След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -185

• 42 232
  • 739
  •   1
Отговори
# 735

Е,нееее ! Направо си умрях от смях!  Joy Joy Joy Joy И питат в туитър дали ще видим такава сцена. Общо взето, като чета, феновете са настроени за семейство Ипликчи- с любов и много дечица, а не  за драми и раздели. Рускините са на тази вълна Mr. Green

Големи сладури  Heart Eyes

Доре, всички се надяваме на едно и също, но раздяла на Дефмер вероятно ще има  ooooh! Най-малкото защото втория сезон започва септември, има три месеца от края на първи сезон, тая "дупка" във времето трябва я обяснят по някакъв начин. Така че нищо чудно да видим Йомко, космат и обрасъл, да се завръща след тримесечно отшелничество  Mr. Green

# 736
  • Perla
Доре  HugАй какъв свеж колаж на татко Ипликчи си сложила.

Заговори се за нови участници, може би скоро ще узнаем и за началото на снимките.
Август се завръщат  екипите от предстоящия сезон на снимачната площадка.

Мюжде има студено излъчване, прилича ми на модел,а  може и да е новата любов на Синан,ако си тръгне Яса

Баръш ще участва в благотворителен мач в състава а Фенер бахче заедно с други известни имена .

Скрит текст:
Стало известно,что Барыш Ардуч сыграет в благотворительном футбольном матче в составе ФК "Фенербахче",который пройдет в сентябре.В составе команды также будут присутствовать звездные болельщики "Фенера" Сарп Аккая,Толгахан Сайышман,Аджун Илыджалы.Все средства,вырученные от продажи билетов на этот матч, клуб направит на лечение детей,больных раком

Оф, Ели, от твоите уста- в ушите на продуценти и вси останали Praynig Че голяма носталгия ме обхвана вече. И не само мене. в туитър феновете току си организират разни атаки Laughing
А за Яса може би утре вечер ще се разбере със сигурност, ако наистина участва в тв предаване.

# 737
  • Perla

Е,нееее ! Направо си умрях от смях!  Joy Joy Joy Joy И питат в туитър дали ще видим такава сцена. Общо взето, като чета, феновете са настроени за семейство Ипликчи- с любов и много дечица, а не  за драми и раздели. Рускините са на тази вълна Mr. Green

Големи сладури  Heart Eyes

Доре, всички се надяваме на едно и също, но раздяла на Дефмер вероятно ще има  ooooh! Най-малкото защото втория сезон започва септември, има три месеца от края на първи сезон, тая "дупка" във времето трябва я обяснят по някакъв начин. Така че нищо чудно да видим Йомко, космат и обрасъл, да се завръща след тримесечно отшелничество  Mr. Green

Диде, мисля, че ти беше писала, че ако в момента, когато узнае тайната, Ипликчи обърне гръб на Дефне, няма да му го простиш. Аз също. Не че нашето мнение има значение за великата сценаристка, но Йомер все пак трябва да е извървял някакъв път през всичките тези 52 серии, да е преживял някакво развитие от жестокия, безкомпромисен Ипликчи до разбиращ и прощаващ, влюбен и обичащ мъж. Узнавайки тайната, той би трябвало да си спомни всички онези моменти, в които Дефне плачеше отчаяно в ръцете му, страхувайки се да му разкаже, предупреждавайки го, че тази тайна е против всичко, в което той вярва; да си даде сметка какво ѝ е струвало това на нея и да осъзнае, че голямата вина не е нейна, че тя е пазила не само себе си от егоизъм, а е пазила него от разочарованието от близките му. А тази празнина във времето може пак да бъде запълнена- например да заминат двамата някъде и да се върнат след три месеца, когато той вече се е поуспокоил. Иначе пак влизаме в дълбоката драма, пак ще стигнем до някои бременности, за които Йомер не знае и т.н. Просто тръпки ме побиват, като си смисля, че Мерич пак може да я подкара по познатия коловоз. Още не мога да ѝ простя предвидимия финал и ако пак влезем в предвидимото развитие след разкриването на тайната, ще започна стрелбата от първия епизод.

# 738
Още не мога да ѝ простя предвидимия финал и ако пак влезем в предвидимото развитие след разкриването на тайната, ще започна стрелбата от първия епизод.

А, аз съм си приготвила джепането, ей така, за всеки случай  Joy  Joy  Joy

# 739
Диде, мисля, че ти беше писала, че ако в момента, когато узнае тайната, Ипликчи обърне гръб на Дефне, няма да му го простиш. Аз също. Не че нашето мнение има значение за великата сценаристка, но Йомер все пак трябва да е извървял някакъв път през всичките тези 52 серии, да е преживял някакво развитие от жестокия, безкомпромисен Ипликчи до разбиращ и прощаващ, влюбен и обичащ мъж. Узнавайки тайната, той би трябвало да си спомни всички онези моменти, в които Дефне плачеше отчаяно в ръцете му, страхувайки се да му разкаже, предупреждавайки го, че тази тайна е против всичко, в което той вярва; да си даде сметка какво ѝ е струвало това на нея и да осъзнае, че голямата вина не е нейна, че тя е пазила не само себе си от егоизъм, а е пазила него от разочарованието от близките му. А тази празнина във времето може пак да бъде запълнена- например да заминат двамата някъде и да се върнат след три месеца, когато той вече се е поуспокоил. Иначе пак влизаме в дълбоката драма, пак ще стигнем до някои бременности, за които Йомер не знае и т.н. Просто тръпки ме побиват, като си смисля, че Мерич пак може да я подкара по познатия коловоз. Още не мога да ѝ простя предвидимия финал и ако пак влезем в предвидимото развитие след разкриването на тайната, ще започна стрелбата от първия епизод.
Дано, дано тези 52 серии са помогнали на Йомко да извърви пътя към прошката и драмата да не е много, защото той има отговорите на всички въпроси чрез всичко, което преживяха с Дефне - защо е постъпила така, защо е крила, защо бягаше от него, защо идваше при него, но не беше там с цялата си душа. Той видя борбата й да стои далече от него, за да не го нарани. Дано всичко това не е било напразно.

А относно финала - ще се повторя, но очакван и величествен финал за мен! Доволна съм.

Дано Синемчето не напуска, а пък Елифджанчето да не се връща и отговорът на продуцентите да е действителен.

Изказах се първо, сега да вляза подобаващо - Добър вечер, мили момичета! Hug Сряда е - ден за 309! Няма да мога да гледам онлайн, тъкмо нощес рускините да го преведат и утре да го гледам с превод! Много пъргаво го превеждат този сериал!

Общи условия

Активация на акаунт