Каква четка и паста за зъби използвате?

• 50 303
  • 233
  •   1
Отговори
# 75
Четка - Сенсодин
Паста - dr. Organic - сменям периодично с екстракти от алое вера, чаено дърво и нар.

# 76
Аз нося брекети и ползвам зъбен душ WaterPik WP-660 и четка Филипс Healthy White plus. Много съм доволна и от двете.Пасти за зъби ползвам различни - от Blendamed до Лакалут и т.н.

# 77
   Да попитам при използването на електрически четки за зъби, не се ли унищожава по такъв начин емайла на зъбите? Имах познат, който използваше електрическа четка за зъби и на предните зъби беше откършил част от емайла му. Също съм чела по Интернет, че една от негативните причини при използването на електрическа четка за зъби е унищожаването на емайла на зъбите!

# 78
  • Варна
Има различни четки и не знам как е при всички и особено тези само и единствено с въртеливи движения, но при сопикеър няма таково нещо. И вкъщи сме с такива и сме много доволни. Зъболекарката ми ползва такива (соникеър) откакто са на пазара-над 10 години. Ако имаше нещо противопоказно едва ли щеше.

# 79
Четките ги сменям много често, но не ми харесва никоя друга паста, откакто ползвам Лакалут.

# 80
Има различни четки и не знам как е при всички и особено тези само и единствено с въртеливи движения, но при сопикеър няма таково нещо. И вкъщи сме с такива и сме много доволни. Зъболекарката ми ползва такива (соникеър) откакто са на пазара-над 10 години. Ако имаше нещо противопоказно едва ли щеше.

Благодаря за отговора. Ще потърся информация за тази електрическа четка "Соникеър". Искам четка, която да почиства по-добре зъбите ми.

# 81
Четка - Сенсодин
Паста - dr. Organic - сменям периодично с екстракти от алое вера, чаено дърво и нар.

Здравей,

Намираш ли пастите за зъби на dr. Organic много по-добри от обичайните в супермаркетите пасти за зъби? Загледала съм ги от известно време, но още не съм си купувала от тях. Не съм ползвала много продукти на dr. Organic, само някои продукти за коса.

# 82
Скрит текст:
Четка - Сенсодин

Здравей,

Намираш ли пастите за зъби на dr. Organic много по-добри от обичайните в супермаркетите пасти за зъби? Загледала съм ги от известно време, но още не съм си купувала от тях. Не съм ползвала много продукти на dr. Organic, само някои продукти за коса.
Здравей, Gifty
Тази с екстракт от нар ми върши много добра работа за стягане на венците (нея ползвам най-често). Преди време почти всеки път при миене ми кървяха, но сега нямам проблеми - вече може би година и половина.
С избелващата с Алое Вера забелязах ефект, но тя ми е прекалено силна. Много люти и трудно издържам няколко минути миене с нея. Иначе да - при продължително ползване зъбите са с видимо по-свеж вид и цвят.

# 83

Благодаря за отговора, rain_bs. Ще взема да си купя, още повече, че в момента има и промоция в магазина, където ги продават.

# 84
Четка: И аз ползвам на Oral B,стандартната електрическа,бяха на промоция в Кауфланд на 50% off и викам,защо пък не,досега винаги съм била с механични.В началото ми разраняваше венците,сега всичко е супер.
Паста за зъби: Тук съм "гола вода",не мога да намеря своята паста за зъби,бях чела много хубави отзиви за пастата на Хималая...е такава отврат няма,честно,мъчих се с нея 2-3 пъти,то нито вкус,нито ефект,нищо,все едно не си си мил зъбите.Пробвах и пастата на I white,май бях доста доволна,но след това реших да пробвам предноспоменатата и така не я повторих отново.Любимата ми паста за зъби беше Colgate White Optic,уникална паста,няма такава друга,но явно доста хора видяха ефект от нея и след първия месец я смениха,вече вносителят е от Гърция,името същото,а пастата и като формула и като цвят,друга,много жалко Sad
Та...препоръчайте ми хубава избелваща паста,харесвам по-силни,евентуално и по-активни(българска логика)  newsm78

# 85
  • гр.Пловдив

Ползвам я от 2 седмици и я приключвам успоредно с Listerine Advanced White и мога да кажа,че ефекта е повече от задоволителен  newsm47
Видимо ми светнаха зъбите ,като се има предивд,че съм страстен любител на кафе+цигарка  Mr. Green

# 86
Четка: И аз ползвам на Oral B,стандартната електрическа,бяха на промоция в Кауфланд на 50% off и викам,защо пък не,досега винаги съм била с механични.В началото ми разраняваше венците,сега всичко е супер.
Паста за зъби: Тук съм "гола вода",не мога да намеря своята паста за зъби,бях чела много хубави отзиви за пастата на Хималая...е такава отврат няма,честно,мъчих се с нея 2-3 пъти,то нито вкус,нито ефект,нищо,все едно не си си мил зъбите.Пробвах и пастата на I white,май бях доста доволна,но след това реших да пробвам предноспоменатата и така не я повторих отново.Любимата ми паста за зъби беше Colgate White Optic,уникална паста,няма такава друга,но явно доста хора видяха ефект от нея и след първия месец я смениха,вече вносителят е от Гърция,името същото,а пастата и като формула и като цвят,друга,много жалко Sad
Та...препоръчайте ми хубава избелваща паста,харесвам по-силни,евентуално и по-активни(българска логика)  newsm78

И на мен въобще не ми харесва на Хималая пастата. Не съм сигурна дали точно Оптик версията на Колгейт макс уайт съм ползвала, но опаковката беше червена, блестяща и като пластмасова. Много чисто усещане оставяше, имаше избелване, но ми правеше малко чувствителни зъбите. Заради това ми беше идеално да я ползвам веднъж на 2 дни, като останалото време ползвах по-деликатна паста, която обаче не оставя толкова чисто усещане. Сега гледам, че Колгейт Макс Уайт изглежда доста по-евтинджос, картонена, без блестящи частици, гръцко производство, а цената е същата. Няма да рискувам, защото подозирам, че за същата паста става дума.

Иначе съм доволна от черната паста на Сплат, една избелваща бях ползвала с масло от чаено дърво, също не беше лоша, но в момента не се сещам как се казваше. Тя обаче беше по-деликатна от Колгейта.

# 87
Четка Лакалут/търсих меки четки заради венците и тези ми паснаха идеално  Peace/, а паста също на Лакалут или Колгейт.

# 88
Четка Лакалут/търсих меки четки заради венците и тези ми паснаха идеално  Peace/, а паста също на Лакалут или Колгейт.

И аз намерих най-после моята механична четка - на Лакалут е. Наистина щади венците. И пастата на Лакалут не е лоша.

# 89

Ползвам я от 2 седмици и я приключвам успоредно с Listerine Advanced White и мога да кажа,че ефекта е повече от задоволителен  newsm47
Видимо ми светнаха зъбите ,като се има предивд,че съм страстен любител на кафе+цигарка  Mr. Green

От къде може да се купи тази паста за избелване на зъбите? Каква е нейната цена?

Предварително благодаря за отговора.

Общи условия

Активация на акаунт