"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 23

• 58 450
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
  • София
за какво и е тест
а и нали теста е на 99,9% сигурен

Ами примерно точно затова.

# 46
за какво и е тест
а и нали теста е на 99,9% сигурен

Ами примерно точно затова.

Уф, много гадно то пък взе, че чак сега ми дойде  newsm78 като отмине ще видим за всеки случай с кръвни тестове да сме сигурни какво точно е станало.  Cry

# 47
Според това,което разбрах е,че си имала закъснение и ти е дошло. Ако е по-различно от обичайното,по-оскъдно или кафеникаво прецакване може да си направиш тест,но в останали случаи не виждам смисъл. В повечето случаи,когато се почнат опитите винаги цикъла започва да варира. Не винаги се получава веднага и това не трябва да те отчайва,пожелавам ти да се получи по-рано и късмет Simple Smile

# 48
Здравейте, дами!
Днес си направих кръвен тест, денят на овулацията ми беше преди 9 дни ( знам, че е рано, но съм нетърпелива) Стойността която ми отчете е 2.88. Какво би могло да означава това според Вас? Simple Smile

# 49
Означава, че няма бременност на този етап. Peace

# 50
Здравейте, дами!
Днес си направих кръвен тест, денят на овулацията ми беше преди 9 дни ( знам, че е рано, но съм нетърпелива) Стойността която ми отчете е 2.88. Какво би могло да означава това според Вас? Simple Smile
Какви  са референтните стойности?

# 51
Здравей,стойностите за бременност  на 3-та седмица 5,8.
Питам, защото моя приятелка си прави, и на нея и излезна отрицателен, а при мен все пак има някакви стойности дори минимални,като се има предвид,че имам още 5 дни до М.цикъл

# 52
По принцип стойност под 5 е отрицателна. Но при теб е още рано и не може да се прецени. Стискам палци!  Flutter

# 53
Здравейте момичета.  bouquet  Моят въпрос е  следният.  Значи цикълът по принцип ми е на 27/28 дни с продължителност 4 дни като 4-тия ми почти нямам нищо . Предният месец ми дойде на 17.06 и още в деня който ми свърши започнахме с бебеправенето.  Embarassed Овулацията изчислих,че е била на 30юни/1юли . тогава също бебеправихме до към 6-ти юли. Преди 1 седмица направих тест който беше отрицателен, а имам симптоми като бързо се уморявам,  задъхвам се, отивам до вц по малка мн често, пия много вода и също така имам някакво течение (постоянно се чувствам мокра) което за първи път ми се случва. От 3 дни имам придърпване ту в левия ту в десния яйчник също и в областта към пъпа. Би трябвало да ми дойде на 14/15 юли. Има ли някакъв смисъл да се надявам за нещо или просто си въобразявам, тъй като правим опит от близо месец след 4 години пазене. Извинявам се предварително за въпросите и за дългият пост.  bouquet

# 54
Преди една седмица тестът е бил излишен, няма как да покаже наличие на бременност толкова рано. Вече можеш да се тестваш, успех.

# 55
Здравейте момичета.  bouquet  Моят въпрос е  следният.  Значи цикълът по принцип ми е на 27/28 дни с продължителност 4 дни като 4-тия ми почти нямам нищо . Предният месец ми дойде на 17.06 и още в деня който ми свърши започнахме с бебеправенето.  Embarassed Овулацията изчислих,че е била на 30юни/1юли . тогава също бебеправихме до към 6-ти юли. Преди 1 седмица направих тест който беше отрицателен, а имам симптоми като бързо се уморявам,  задъхвам се, отивам до вц по малка мн често, пия много вода и също така имам някакво течение (постоянно се чувствам мокра) което за първи път ми се случва. От 3 дни имам придърпване ту в левия ту в десния яйчник също и в областта към пъпа. Би трябвало да ми дойде на 14/15 юли. Има ли някакъв смисъл да се надявам за нещо или просто си въобразявам, тъй като правим опит от близо месец след 4 години пазене. Извинявам се предварително за въпросите и за дългият пост.  bouquet
Здрасти Лисанке, пиша ти защото и аз имам почти същите симптоми. На мен овулацията ми беше на 26.06 и трябваше да ми дойде на 11.07, но така и не дойде. На следващия ден 12.07 и на 13.07 направих по един тест, които излязоха положителни - с бледи розови чертички, но все пак положителни. Колкото до симптомите имам болки в гърдите, ходя мн често и аз по малка нужда, пия много вода също. Имам болки ниско в корема, все едно ще ми идва, но си минава после пак почва и така. Отвреме навреме и аз се чувствам мокра, все едно ми е дошло, но не. А и да отбележа, че имам много газове, нямам гадене, повръщане засега, но много газове. Това е от мен засега, според мен изчакай примерно 2 дена след евентуалното закъснение и направи пак тест, стискам палци  55

# 56
Аз забравих да добавя,че нямам болки в гърдите. Преди 5 дни ми бяха малко по чувствителни зърната смисъл наболваха ме при допир. Също имам доста газове и с извинение често се уригвам което е необичайно за мен   Embarassed Grinning

# 57
Аз забравих да добавя,че нямам болки в гърдите. Преди 5 дни ми бяха малко по чувствителни зърната смисъл наболваха ме при допир. Също имам доста газове и с извинение често се уригвам което е необичайно за мен   Embarassed Grinning

на мен ми се гади,но не знам дали не е вследствие на двата теста които правих и бяха с бледи втори черти

# 58
Ivanova20 честито. Лека бременност ти пожелавам. Hug

# 59
Момичета ами ако днес направя тест каква е вероятността да отчете наличие на бременност в предположение че няма закъснения. По мое изчисление днес трябва да ми дойде.

Общи условия

Активация на акаунт