особено сега вторият много трудно излезе, тя приплаква през деня, скъса си направо лявото ухо от дърпане, търка си бузата и ходи червена, но днес най-накрая го напипах. Надявам се да се успокоят нещата вече. Иначе ММ предложи ако продължава така със зъбите да направим рожден ден и Хелоуин парти в едно и да се маскираме като зомбита, тъй като реално няма да има нужда от усилие
Вчера вечерта много яко ме прецака, заспа към 22:30, аз пък си легнах в 00:30 и тъкмо съм се унесла и диването реши, че ще се буди с рев. Друг път давам биба и продължава да спи, този път не мина номера. Взехме я при нас, въртя се, рита ни (без да иска), блъска ни, докато не й дадох мляко - в 1 часа!! не заспа. Иначе спахме до сутринта в 8часа.
Нямах какво друго да й дам и дохраних с АМ - не го изпи всичкото. Следобед легна, пропуснахме следобедната закуска, ама то какъв ли обяд имахме
За вечеря пак предлагам лещата - не! После супа - не! После мусака - не! Накрая получи АМ и беше доволна. Аз пък не
Блазе на тези дето си хранят децата с лекота! 
И аз само "Не тук,Валери,хайде тръгвай напред","Не там,хайде в количката" ,но няма и няма.Върви си по средата на улицата и аз му обяснявам,че не може там и го водя към тротоараа, той се дърпа и бунтува.Ужасно е.Обмисям да тръгна вече без количка,но не знам дали ще стигнем навреме за кухнята,дали ще се справя с носенето на детето сама?

Аз не искам да замествам АМ с обикновено мляко, но пък ей така да й дам да пие от време на време
И друго щях да попитам, ама забравих
Препоръчани теми