ОСМИ клас

• 109 981
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте мами, от училището организират екскурзия до Виена през пролетната ваканция.Как ви се струва цена от 1400 лв,която включва самолетни билети и 5 нощувки?В цената не влизат транспортните разходи в града,входните такси за забележителности,храна и т.н.С тях цената може би ще надхвърли 2000 лв?!

Laughing Laughing Laughing
Като тази   :
"Лондон със самолет- 3ВВ, самолетни билети и летищни такси, мед. з-ка, трансфер летище-хотел и обратно, цена 1270лв.Цената не включва транспорт в Лондон , входни такси и храна."

Да са здрави гърбините на родителите  Joy Joy

# 571
Според мен е скъпа тази оферта. Лятото летях с дъщерята до Виена, с 4 нощувки и за двете за самолет и хотел платих 1000 лв.
Пролетната ваканция за 10 дена,но с автобус,пет нощувки в хотел(закуска) и 4 нощувки в немски семейства(три хранения)- 1126лв.Минават през Будапеща,два дни Виена и после Германия.

# 572
Здравейте мами, от училището организират екскурзия до Виена през пролетната ваканция.Как ви се струва цена от 1400 лв,която включва самолетни билети и 5 нощувки?В цената не влизат транспортните разходи в града,входните такси за забележителности,храна и т.н.С тях цената може би ще надхвърли 2000 лв?!

За тези пари ходят 10 дни в Москва ! И по-далечен, и по-скъп град . Все пак това са ученици, не бизнесмени за бизнес класа  Naughty

# 573
  • Варна

Скрит текст:
Изненадвате ме с подробната информация. В гимназията съвсем нямам причина да следя отблизо какво и как е станало с оценките. Особено в първи клас. Третирам го като 8-ми и пети - първи от фаза, с която трябва да се преборят сами.

Не знам какво те учудва толкоз.  Laughing Има родители ,които до завършване на Унито ще знаят всичко ,че и после и на други места сигурно ще си врат нослетата. Има и други пък ,които като теб не са наясно с всяка една подробност от у-ще.  Peace Влез в темите по класове и ще видиш.

# 574
  • Пловдив

Да, тепърва ще се появят подобни оферти в голяма част от училищата. Доколко е нормална, не знам, но и миналата година цените бяха такива.
Не липсват желаещи също така.  Peace

# 575
  • най-шареното място
Не съм чула за екскурзии. Пари се събират на други основания редовно, не че се оплаквам.

ППДеска, за намесата в ученето ми е чудно.
Скрит текст:
Иначе какво става знам, но ученето не е моя грижа, аз разписвам.

# 576
Цитираната екскурзия ми се струва неоправдано скъпа.

# 577
Скъпи ми се виждат и на мен. Моето няма да отиде на тази Лондонската, която е посочена по-горе.
Първата екскурзия с две нощувки е за Пловдив, 4-5-6 ноември, 150 лв. После имат зимната ваканция на Банско, мисля, 5 дни - 255 лв май беше. Ще има и още една по към края. Моят засега не проявява интерес.

# 578
  • у дома
При нас няма обявени никакви екскурзии-нито в България,нито в чужбина-не че се оплаква де...

# 579
  • Бургас
при нас ще има екскурзия края на октомври за 4-5 дни нейде в България и моят младеж няма да пропусне както винаги, иначе почнахме годината с 5-ци по Бел и Англ.

# 580
Скъпи ми се виждат и на мен. Моето няма да отиде на тази Лондонската, която е посочена по-горе.
Първата екскурзия с две нощувки е за Пловдив, 4-5-6 ноември, 150 лв. После имат зимната ваканция на Банско, мисля, 5 дни - 255 лв май беше. Ще има и още една по към края. Моят засега не проявява интерес.

Вети, от теб научавам за другите екскурзии, на нашият клас ни бе предложена само лондонската, на която било традиция да се ходи и пролетен разговорен курс в самото училище с преподаватели от Англия  newsm78

# 581
Jolie, аз дори чух, че класната на един от осмите класове (не знам име) дори им забранила да участват в тези екскурзии. Иначе се организират от нашия класен и още една учителка.

# 582
  • България, София
Jolie, аз дори чух, че класната на един от осмите класове (не знам име) дори им забранила да участват в тези екскурзии. Иначе се организират от нашия класен и още една учителка.
Екскурзиите са няколко, предполагам, че се събират по 2-3 класа. Нашата е до Велинград, май почти никой няма да ходи. А за разговорния курс с преподаватели от Англия чувам сега.

# 583
  • София
При нас екскурзии няма. Бих я пуснала след края на учебната година, за да види колко е напреднала по езика. Голямо учене пада, едни шарени оценки по английски. Най-забавно е с нейтива, само ми рецитира разни негови неща. Като че ли всяка седмица ще им дава я филм да гледат, я нещо друго да пишат.
При вашите деца има ли нещо като досие за периода 8-12 клас? Какво съдържа това чудо, за сефте чувам, или пък детето не е разбрало.

# 584
  • София
При вашите деца има ли нещо като досие за периода 8-12 клас? Какво съдържа това чудо, за сефте чувам, или пък детето не е разбрало.

Всеки ученик от 8 до 12 клас има лично дело, в което се вписват срочните и годишни оценки през годините и още куп други неща. В края на 12 клас от личното дело  се оформя и дипломата за завършено средно образование.

Общи условия

Активация на акаунт