Лято е, октомврийче на море, сладкото си дупе ще пече! Тема№5

• 69 642
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
И ние много се чудихме за второто кога и как да е, дали да се върна на работа и да поработя година-две, но аз искам да си сменям позицията и ако я сменя минимум 2 години ще се чувствам длъжна да не излизам в майчинство. За себе си реших, че искам да свърша с планирането на семейството и след това да се върна с пълна сила на работа. Естествено с две деца няма да е толкова лесно, но ми се гради кариера и не ми се прекъсва пак заради бременност. Отделно, че по-млади няма да станем, това бебе го чакахме доста месеца, е не мога да се оплача де, има момичета, които чакат с години, но ме е страх, че ако отлагаме ще си платим после. Такива мисли ми се въртят в главата Simple Smile

На нас утре ни слагат ваксината против морбили, паротит и рубеола. Със смесени чувства съм, но след изчитане на всичко, до което се докопахме, решихме да я сложим. Дано няма никакви странични ефекти, от тази незнайно защо най-много ме е страх.

# 586
AltayaHug От днес се принудих да й слагам Виброцил (само това имам), защото едва дишаше сутринта. Ако до няколко не се оправи ще ходим пак при педиатърката и ще питам за други капки, въпреки, че не ми се иска постоянно да й слагам нещо в носа...

Как приспивате децата? През деня, вечер? Кога ще започне да заспива щом я оставя в кошарата  Laughing ние още сме в количката, нооо много трудно заспива. Отказа бибата, хвърля я, сърди се, иска да става, следобед и вечер е ужас просто, нерви и сили не ми остават  ooooh!

# 587
Мила през деня заспива сама в леглото си, понякога буквално на челна стойка. Първо акробатика и като се измори достатъчно заспива. Вечер някой трябва да стои при нея, тя поплаква, не иска да спи. Недай си Боже да станеш да излезеш настава рев, ще се задуши. Принципно не би било проблем да стоим до нея, но един път е 15 минути, друг път 1 час  Rolling Eyes Ама не се оплакваме де, след люлеене на ръце месеци наред (на мен ми се струват години) всичко друго го приемам.

# 588
Калина през деня заспива в люлката, а вечер понякога още на инхалатора заспива. Ако не е обаче отиваме в спалнята, слагам мойта възглавница на краката ми и Калина отгоре - люш люш на ляво на дясно и до 1-2 мин е заспала.

# 589
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Честит рожден ден на малката Ния! Да расте здрава,весела и щастлива! Весел празник,Altaya! bouquet

Валери заспива с много люлеене в кошарата и с биберон в уста и през деня,и вечерта.Вечер много трудно заспива,иска да излиза от кошарата,и аз много се ядосвам ooooh! Не мога да го оставя там докато е буден,защото той ще падне Crossing Arms

Последна редакция: пт, 14 окт 2016, 16:23 от ♥ LoVeLy Wife ♥

# 590
Къде ще падне?

# 591
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
На земята,прескача решетките Laughing

# 592
Олеле... Опасен!  Grinning

# 593
Честит рожден ден на Ния! Да е здрава, палава и весела и да радва всички около нея!  newsm59

# 594
  • Сливен
Честит Рожден Ден на Ния и от мен, да е жива и здрава  Hug

# 595
И от мен честит рожден ден на Ния! Да е жива и здрава!   bouquet

# 596
Честит рожден ден  на Ния, щастливо детство! Весел празник, Altaya!

# 597
Честит рожден ден на Ния! Да е здрава, щастлива и много обичана Simple Smile

# 598
Честит рожден ден на Ния! Да е жива и зрава, и да радва цялото семейство!  Hug  newsm38

# 599
Честит рожден ден, Ния! Бъди жива и здрава, безгрижно детство ти желая  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт