Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 7

• 87 472
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Благодаря ви , мацки, след седмица мога да ви се покажа и съвсем оранжева, че май бързо-бързо ще се измие този цвят Laughing
Мис, от показаните снимки ми се струва, че косата ти е с най-добрата възможна прическа, останалите, които си показвала, по-малко ми харесват. Но аз обичам тежки и равни коси по принцип.

п.п. имаш много красиви очи с интересна форма Simple Smile

# 661
  • Пловдив
Чаровна, Ш е Неоженик  Peace
Цялото едномесечно море изкарах с него. Много е приятен. Балансиран към хидратиращ го усещам. От лятото насам съм изхабила 2 шишета, имам още едно. На предпоследното измиване ползвах хидратиращия на Джойко и за пореден път се убеждавам, че нещо не ми понася - получавам сърбеж и дисконфорт на скалпа.

# 662
Чаровна, Ш е Неоженик  Peace
Цялото едномесечно море изкарах с него. Много е приятен. Балансиран към хидратиращ го усещам. От лятото насам съм изхабила 2 шишета, имам още едно. На предпоследното измиване ползвах хидратиращия на Джойко и за пореден път се убеждавам, че нещо не ми понася - получавам сърбеж и дисконфорт на скалпа.
Аз като прочетох лилав и помислих за този
http://remedium.bg/hair-loss/vichy-dercos-neogenic-redensifying- … hampoo-200ml.html
На виши , клоран и фито между другото шампоаните са добри и аз лично ги харесвам.Никога не са ми дразнили скалпа .

# 663
Мммм, Чаровнице, от първата снимка, на червенокоската освен цвета много ми хареса прическата и ще се пробвам да я направя. Тъкмо се чудя вече как ще я нося като захладнее, че ще ми е студено цялата сплетена, а и ми се изчерпаха идеите за лятото Simple Smile

Някой питаше за хининов шампоан  newsm78 Аз позлвам, на Здраве. Много съм доволна, не ме сърби главата и го докарах до едно миене на седмица. Макар, че това е по-скоро защото я нося постоянно сплетена и не се зацапва. Обаче е силен и може да пресуши косата.

# 664
  • Street of Dreams
Хубава е, но много издърпана с пресата. Хич не ги харесвам тези коси като пръчки. Rolling Eyes

# 665
  • Пловдив
Чаровна, точно този е. От тел. ми е трудно да сложа линк.

# 666
Хубава е, но много издърпана с пресата. Хич не ги харесвам тези коси като пръчки. Rolling Eyes
Аз за плитките. Иначе и аз не харесвам силно изправени, а моята с каквото и да я опъвам няма да застане така  Mr. Green

# 667
Джо,благодаря 😊 Много си харесвам очите и косата и веждите.И др. май-не😃Мисля,че с червено-кестенявото очите ми се подчертават още повече😊
И мен ме дразнят клечките,затова рядко се изправям.Ефекта с сешоар и четка е доста по-добър,защото има обем.Моята коса никога не става пръчковидна,освен ако не я мия три дни след пресата примерно 😃
Къде-къде предпочитам вълни и къдрици.

# 668
  • Шотландия
Джо, много хубав цвят и коса!
Мис, чудесна коса, ама ти си от тези форми лица, дето и нула номер да се обръснат, ще им отива.   Flutter
Стискам аз да не се стрижа... Жана, по-назад беше давала някакъв отзив за нещо Eprouvage, кажи кой от продуктите ползваш, че не разбрах?  newsm78

Уж бях дала ембарго, да не купувам повече продукти, че съм насъбрала много, но ми пристигна някакаво ApHogee Keratin and Green Tea Restructurizer, та утре ще го пробвам да видим. Сетих се, че го намерих много на сметка в нета и съм го поръчала  Joy Нямам ДПШ, някой да препоръча нещо, дето да е по-международна марка, че съм далече и не мога да купувам български в момента?  newsm78 Косата ми е суха, третирана (къдрена и боядисана), в относително добро състояние, като се изключи, че е малко по-фризи около лицето, ако не я направя нещо. Не знам и на мен все там ми е по-къса и по-фризи, че и по-светла става, като падне малко боята...

# 669
Мила  Hug
На Eprouvage взех възстановяващите шампоан и балсам и ми пратиха мостра на маската.
Много ми харесаха, отличен резултат от първото измиване, ще измия 2-3 поредни пъти с тях, да видим.
Трябва да ти кажа, че когато си сложа вето, тогава най ме сърбят ръцете  hahaha
И моят ДПШ свърши /на Вела/, сега мисля пак да взема на Лейбъл М, ползвала съм го, харесва ми.
Другия вариант е на Медисютикълс, но предполагам, че Лейбълският по-лесно ще го намериш.  Hug
ДПШ на Редкен също е много хубав, но малко по-редичък и по-неикономичен съответно.

# 670
Аууу Чаровна с втората ме уцели в сърцето  Heart Eyes

# 671
Аууу Чаровна с втората ме уцели в сърцето  Heart Eyes
И мен ме уцели.
Дори се чудя дали да рискувам с едно червено или да си стоя на сигурното и любимото ми кестеняво Simple Smile .
*Мила* и аз като теб да не харча да не харча  Joy .За ДПШ аз съм доволна от този на лореал.Нежен е и не пресушава косата ми.
Сега съм се разтърсила за някакви по неизвестни за мен марки.Така се разчетох и за продуктите на давинес на които ще дам шанс
От една блогърка се запалих по това http://beglamorous93.blogspot.bg/2016/05/review-rephlex-aphlexio … html#.V-NaPvB97IU да прочетете и вие .Изглежда интересен продукт а косата и наистина стои чудесно и изглежда здрава и хубава.

# 672
  • Пловдив
Чаровна, имам го този серум Рефлекс и със съдействие на фризьор и Аплекчър (който е само за салони). Серума наистина е приятен и адски икономичен. Моята коса не цъфти (или поне не така видимо), но имам друг проблем - експлозии на кортекса и косата ми се къса. Имам го от април, но не го ползвам на всяко миене, а редувам с кремчето Рестор на Ливинг Пруф (много любим  Heart Eyes). И 2та продукта са ми много сходни, но като цена и количеството, този на Ливинг е по изгоден. Накъсването - не се е повлияло, кой знае колко, да не кажа въобще.
Така... за Аплекчър До сега съм си правила няколко терапии в къщи и една в салон. В началото на месеца се боядисах и реших да го добавя към боята. Имам книжка и прочетох внимателно инструкциите (не е сложно). Не знам, със смесени чувства съм. От добавянето на масла към боята съм много по-доволна. Съдя по насъсването след това. След боя и Аплекчър ми се усили, докато с боя+масла - не, никаква промяна. Продукта Аплекчър е скъп, грешно похарчени пари. Рефлекса си струва, 48 лв е, но наистина е много икономичен.

# 673
Моля някоя добра дама да ми обясни какво е ДПШ.   Crazy

# 674
Дълбокопочистващ шампоан  Hug
Измива всички натрупани силикони и наслагвания от предишни измивания и стилизиращи продукти, така да се каже "рестартира" косъма. След него косата поема много по- добре маската/балсама, действието им е много по-осезаемо. Понеже са по- силно измивни, се ползват по- рядко - на десетина дни, до около две или три седмици. Според зависи колко стилизиращи продукти ползваш. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт