Вчерашната супа съдържаше, цитирам: "Прясно мляко, нахут, моркови, домати, червено цвекло, лук, чесън, копър, масло, сол". Как може прясно мляко и домати, че и чесън и копър - няма да казвам как миришеше въпросната "супа" с розов цвят
Сигурно има полезни съставки, но в комбинация звучат ужасно. Иначе и тук правят десерти с елда. Казвам, че в различните градове са различни, защото съм чувала, че в Стара Загора били много вкусни нещата, не знам дали е вярно.
ама като отвътре ми ври и кипи, доста усилия ще ми трябват...
Дадохме й панадол и се успокои. Дано вечерта да мине спокойно...

направо косите ми настръхват. Слагам виброцил и коларгол или т.н "черни капки" и се надявам, че утре вече ще е отшумяло. И на всеки 2 часа давам по една коризалия.
Ние още ще си го чакаме 
А да не би малката да иска да се храни сама и затова да не ти позволява да я храниш ти? Аз пък като почне с номерата да иска да излиза от столчето за хранене му давам някаква играчка да си играе и така се разсейва (също му пускам и ТВ,знам,че не е полезно,но той доста се заглежда като се храни) ,а аз успявам да му пъхна лъжицата в устата

Права си, че миналата година беше по-топло по това време, като цяло тази година късно дойде пролетта , а есента дойде рано.Препоръчани теми