Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 22

• 126 379
  • 788
  •   1
Отговори
# 525
джинджифила всеки ден ли го стържеш, или има друга тайна за по-лесно

# 526
  • Някъде там
Не го стържа,нито го беля.Измивам го хубаво режа го на парчета и го варя.Прецеждам го и пия.Варя повече за да имам за два дни.Пия когато се сетя и от него вместо вода.

# 527
Днес 5ти ден, абсолютно стриктна.

з- 0
0- салата риба тон с яйце
в- 2 пилешки кълки с домати

Изобщо не съм гладна, засега ме устройва хранене по 2-3 пъти на ден.
Вчера Бикрам йога 90мин
Днес Шон Т тренировка 25мин Цяло тяло + 30мин въже вариации в темпо
В цикъм съм и затова не пиша килограми, в събота бях безумните 57, но 3 кг бяха вода, защото съм 54 извън цикъл или овулация. Чак уикенда ще повярвам на кантара.

Пия магнезий против крампи и колаген за стави и кожа. Други добавки нямам.

# 528
  • Варна
Здравейте и от мен Smile
Висока съм 1,63см. и в момента тежа 57кг. Винаги проблем са ми били широките бедра и дупето, обилно покрити с целулит. Обожавам да си хапвам всякаква вредна храна, но по-големият ми грях е погълнатото количество. За моята "крехка" възраст от 21г. съм спазвала всякакви диети и съм варирала доста в килограмите, но като сваля няколко и веднага се отказвам. Като гледам снимки на 40+ жени, които са раждали по 2 деца и изглеждат страхотно, адски много се комплексирам.
От месец някъде се опитвам да започна някаква диета, записах се и на народни танци, за да се движа повече, но все нещо се проваля. Я гаджето ще ми купи шоколад, я баба ще ми врътне някаква баница... И като прегреша така се отказвам, преяждам здравата и после депресия...
На 20-ти май ще заминаваме на почивка в чужбина и имам точно 1 месец и 20 дни да вляза във форма за плажа и си направих план, който ще споделя с вас и дано да имам мотивация да го спазвам.
Спорт: 4 пъти седмично народни танци (не знам отслабва ли се, но пада яко потене от толкова подскоци) + 4 тренировки с гирички, като се правят упражнения за всички мускулни групи
Целулит: масаж с утайка от кафе, масаж с антицелулитен крем на Дева и масло на Икаров (нямам възможност за по-скъпи продукти)
Диета: Тук идва сложната част... Ще опитам от утре (1-ви април) да започна японско чудо, а ако не успея да издържа на тези яйчица, ще премина на БВД.
Ще се радвам, ако има и други ентусиасти, които пишат в темата и споделят резултатите си, за да се мотивираме взаимно.

# 529
Здравейте! Какво е НВ шоко бонбон? Как се прави?

# 530
Момичета, някоя от вас би ли ми обяснила защо сиренето (краве) е забранено? Имам лек спор с ММ, който твърди, че диетата позволява консумацията на сиране и не спира процеса кетоза bouquet

# 531
всички млечни са забранени в тази диета, не само сиренето

# 532
        Здравейте, дами! Идвам и тук да поотслабвам  newsm68, голямо скачане от диета на диета последните 4-5 години и все не мога да го докарам до заветните 51кг., които в  същност съм била през целия си живот до преди забременяванията. През първата бременност качих 20, голяма част от които не бях свалила, когато забременях с второто и така се понатрупа доста за борене. Въртя се посредством диети около 57-67. Адски е мъчително, започвам всяка диета много мотивирано и стриктно, но понеже кг. са доста и свалям бавно, още преди да се доближа до по-нормалните за мен поне 53, освирепявам зверски и се нахвърлям върху въглехидратите, така, че няма как да няма йо-йо ефект, то не е въпрос на метаболизъм ,а на необуздана лакомия. Sick
          Чета ви от доста време и се настройвам, даже стартирах на 27.03, но не бях особено ентусиазирана, направо хич не вярвах, че нещо ще излезне, за това и не съм писала до сега. Оказа се, обаче, че диетата е доста успешна. Стартирах на 64.2, днес съм 60.7, чак не мога да повярвам. Минусите не са кой знае колко, но пък аз не съм гладувала в нито един момент, стриктно спазвам и не хапвам никакви въглехидрати, но в количества не се ограничавам, случва се да смесвам в едно хранене няколко вида белтъчини(луканка, риба, яйца), което за някои диети е абсолютно недопустимо, хапвам и късно вечер, бях шокирана, когато след като в 23.00часа бях изяла тлъста вратна пържола, (след обилно дневно хранене) на сутринта бях минус 1 кг. newsm44. Е не е всеки ден така разбира се имам и дни на задържане, но с количествата, които поглъщам, тази диета се оказа чудо Heart Eyes
          Да си призная много ми липсват плодовете, знам, че ще издържа до края на диетата, но после... newsm78не знам какво ще става. На всичкото отгоре миналата седмица бях на зъболекар, процедурата беше няколко часа и устните ми цепнаха в ъгълчетата. От едната страна мина до другия ден, но от другата още ме тормози. Не знам каква е причината, мазах с балсами, пих витамини, взимах шуслерови соли, които ми прецакаха процеса на кетоза, че се оказа, че съдържат нишесте и на всичкото отгоре не помогнаха, така, че сега продължавам диетата, но съм наясно, че не мога да очаквам дълготраен ефект заради прекъсната кетоза.
          Спирам, че стана роман Joy, успех на всички и много минуси

# 533
Не го стържа,нито го беля.Измивам го хубаво режа го на парчета и го варя.Прецеждам го и пия.Варя повече за да имам за два дни.Пия когато се сетя и от него вместо вода.

A резултат дава ли?

# 534

Много зрелите сирена не съдържат въглехидрати (или поне са 0,001). Защо и те да са забранени?

# 535

Много зрелите сирена не съдържат въглехидрати (или поне са 0,001). Защо и те да са забранени?
Млечните храни стимулират производството на инсулин, а това може да доведе до излизането от кетоза.

# 536
       Здравейте, дами! Идвам и тук да поотслабвам  newsm68, голямо скачане от диета на диета последните 4-5 години и все не мога да го докарам до заветните 51кг., които в  същност съм била през целия си живот до преди забременяванията. През първата бременност качих 20, голяма част от които не бях свалила, когато забременях с второто и така се понатрупа доста за борене. Въртя се посредством диети около 57-67. Адски е мъчително, започвам всяка диета много мотивирано и стриктно, но понеже кг. са доста и свалям бавно, още преди да се доближа до по-нормалните за мен поне 53, освирепявам зверски и се нахвърлям върху въглехидратите, така, че няма как да няма йо-йо ефект, то не е въпрос на метаболизъм ,а на необуздана лакомия. Sick
          Чета ви от доста време и се настройвам, даже стартирах на 27.03, но не бях особено ентусиазирана, направо хич не вярвах, че нещо ще излезне, за това и не съм писала до сега. Оказа се, обаче, че диетата е доста успешна. Стартирах на 64.2, днес съм 60.7, чак не мога да повярвам. Минусите не са кой знае колко, но пък аз не съм гладувала в нито един момент, стриктно спазвам и не хапвам никакви въглехидрати, но в количества не се ограничавам, случва се да смесвам в едно хранене няколко вида белтъчини(луканка, риба, яйца), което за някои диети е абсолютно недопустимо, хапвам и късно вечер, бях шокирана, когато след като в 23.00часа бях изяла тлъста вратна пържола, (след обилно дневно хранене) на сутринта бях минус 1 кг. newsm44. Е не е всеки ден така разбира се имам и дни на задържане, но с количествата, които поглъщам, тази диета се оказа чудо Heart Eyes
          Да си призная много ми липсват плодовете, знам, че ще издържа до края на диетата, но после... newsm78не знам какво ще става. На всичкото отгоре миналата седмица бях на зъболекар, процедурата беше няколко часа и устните ми цепнаха в ъгълчетата. От едната страна мина до другия ден, но от другата още ме тормози. Не знам каква е причината, мазах с балсами, пих витамини, взимах шуслерови соли, които ми прецакаха процеса на кетоза, че се оказа, че съдържат нишесте и на всичкото отгоре не помогнаха, така, че сега продължавам диетата, но съм наясно, че не мога да очаквам дълготраен ефект заради прекъсната кетоза.
          Спирам, че стана роман Joy, успех на всички и много минуси

Поздравления за постигнатия резултат! Цепването на ъгълчетата на устните е показно за липса на витамини. Вземайте си по 1 витаминче  сутрин. Хубав ден! bouquet

# 537
Хайде от днес и аз с вас. Малко ще ми е трудно, защото ям основно забранените храни, но друг път съм спазвала подобни режими и това за мен е най-ефективният начин за отслабване, а и не само - дава ми енергия, а кожата на лицето ми сияе само за няколко дни.  Wink

Сега напазарувах и много се чудех ядките дали са забранени, но реших да не рискувам. Добре, че не взех.  Mr. Green

Вероятно менюто за днес ще ми е:

З: Само кафе без захар
О: Скумрия на скара + зелена салата (съвсем малко)
В: Сьомга на тиган без мазнина + салата от краставици

# 538
  • Бургас
Здравейте дами, включвам се и аз, че ми останаха едни килограми след раждането. Само, че аз не мога да изкарам съвсем без въглехидрати и ще си ги оставя, но в доста намален вид. Така, в момента съм 66кг., целта ми е 62, на колкото и забременях, а пък ако мога и още ще съм много доволна. Потренирвам и в къщи, когато имам свободно време.

# 539
  • Бургас
Дези,Херци  Hug Тук съм,обаче засега само морално,чакам да мине Великден ,че с тия козунаци няма да се справя и после съм с вас

Общи условия

Активация на акаунт