След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -185

• 42 241
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • Perla

Бре! Какво става тука, бе?! Чааак на втората страница сме отишли  ooooh!

Борковата брада отново на дневен ред- да не би пък филм да снимал  newsm78 Обаче се оказало, че само си почивал човекът.

Скрит текст:
Доре, Вери и с двете ви се съгласявам безрезервно!  Hug Hug HugДа наистина много повече ми пука за това да има Дефмер, както и това, че това ,което ще се случи като случка ,никой не може да предвиди е вярно, ама тия нашите са ми безнадежден случай.   
Simple Smile Нямам търпение вече да започне втория сезон, че  правим филма сами!

Креми Hug Да си кажа честно, харесвам си нашия филм,  Laughing че често пъти Мерич ме изкарва извън обувките. Mr. Green

# 706
Много им здраве  Laughing Laughing Laughing

# 707
Привет  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Така и не разбрах какво Борето и Елчин намират в половинките си.

# 708
Скрит текст:
А дали тя ги е изтрила се пита в задачата? А сега мераба и от мен! Hug Hug Hug По въпроса с личния им живот мога да кажа, че никой не знае какво става между двама души освен тях самите! Ясно е, че са много сериозно обвързани( и аз не знам с какво) и също така вече ми е ясно, че ЕлБар няма и няма шанс да има-малесеф! newsm45
Hug
дреме ти  Peace по-важното е Дефмер да има и да се задържат на екран,колкото се може по-дълго Peace
Peace

Здравейтее  Hug Hug Hug

И на мен ми липсват Дефмер  Heart Eyes ама се радвам за лятната пауза,че не се застоявам вкъщи  Wink както сме и повечето предполагам  Mr. Green

# 709
оооо Аничка  Hug

ми то сега всеки си гони задачите и почти не се засичаме  Rolling Eyes но пък наесен живи здрави сме на линия отново  Mr. Green

# 710
  • Perla

Попаднах на фрагман от новото дизи на Кадир Доолу- ако някой се интересува.

# 711

нема що  Mr. Green
за момента не грабва с нищо  Peace ще видиме от другите фрагмани как ще е  Rolling Eyes
па главната е по всякаква критика  hahaha

# 712

нема що  Mr. Green
за момента не грабва с нищо  Peace ще видиме от другите фрагмани как ще е  Rolling Eyes
Peace Mr. Green

# 713

нема що  Mr. Green
Peace Mr. Green
rotfImbo rotfImao rotfImbo Ей...ама черногледи бе  doh

# 714

тия най-вероятно ще са ни конкуренция в Петък на мястото на Карагюла  Mr. Green вероятно и затова ще стартират Август за да наберат преднина докато нашите започнат

Привет сега на всички  Hug Hug Hug

# 715
  • Perla
Скрит текст:

тия най-вероятно ще са ни конкуренция в Петък на мястото на Карагюла  Mr. Green вероятно и затова ще стартират Август за да наберат преднина докато нашите започнат

Привет сега на всички  Hug Hug Hug

Ето, това имах предвид вчера, като писах, че не трябва да чакат 23 септември, а да започнат поне в началото на месеца. Като знаем как едва се закачихме за втория сезон, самочувствието, че зрителите са им в кърпа вързани, може да им изиграе лоша шега. Пък и на нас, де!

А това ново дизи, чийто фрагман пуснах, не ме вълнува, дори никак. Защото Кадир не е сред любимите ми артисти, а мацката знам от една реклама с Къванч. Но пък някой преди се интересуваше от сватбата на Кадир и Неслихан, затова помислих, че и такава информация може да е полезна.

# 716
Здравейте на всички !
 Деврим в  Бодрум

# 717
  • Perla

Кой отново е №1 ?! И за юли- най- популярната двойка Heart Eyes

А дали новината за Деврим е истинска- че ще напуска и той сериала?

# 718
  • Perla

Уловен кадър от професионалното изпълнение  Wink

8 846 917 показвания

# 719

Общи условия

Активация на акаунт