Всяка мама гушка вече малко ЮНСКО човече

• 42 706
  • 769
  •   1
Отговори
# 435
И моят младеж е повече по съзерцаването и усмивките. Понякога се смее на глас,но основно насън Simple Smile. Иначе има някави възклицания А,У ... но още не се е разгукал. Много ми е смешен като хълца,защото освен че се смее на хълцането,но и си казва "ууу". Абе нещо като Ал Пачино в "Усещане за жена" - "Хуа!" Grinning

И ние сме така с кихането много е смешен ! Усмихваме се, казваме Агуу но рядко се смеем с глас😃 и това ще дойде😉

# 436
  • България
Повиването на ръцете(по препоръка от темата)прилагам в критични състояния, когато съм сама с двете и вече са ме побъркали от рев.В началото и аз си мислех,че ще ги изнервя,н е знаех как се прави, но като видя зор, знаете ли колко добре повивам Simple Smile но действа, Правя го с много тънка тензухена пеленичка може и случайно да е било, ама заспиват.
Веднъж бяха ревали 1час и двете без прекъсване, без видима причина.П ових ги и заспаха.Тогава дойде баба им и пита защо са така и аз вече, не знаейки къде се намирам викам-"щото така се връзват лудите" Laughing

# 437
...Тогава дойде баба им и пита защо са така и аз вече, не знаейки къде се намирам викам-"щото така се връзват лудите" Laughing

hahaha Joy

# 438
  • София
Здравейте и от нас. Марина утре прави 3 месеца и вече сме 4540 и 57,5см. Сложиха ни 6 валентната ваксина и сме много кисели. Нон стоп плаче, а по принцип е много кротка и не плаче грам.

# 439
Здравейте и от нас. Марина утре прави 3 месеца и вече сме 4540 и 57,5см. Сложиха ни 6 валентната ваксина и сме много кисели. Нон стоп плаче, а по принцип е много кротка и не плаче грам.
Не се притеснявай. Ние също сме от кротките,но след ваксината бая попищя от обяд до 23 часа. Утре всичко ще е наред. Гушкай,гали по главичката и стресът ще си отиде Simple Smile

# 440
Milena_318 Коликите ви спряха ли, не помня дали вие имахте? Че вепе се чудя тва чудо колко ще продължи.  newsm78

# 441
  • София
Milena_318 Коликите ви спряха ли, не помня дали вие имахте? Че вепе се чудя тва чудо колко ще продължи.  newsm78
За мое щастие нямаме колики (и баткото и каката нямаха). Четох че до към 6 месечна възраст трябва да минат, като по някое време стават по-леки и бебетата не плачат от тях, а само пръцкат. Дано ви минат скоро, че гледах на една приятелка малкото как пищи от болка.

# 442
  • София
Здравейте и от нас. Марина утре прави 3 месеца и вече сме 4540 и 57,5 см. Сложиха ни 6 валентната ваксина и сме много кисели. Нон стоп плаче, а по принцип е много кротка и не плаче грам.
Не се притеснявай. Ние също сме от кротките,но след ваксината бая попищя от обяд до 23 часа. Утре всичко ще е наред. Гушкай,гали по главичката и стресът ще си отиде Simple Smile
Мерси. Цял ден сме на ръце и гърба ми вече ме предава. Все пак трето е на него Simple Smile

# 443
# 444
Здравейте мами,искам да попитам на дали са изписвали на бякое бебче Био Гайа и Линекс да се пият в един ден?

# 445
Леле момичета , като чета как е при вас с тези ваксини още от сега ми е мъка ние сме чак на 29 на ваксина и като знам какво реване е на обикновената рутинна консултация ми е мъка какво ще е на ваксината , пък при нас БЦЖ не се слага и ще.се наложи да ни я слагат по -късно , защото трябва да ходим в Бг та се чудя проблем ли е че ще ни я боцнат чак на третия месец ?  newsm78

# 446
  • Русе
При беба пък, да чукна на дърво, нямаше реакция след ваксината вчера. Вярно, че беше само една де, ама дано е все така, че не си е работа да се тормозят малките душички. Даже днес я водихме на село да се запознае с прабаба. Пътува с без проблем 120-130 км в двете посоки, де. И така сладко спа на чист въздух, че ми се иска по-често да се случва, ама не си ходим нещо. А за ваксините и пътуването до България - кой изобщо ще ви пита какви ваксини има поставени? Аз, вярно сам веднъж съм излизала с голямата (ходенето до Румъния не го броя за чужбина) , но никой не се вълнува детето ваксинирано ли е или не...

# 447
И аз не бих повивала, защото спят с вдигнати ръчички.

Моите заспиват само с биберон, но не умеят сами да си го задържат. Не знам дали изобщо ще свикнат с тази биба - вече останах без ръце да им ги придържам.  ooooh! Да се похваля - вече реагират на активната гимнастика. Голямо шоу пада.  Laughing

# 448
Моите заспиват само с биберон, но не умеят сами да си го задържат. Не знам дали изобщо ще свикнат с тази биба - вече останах без ръце да им ги придържам.  ooooh!
И при нас е така. Баща й се бъзика, че накрая ще вържем биберона с ластик за ушите й!  Laughing

# 449
При беба пък, да чукна на дърво, нямаше реакция след ваксината вчера. Вярно, че беше само една де, ама дано е все така, че не си е работа да се тормозят малките душички. Даже днес я водихме на село да се запознае с прабаба. Пътува с без проблем 120-130 км в двете посоки, де. И така сладко спа на чист въздух, че ми се иска по-често да се случва, ама не си ходим нещо. А за ваксините и пътуването до България - кой изобщо ще ви пита какви ваксини има поставени? Аз, вярно сам веднъж съм излизала с голямата (ходенето до Румъния не го броя за чужбина) , но никой не се вълнува детето ваксинирано ли е или не...
Е и аз съм на това мнение ама ,превантивни мерки задължително било да я бодат , че не се знаело да не би да си донесем туберкулозата от бг пък да заразим някое бебче ... Вече главата ме боли всеки ден измислят по нещо ново в началото беше , след като ни изписаха от болницата да не се къпем ами да я къпя веднъж в седмицата или на поне 10 дни , после на 3-тия ден се мъкнахмв на 400 км за проверка на слуха (на едното ухо) след 2 дни пък на другото , на 20-тия ден пак да повторим теста , че да са Сигорни , пък да не говорим , че малката е вече на 2 месеца и 15 дни и все още не са и оправили акта за раждане !

Последна редакция: сб, 13 авг 2016, 09:46 от Mimetty :)

Общи условия

Активация на акаунт