"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 23

• 58 451
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
А по моя въпрос.. Нещо?Може ли някой да ме посъветва..

Успех на всички,момичета

Ами мила, моя съвет е да изчакаш още малко. При положение, че имаш направен тест вече.
За всичко друго - търпение му е майката, а знам колко е трудно.
Пращам ти една  Hug и стискам палци да ни зарадваш съвсем скоро  Simple Smile

# 76
  • София
Ами по твоя въпрос, изчакай още 2 - 3 дни и направи нов тест. Макар че с този отрицателен в деня, в който е трябвало да ти дойде, не бих се надявала много.

# 77

Успех на всички,момичета

Не ти е рано за тест. Направи го сутринта, както е по указание. Ако е пак отрицателен, просто го приеми. Peace

# 78

Успех на всички,момичета
Това момиче питаше за някакво телефонно приложение.
Колкото до мен след като видях преди час отрицателният тест се отказах напълно. Успокоявам се пак с мисълта,че може би е рано, може пък теста да не отчита правилно и да си изчакам лелката пък да видим я късмет. Simple Smile

# 79
Благодаря ви момичета,на всички! Heart Eyes
Прегръщам ви и дано скоро се похвалим,тези които го чакаме!
Ще го направя със сутрешна,защото вчера не беше с такава... Доколко би променило резултата това.. Не знам Tired а дано

# 80
Ще го направя със сутрешна,защото вчера не беше с такава... Доколко би променило резултата това.. Не знам Tired а дано

Стискам палци  Heart Eyes Hug

# 81

Стискам палци  Heart Eyes Hug
Благодаря много. И аз на теб. Heart Eyes И на всички останали.

# 82
Кари успех! Дано резултатът ти да е положителен. 

# 83
Кари успех! Дано резултатът ти да е положителен. 
Благодаря Лисанка. Ще докладвам. Стис палчета и за теб

# 84
Момичета,както ви казах, вчера си направих кръвен тест със стойност 2.88,  до цикъла ми има още 5 дни, дали утре да си направя нов кръвен тест, или да изчакам деня на цикъла ми? newsm78
Успех с резултатите на всички Ви! Дано да бъде това което очаквате!
Благодаря Ви!  Hug

# 85
Момичета,както ви казах, вчера си направих кръвен тест със стойност 2.88,  до цикъла ми има още 5 дни, дали утре да си направя нов кръвен тест, или да изчакам деня на цикъла ми? newsm78
Успех с резултатите на всички Ви! Дано да бъде това което очаквате!
Благодаря Ви!  Hug
Според мен ако можеш да чакаш, изчакай поне ден закъснение. На мен днес трябваше да ми дойде но няма все още следа от него и на обяд направих домашен тест и беше отрицателен. Мисля сутринта да повторя ако все още нямам нищо, макърче нямам голяма надежда.
Пожелавам ти резултатът да бъде какъвто искаш.  bouquet Успех

# 86
Добър вечер момичета.Нова съм тук,правим опити за втори месец.Цикъла ми е като по часовник на 29 дена. +- 1 ден
.Преди три дена като ходих до тоалетната имах розово петно на гащичките,отидох и си купих преврйзки,мислех че ми идва,но така и не ми дойде.Днес ми е втори ден закъснение и одеве направих тест и излезе това.Не.знам каакво да мисля http://prikachi.com/images/307/8836307c.jpg

# 87
  • София
Не се вижда добре снимката, но май има нещо розово Simple Smile

# 88
 аз мисля че е положителен, но по добре пусни утре с първа урина или кръвен за по сигурно.

# 89

Общи условия

Активация на акаунт