След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -185

• 42 267
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • Perla
за Йомер- самоувереност и прикрит романтик.

https://vimeo.com/168485093

Последна редакция: нд, 31 юли 2016, 16:31 от dora_st

# 646
Hug Да, още две хубави характеристики!

# 647
Mераба и от мен  Hug за Омуш залагам на нещо старо, но вярно, за да го определя:
Елит локум  Joy и точно за това му определяне, му прощавам всичко  Mr. Green

# 648
Скрит текст:
Mераба и от мен  Hug за Омуш залагам на нещо старо, но вярно, за да го определя:
Hug Сладък, лепкав, вкусен, сочен, примамлив, пристрастяващ - елит локум демек! Wink Правилно ли те разбрах! Heart Eyes

# 649
Скрит текст:
Hug Сладък, лепкав, вкусен, сочен, примамлив, пристрастяващ - елит локум демек! Wink Правилно ли те разбрах! Heart Eyes
Joy Правилно си ме разбрала, нали така му казва Нера, демек високо качество е нашият Омуш  Crazy

# 650
Скрит текст:
Скрит текст:
Joy Правилно си ме разбрала, нали така му казва Нера, демек високо качество е нашият Омуш  Crazy
Беше ми любопитно дали елит локума е някакъв специален, различен локум на външен вид и потърсих изображения в Гугъл. Ами много умен тоз Гугъл значи. Ето скрийн шот на откритите изображения - виждате ли сред изображенията нашия елит локум! Grinning
Иначе на  външен вид сред елит локумите нашият само си е различен; другият локум си е локум.

И ето ви причината Гугълчо да разпознава момчето ни като елит локум - ако проследим снимката, стигаме до този пост на Терка:

Последна редакция: нд, 31 юли 2016, 17:36 от Дданни

# 651
Прясна, прясна от Инста на Боре отпреди 10 минутки. За 12 минути има почти 35 хиляди харесвания, а за минута събра над две хиляди, докато си рефрешна страницата.

# 652
Здравейте  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

О, Боре се е показал, все едно е у хеликоптер  newsm78 Mr. Green

От инста - бил в депресия, заради дизито, ето защо си е пуснал такава брада  Laughing То и аз си мислех, че сигурно страда за аслан партнерката, ама..... Crazy
 абе вие не го харесвате така, ма на мен и така си ми харесва, талибан, не талибан  Joy

За играта на рускините аз ще опиша  Йо с две думи така : принципен и инатлив (кат магаре Mr. Green)  

№309 и аз го следя, мн е забавно и разтоварващо сериалчето, но и мен не ме завладя така както Ашка, с такова нетърпение го чакам този септември  Blush, да идва по-скоро  Praynig

Последна редакция: нд, 31 юли 2016, 18:11 от *Виви*

# 653
Здравейте  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

О, Боре се е показал, все едно е у хеликоптер  newsm78 Mr. Green

За играта на рускините аз ще опиша  Йо с две думи така : принципен и инатлив (кат магаре Mr. Green)  

№309 и аз го следя, мн е забавно и разтоварващо сериалчето, но и мен не ме завладя така както Ашка, с такова нетърпение го чакам този септември  Blush, да идва по-скоро  Praynig

Виви  Hug

Йо инатлив, но все той отстъпваше пред това Дефо значи. Колко пъти й вика да му каже какво крие, да решат заедно проблемите, колко пъти се обижда и наранява, но все той отстъпваше. Тя се оказа костелив орех, нищо не му призна до деня на сватбата! Но що се отнася до принципен, кажи "принципен" и все едно си казал Йомер Ипликчи!

# 654
От инста - бил в депресия, заради дизито, ето защо си е пуснал такава брада  Laughing То и аз си мислех, че сигурно страда за аслан партнерката, ама..... Crazy
 абе вие не го харесвате така, ма на мен и така си ми харесва, талибан, не талибан  Joy

И на мен си ми е хубав такъв!

А пък с аслан партнерката ги бяхме пратили заедно на екскурзия в чужбина - или на Кораловия риф, или в Испания, или в Мексико бяха, не знаем къде са решили, това не ни казаха! Mr. Green Сега се върна за РД на Гупито, ако случайно ТВ 8 ги засече, да каже, че са щастливи и ето, днес пак е хванал пътя нанякъде! Пък тя дано да е останала вкъщи да си доизпипа сценария, защото снимките наближават. Mr. Green

Пък на екскурзия бяха преди десетина дни, когато не можаха да отидат на сватбата на Осман/Сердар и обяснението беше, че и двамата са в чужбина.

# 655
Дани  Hug
Бе отстъпва той, ама преди това я направи едно хубаво на луда калинка  Mr. Green
Ама Дефо хич не ми се вижда да е костелив орех  Simple Smile, заради сковаващия страх от реакцията на Йо и мисълта да предпази всички замесени криеше тайната толкова време, за съжаление  Confused

# 656
От инста - бил в депресия, заради дизито, ето защо си е пуснал такава брада  Laughing То и аз си мислех, че сигурно страда за аслан партнерката, ама..... Crazy

И на мен си ми е хубав такъв!

А пък с аслан партнерката ги бяхме пратили заедно на екскурзия в чужбина - или на Кораловия риф, или в Испания, или в Мексико бяха, не знаем къде са решили, това не ни казаха! Mr. Green Сега се върна за РД на Гупито, ако случайно ТВ 8 ги засече, да каже, че са щастливи и ето, днес пак е хванал пътя нанякъде! Пък тя дано да е останала вкъщи да си доизпипа сценария, защото снимките наближават. Mr. Green

Пък на екскурзия бяха преди десетина дни, когато не можаха да отидат на сватбата на Осман/Сердар и обяснението беше, че и двамата са в чужбина.

Знаех си, че няма издържат далече един от друг дълго време, душичките те, намерили са се  Joy Joy Joy Joy

# 657
Дани  Hug
Бе отстъпва той, ама преди това я направи едно хубаво на луда калинка  Mr. Green
Ама Дефо хич не ми се вижда да е костелив орех  Simple Smile, заради сковаващия страх от реакцията на Йо и мисълта да предпази всички замесени криеше тайната толкова време, за съжаление  Confused
И нейната не е лесна хич. Толкова да обичаш и толкова да се страхуваш да не загубиш любимия. Да видим наесен какво ще реши принципният? Малко ме е страх от неговата принципност.

# 658
Скрит текст:
Скрит текст:
Joy Правилно си ме разбрала, нали така му казва Нера, демек високо качество е нашият Омуш  Crazy
Скрит текст:
Беше ми любопитно дали елит локума е някакъв специален, различен локум на външен вид и потърсих изображения в Гугъл. Ами много умен тоз Гугъл значи. Ето скрийн шот на откритите изображения - виждате ли сред изображенията нашия елит локум! Grinning
Иначе на  външен вид сред елит локумите нашият само си е различен; другият локум си е локум.

И ето ви причината Гугълчо да разпознава момчето ни като елит локум - ако проследим снимката, стигаме до този пост на Терка:

rotfImbo  И Гуглето ни разпознава простотиите   newsm44

# 659
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

rotfImbo  И Гуглето ни разпознава простотиите   newsm44
Joy Joy Joy

Всичко е вече на място - Боре и Елка в лодката (лодка е това, нали?), Гупито вкъщи с листи и химикалка да си оправя репликите на зълвичката от сценария. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт