ОСМИ клас

• 109 999
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
При нас са 28 - стандартна за гимназията паралелка. В други гимназии стандартното е 26.

# 556
     Когато има близнаци, паралелката става с надпланов прием - нашите са 30. Поне няма място за парашутисти   Thinking

# 557
Класът на дъщеря ми е от 26 деца-13 момичета и 13 момчета/ЕГ"Пловдив"/.Днес са им първите входни по математика и по ИТ.

# 558
    Предлагам на половин цена чисто нови учебник и две тетрадки  по математика на “Архимед”, автори Паскалева и Алашка. За София става съпрос.

# 559
Скъпи мами, ако някой се интересува от уроци по математика за осмокласници ето едно предложение:
https://www.facebook.com/events/247719135625085/

# 560
5 на входното по математика, по български все още не се знае резултатът. Задава се и първото контролно по английски език, но може би ще го пропусне младежът, защото ще пътуваме.
Днес и утре учат с намалени часове. За днес не знам защо, а утре имаме родителска среща.
При нас са 30 деца в класа (Първа английска). Първоначално бяха обявени 28 души в паралелка. Peace

# 561
  • София
При нас са 27 деца в клас.Минаха първите им изпитвания по немски-устно и писмено и за сега девойката се справя чудесно.Дават им по около 50-70 думи на ден и е доста натоварено.Класът и е много симпатичен и задружен Praynig PeaceДругата седмица ще правят входни по математика и информационни.

# 562
  • София
Класът на моя син е от 30 деца.
Учителката е върнала входните по математика. Вече са взели и първите два урока от учебника.
По БЕЛ правиха входно този понеделник - на него му е било трудно, та резултатът ще е по-нисък със сигурност.

# 563
  • София
И в нашия клас са 30 деца. По математика правиха половин входно (детето очаква, че ще има 5, объркал е една задача, но засега не са им ги върнали), ще правят другата седмица още едно. По БЕЛ не знам дали и кога ще имат входно, там вече започнаха да им преподават материала за 8-ми клас. Имаха и входно по ИТ. По английски вече имаха два теста, ще имат и още. Засега по английски е лесно, но не трябва да се отпускат, тъй като в един момент ще започне и нов материал, при това интензивно.

# 564
  • най-шареното място
И в класа на детето са започнали с тестовете по езика.

Скрит текст:
Изненадвате ме с подробната информация. В гимназията съвсем нямам причина да следя отблизо какво и как е станало с оценките. Особено в първи клас. Третирам го като 8-ми и пети - първи от фаза, с която трябва да се преборят сами.

# 565
  • София
Предлагам в идеално състояние учебници за 8 клас:
Български език
Литература
Математика.
Ако някой се интересува, моля на лични.

# 566
Само да питам нещо, за да съм напълно наясно. От Немската в Бургас (или която и да е друга езикова гимназия) можеш ли по някакъв начин да се преместиш в Френската например или друга. Има ли някакви възможности? Чух май, че може след 8 клас, но трябва да държиш изпити. А тази година възможно ли е или само, ако бъде освободено място?

# 567
  • Пловдив
Ако има свободно място догодина във Френската и си вземе приравнителните изпити по езика може да.

# 568
  • столицата
Мами, някоя да продава/подарява този сборник
Учебно помагало за ЗИП по математика за 7. клас - изд. Просвета  автори Иван и Таня Тонови? На лични, моля.

# 569
Здравейте мами, от училището организират екскурзия до Виена през пролетната ваканция.Как ви се струва цена от 1400 лв,която включва самолетни билети и 5 нощувки?В цената не влизат транспортните разходи в града,входните такси за забележителности,храна и т.н.С тях цената може би ще надхвърли 2000 лв?!

Общи условия

Активация на акаунт