та се чудя това може ли да е проблем ? 

Като стана дума за ръст и тегло, ние още сме мъници - около 4.500 кг и 55-56 см. До скоро ползвахме 1-ви номер памперси. Момата ми е бузанка с гривнички, а младежът строен, но с двойна гушка.  Laughing

И моите понякога пищят, докато се хранят. Отдавам го на колики и на напъването от газовете уж... ама с тези зъби ме хвърлихте в размисъл. Не е ли още много рано за неразположения по венците ?

Ами истината е, че не всяка вечер го повивам. Ние спим на отворен прозорец и врата и това е единствения начин да има нещо отгоре му, освен бодито. Освен това крачетата са отвити, а и все пак този шал си е тънък. И аз съм против навличането на бебетата, дори често усещам, че аз съм по облечена или завита от него, но слава на Бога до сега не е имало проблеми  Peace За такова повиване говоря:

Относно гукането - на моменти е много шумен, на моменти е тих. Все още не се е смял с глас, макар на няколко пъти да се опита. Нямам търпение да дойде този момент  Simple Smile
Според мен е много рано за зъби  Peace

# 432
  • Сф
Малката винаги спи с вдигнати ръце, ако я вържа така сигурно в Канада ще я чуят  Laughing Наистина ме му ли е жега?

# 433
Ние се справяме моментално с рева,когато се вземем в поза тигърче!

Не знам дали така се слага снимка и дали ще ви я отвори момичета. Ако не я отваря ме светнете как се добавя снимка Flutter

# 434
И моят младеж е повече по съзерцаването и усмивките. Понякога се смее на глас,но основно насън Simple Smile. Иначе има някави възклицания А,У ... но още не се е разгукал. Много ми е смешен като хълца,защото освен че се смее на хълцането,но и си казва "ууу". Абе нещо като Ал Пачино в "Усещане за жена" - "Хуа!" Grinning
Абсурд да му повия ръцете. Още в родилното,където яко ги повинаха,падаше борба и спеше по-спокойно като му отвивах ръчичките.
Нашата поза срещу рев е на рамо. С едната ръка го придържам,с другата върша нещо. Понякога тънцуваме Simple Smile Заспиването е сигурно в тази поза.

Общи условия

Активация на акаунт