Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 7

• 87 472
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
Мерси много.  bouquet

# 676
Аз никога не съм ползвала ДПШ.

# 677
А пък аз не знаех, че ДПШ е това.
Имам един Хрома рич от поне 3 години, вече привършва, сега разбрах, че и К пак-а на Джойко ми е такъв.
То вярно, че и него ползвам рядко, без да знам, че така трябва.
Явно косата си ги "иска" от време на време.  Crazy

# 678
И аз никога не съм имала ДПШ, но се сдобих с един при размяна.
Страхотна ми е косата след него.

# 679
Аз Аплекчър изобщо не заглеждам Simple Smile
Само Рефлекса  Embarassed .
Не ми е спешен и ще бъде отложена покупката във времето но ще си го взема със сигрност .

# 680
Може и да се окаже,че имам нужда от ДПШ. Но пък въобще не знам как може да ми се отрази на скалпа.Аз не ползвам почти никакви стилизиращи продукти,които да са се натрупали в косъма.
Може да пробвам.Но ми писна да трупам шампоани,а да не мога да ги използвам.
Ггедам,че косата ми цъфти,не са обрани много добре връхчетата.

# 681
На линеа био ли търсих те крече то за къдрици?Взех едно на Жана но не се сещам кой още искаше.Обаждайте  се Simple Smile)

# 682
  • Street of Dreams
Храма рич не знам да е ДПШ. Доколкото помня е за изрусена коса или кичури. На мен в момента може да ми дойде добре, само за скалпа се притеснявам, нали избягвам Керастаз...

# 683
Хрома Рич не е ДПШ. Керастаз и на мен малко ми подразват скалпа след 2-3 поредни миенета.
Чаровнице, златна си  Hug
Ще ти драсна ЛС.

# 684
Тези кристали са хубави на Линеа Био,на Виктория също не са лоши.
Аз много харесвам тези на Сери.

# 685
Мислех, че е дълбокопочистващ, но сега като казахте видях, че пише, че е за изрусена или изтощена боядисана коса.
Защо съм го взела, един Бог знае. Simple Smile

# 686
Oт темата за професионалната козметика по спомен мисля ,че работа като дпш ще свърши всеки шампоан който има в съдържанието си сулфати защото те измиват натрупванията  newsm78 .Май така беше  newsm78 Rolling Eyes
Вижте този цвят
5/74 и 6/74  Heart Eyes .
Боята е на Sensi Do.
Ето описанието копирано от сайта : Професионалната боя за коса SensiDo са основен продукт в асортимента на водещият производител на ниско алергенни /хипоалергенни/ и лечебни козметични продукти SIM SENSITIVE. Боята за коса SensiDo е произведена от внимателно подбрани съставки, не съдържат добавени парфюми и консерванти, което намалява риска от алергични усложнения. Някой нещо знае ли за тази боя? Привлече ,че ме пише ,че е за чувствителен скалп .Като марка са ми абсолютно непознати.

# 687
Аз съм се боядисвала с такава боя, но светлите цветове. Ставаше хубав цвят, но не издържаше много.
Щадяща ми се видя, нямах поражения.
При тъмните цветове незнам как ще е. Имат много хубави цветове.

# 688
  • София
Аз я бях загледала тази боя, защото в описанието пишеше, че е без PPD, но се оказа, че има ... И в крайна сметка се боядисах с Iridia, но ако е нетрайна, ще пробвам и СенсиДу

# 689
Да се запиша в темата макар да е почти към края. Пишех редовно в първите теми, виждам и познати никове. Simple Smile  Ще ми е приятно да си говорим за прически и изобщо всичко свързано с косата.
И в тази връзка в момента косата ми е до средата на гърба, тъмно кестенява, права и сравнително гъста. От около година поддържам тази дължина, преди беше почти до кръста. Избягвам да я третирам, единствено се боядисвам. Дойде ли есен обаче и започва ужасен косопад.
Имате ли такъв проблем? Съжалявам ако е коментирано, не мога да прочета цялата тема.
Пиете ли някакви добавки или правите маски?

Общи условия

Активация на акаунт