Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 7

• 87 486
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
Йеееее! Честито Мисче!! Аз съм акушерка така че тази радост ми е много присърце.

# 91
Миииис, страхотна новина !  Hug
Честито! Лека бременност ти пожелавам и малък, сладък, пухкав финал  Heart Eyes

# 92
Мис Б., честито! Лека и безпроблемна и малко, пухкаво вързпоче накрая!

# 93
Ехааа влизам и прочитам страхотна новина Simple Smile
Мисс лека и бизпроблемна бременност и на финала сладко и гушкаво мъниче  Heart Eyes .

Mother за боята според мен изчакай и я направи след като се върнеш от морето.

NoshtenYastreb Нямам на идея колко бързо расте.На мен ми се струва бавно вече...Спрях да я измервам.Преди си отбелязвах Simple Smile Сега не се занимавам.

# 94
  • В полите на Пирин планина
Миис, страхотна новина! Лека и безпроблемна!

# 95
  • Sofia, Bulgaria
DqVoLsKi_ChArOvNa то и с моята е така. Всъщност се оказва, че моята изобщо не расте бавно, ама на мен все ми се струва, че е много бавно Laughing

# 96
Мисс, честито и от мен family newsm07

# 97
Момичета,много сте мили.Наскоро разбрах.
Я ми препоръчайте четка или гребен,от които сте доволни Без Тийзъра обаче.Без значение марка.Просто ми дайте идея,че имам нужда от нов.

# 98
Момичета,много сте мили.Наскоро разбрах.
Я ми препоръчайте четка или гребен,от които сте доволни Без Тийзъра обаче.Без значение марка.Просто ми дайте идея,че имам нужда от нов.
четката и гребена на макадемия.Много са ми любими

# 99
В роследно време косата ми е суха като слама а ползвам главно хидратация и някой път протеин . Ефекта е един и същ и при двете и не знам какво да я права , и масла ползвам , но все едно нищо. На вас случвало ли ви се е косата да се държи така и какво и слагате да се пооправи?
П С И от мен честито! bouquet

# 100

Mother за боята според мен изчакай и я направи след като се върнеш от морето.

Ще ми се да тръгна направена хаха  Joy Много обичам да се наглася. Миналия път се боядисвах преди морето и фризьорката ми беше възмутена, опита се всячески да ме убеди, че след морето ще се наложи да се видим пак, защото от солената вода, от слънцето, много бързо пада цвета.

# 101
Mother of PrincesS, много добре те разбирам. И аз всеки път преди море или пътуване, се кипря все едно на сватбено пътешествие отивам Joy Joy

# 102
  • Шотландия
Има много статии по тази тема за в интернет за формата на лицето .
https://www.google.bg/search?q=%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1 … AUIBSgA&dpr=1
Лично аз не се придържам към тези неща.Харесвам прическа показвам.Консултирам се със фризьорката.Тя си казва нейното мнение в което аз не се вслушвам винаги  Joy и казвам да променя смело.Накрая резултата ми харесва винаги Simple Smile

Вероятно формата на лицето ти е овална и правилна - такъв тип лице позволява всякакви прически, дори и гола глава му отива. Аз не съм такава късметлийка като тебе, та се налага да се съобразявам - има и други. Аз взимам решението сама, опитвала съм сериозни отклонения от това, което знам, че ми отива, но и съм получавала сериозно ужасни резултати, та сега отклоненията са по-скоро в детайлите и в дължината, отколкото в друго.

Мис, прекрасна новина! Честито, леко бременеене и раждане.  Hug
Аз се подстригах по-късо, сега ми идва много късо... Не можах да ги изтрая краищата си. Сега ще чакам да порасне и ще стискам зъби. Някакъв крем за хвърчащи краища си купих, обаче нещо не мога да се науча да го използвам, някой да е ползвал такова чудо?

# 103
Аз  да се похваля, че постигнахме успех с домашното боядисване с моята дружка. Нали ми беше кахър, че много пари давам за поддръжка на русата си глава, та се снабдих с Кюн от една приятелка -фризьорка. Половин час мерки и теглилки, за да нацелим пропорцията, половин час инструкции по телефона от приятелката - фризьорка  Laughing Не е тая работа за блондинки. Ама не ми опада косата и стана. От 40 лв. разходът ми пада на 12.50, много съм доволна  Mr. Green И избягвам ежемесечното висене в салона по 3 часа, което направо ме влудява...

# 104
Браво Алечка.Много време е това 3 часа.Голяма разправия.Щом се е получило.И все пак е хубава боята,няма да се изтощи.

Общи условия

Активация на акаунт