Каква четка и паста за зъби използвате?

• 50 315
  • 233
  •   1
Отговори
# 90
Аз я проверих в google,че е около 7.50 като цена,би трябвало да я има по аптеките,ще я пробвам  Hug

# 91
По въпроса за емайла и електрическите четки - ползвам май повече от година вече, почти ежедневно електрическа, никакви поражения нямам по емайла. Обикновена, Орал-Б. За пръв път след като започнах с тази четка нямах нито един проблем, когато ходих на зъболекар - няма и помен от зъбен камък (не е чистен от години), нито кариес, нито някакво нарушение. Аз си я ползвам обикновено вечер, понякога и сутрин, а когато пътувам често я пропускам, да не я разнасям насам-натам. Зъболекарката ми каза, че е достатъчно мека да се ползва и по два пъти на ден, тя също е с електрическа.

Извън това - от 10 минути се мъча да затворя капачето след като смених батериите и не мога! Сега купих от собствената марка на ДМ за майка ми, но ако така продължава да седи отворено, май ще я взема аз  Rolling Eyes

# 92
Някой ползвал ли е тази четка, да сподели мнение? Пулсираща, с неснемаема батерия.
На промоция е в ремедиум.

# 93
Да, хубава е. Peace Ползваш, след 5-6 месеца хвърляш. Чак да избелва не съм забелязала.

# 94
  • гр.Пловдив
Аз я проверих в google,че е около 7.50 като цена,би трябвало да я има по аптеките,ще я пробвам  Hug

Аз си я купих  от аптеката в Мол Пловдив,точно към 8лв беше,като реално ми я препоръча консултантката,били директен внос и наистина останах очарована Peace

# 95
Да, хубава е. Peace Ползваш, след 5-6 месеца хвърляш. Чак да избелва не съм забелязала.
Благодаря  Peace В комбинация с избелваща паста и почистен скоро зъбен камък, би трябвало да има някакъв ефект.  Grinning Взех си арм и хамър, не мога да преценя още дали има ефект.

# 96
  • SF
Наистина ли се миете с четки за зъби по 400 лева?
Аз съм с Орал В - електрическа и си мислех, че съм върха на сладоледа с нея. (шегувам се. Виждала съм и доста по-скъпи, но не очаквах, че масово се ползват.)

# 97
Наистина ли се миете с четки за зъби по 400 лева?
Аз съм с Орал В - електрическа и си мислех, че съм върха на сладоледа с нея. (шегувам се. Виждала съм и доста по-скъпи, но не очаквах, че масово се ползват.)
Аз съм в Орал Б също. За спор между електрическа и обикновена четка и дума не може да става, но пък си мисля, че между различните електрически четки няма огромна разлика. Или?  newsm78
Напоследък нещо се скатавам от конеца и много мразя да давам пари за вода за уста, ама пак ще започна, с нищо друго не се постига такъв идеален резултат. Пастата ми е общо взето все тая, стига да е ментова. Колгейт са ми любимите.
Искам да поизбеля малко, ама за лентички ме мързи :/

# 98
  • SF
Аз ползвам редовно Листерин и конци Орал В. Зъбите са ми бели и ползвам гел 22% с шини, които са ми правени по поръчка. Пия ментов и липов чай, които не оцветяват зъбите, защото са отвари някакви, а не истински чайове. Кафето и нас го пия със сламка, в работата с мляко .

# 99
  • Canada
Интересна тема, винаги съм била педантична в почистването и поддръжката на зъбите Mr. Green

От опит се убедих, че при мен най добре работи комбинацията от няколко продукта. Четка ползвам Philips Sonicare, пасти все по често такива без флуор.

След всяко хранене почиствам с конец или клечка, сутрин и вечер и с Waterpik Water Flosser  Peace

# 100
  • Телиш/Плевен
Четка - Astera или Oral-B
Паста - Astera, Bilka или blend-a-med
Ползвам и вода за уста на Astera.

# 101
   Използвам четка за зъби Лакалут - изключително нежна е към венците ми които по принцип са доста чувствителни, паста за зъби - различна, конци за зъби на Oral B - тези конци ми пасват доста добре и влизат доста добре между зъбите ми, без да се страхувам, че ще си извадя някаква пломба или зъб, вода за уста - Biodent с прополис - намерих най-после точната вода за уста за мене.

# 102
Ползвала съм и Орал-Б, сега съм с Филипс и е по-добра.
Имам и  Waterpik, но само от време на време го използвам.

# 103
Черен Сплат-велика паста. Моя зъболекар категорично отрича ел.четките.Аз не го слушам.Усещането за чистота е непостижимо с друга четка.Сутрин ползвам черните четки с активен въглен или на Био кеър силвър.

# 104

5-6 месеца една и съща четка/глава? Това е твърде много време. Средно на 3 месеца трябва да се сменят и обикновените, и главите на електрическите четки. По-добре с по-евтина четка според възможностите, но сменяна редовно, отколкото половин година с една четка да се изкарва, макар и скъпа.

Общи условия

Активация на акаунт