Лято е, октомврийче на море, сладкото си дупе ще пече! Тема№5

• 69 640
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
Честит рожден на Мария! Нека бъде здрава, палава и усмихната! Да има най - страхотното и безгрижно детство!  newsm59
Bubbi, честит ви празник!  bouquet

# 601
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Bubbi,честит рожден ден на дъщеричката ти! Да е жива и здрава,весела,усмихната и щастлива! bouquet

# 602
  • Сливен
И аз се присъединявам към поздравите за РД на Мария, нека е жива и здрава и тя  bouquet
Тези дни смятам да направя нова есенно-зимна тема, ако имате предложения за име, моля споделете

# 603
Две бързи от мен, не са нищо особено, но да има Simple Smile

Въпреки хлад и дъждове, есента октомврийчето няма да спре.
Из локви и паднали листа смело стъпва октомврийчето сега.

# 604
Честит рожден ден, Мария! Бъди жива и здрава, слънчево и усмихнато дете  Heart Eyes

Второто предложение на Skeeter ми харесва. И аз снощи се опитах да измисля нещо за име, но музата ме беше напуснала  Joy

# 605
ОКТОМВРИ пак дойде, една година мина и мама е щастлива, че в живота си ме има!

# 606
Е, този път много предложения стават, но хайде едно и от мен  Laughing

Пъстра есен вън танцува, ОКТОМВРИЙЧЕ ден рожден празнува!

# 607
Честит празник, Буби! Нека малката калинка расте весело и безгрижно и много, много да ви радва!
Благодаря за хубавите пожелания! Много сте мили Hug Празникът мина прекрасно, Ния беше като неуморна пчеличка, раздаваше усмивки на всички. Беше много весела, въпреки че беше спала много малко през деня - не повече от час. Опита се да духне свещичката, цопна краче в тортата, на няколко пъти. Добре, че беше от фондан и не я развали, а и не се изцапа. Издържа до 23,30 и накрая се предаде. Заспа и се събуди днес в 11,20 като се разбуди около 8,30 да хапне. А днес, когато видя подаръците, струпани накуп, така се зарадва, че чак започна да пищи - не че разбира нещо де, но шарените опаковки с принцеси ги познава.
Всички предложения са хубави, но се колебая м/у второто на Скийтър и това на Калина.

# 608
Ооо, на Калина е супер! Само като знам как пишем рождените дни ще са минали и заминали и още ще сме с тази тема  Mr. Green Но не пречи!

# 609
Браво,момичета,големи поетеси сте Flutter
Аз също съм за заглавието на Калина или второто на Скийтър Peace

# 610
Ха-ха, Skeeter, и аз си го мислех това, даже си викам направо новогодишно заглавие да измислям  Laughing ама айде нали сега е тематично... Grinning

Пък да вземем да пишем малко по - активно  Wink

Днес беше първия тур на празненството за РД с роднините, другата събота ще е с приятелите и с деца. Добре мина, само дето рожденничката накрая се изнерви защото много й се доспа, но то е нормално.

Утре сутрин ни е псоледната доза АБ, а носа й не спира да хърка. На майка ми й намериха стафилококи в носа онзи ден, а 4 - 5 дни преди това ни беше на гости, т.е. била в с контакт с детето. Много е вероятно и тя да има, но трябва да минат поне 7 дни след спиране на АБ за да пуснем секрет... Confused

# 611
  • Варна
+1 глас за Пъстра есен вън танцува, ОКТОМВРИЙЧЕ ден рожден празнува!

А по въпроса за приспиването - Никола заспива следобед в количката, а вечер при мен, докато пие мляко.
И като стана въпрос за мляко, колко АМ давате вечер и през колко време се будят след това за ново. Никола пие 200-250 мл (6 лъжици АМ) към 22:00 и в 03;30 е цъфнал и пак иска... от както ни почнаха зъбите минимум 2 пъти ядем до 09:00 - когато е закуската вече. Струва ми се много, като се има напредвид, че преди заспиваше в 22:00 (на кърма) и чак в 08:00 ядеше... пусти зъби, всичко прецакаха Simple Smile

# 612
Вечер Симона яде 240 мл. АМ (210 вода със 7 м.л. мляко) в 20:00 часа и се буди между 06:20 и 06:40 сутрин.
Тогава пак пие АМ (200мл.), закуската е към 08:30. От скоро пие АМ и следобед за приспиване (не всеки ден), иначе не иска да спи, бутаме се в количката по един час, тя иска да става, хвърля биберона, яде си блузата, събува си чорапите, хили се и ме побърква! Като й дам млякото обикновено се унася докато го пие. Направо супер ме измъчва това приспиване напоследък...
Мисълта ми беше, че й се събират общо 3 хранения на ден с АМ, но тя вече го пие по - скоро между другото, защото след най - много 2 часа пак е гладна и си яде и другата храна.

# 613
Вечерята при нас вече не е мляко,защото хич не го засища вече,а твърда храна.Като заспи и се събужда пак  към 1-2ч през нощта и му давам 180мл АМ ,след това пак се буди около 6ч гладен Laughing  След това закуската ни е в 9 най-късно Crazy Е,понякога се буди и в различни часове,тези са ориентировъчни.

# 614
Честит рожден ден на Мария (с малко закъснение) Да е здрава, щастлива и да има прекрасно детство!
Вчера не съм влизала, ходихме да му вземат кръв. Направо полудях-около лабораториите няма къде да се спре, задръствания...все едно беше делничен ден. След това отидохме до ИКЕА, там се беше събрало населението на целия Балкански полуостров:)
Давам АМ преди заспиване 210мл с 7 лъжички и сутрин около 5-6 часа пак толкова. През нощта не давам, макар ча се буди често - давам вода. Чудя се дали да не му дам да пробвам дали ше спи малко по-спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт