След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -185

• 42 261
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • Perla

Биби Hug още нема маТриАл  Mr. Green ама ги дебна  Joy Joy Joy
Доре,аз само обществото гледам,309 адски ме дразнят ГГ и му бих хикса още на 2-и епизод  Mr. Green не ме ли грабне още в началото даже и не си струва да си губя времето

Ди, аз пък ВО така не харесах- гледах 15-20 минути и това беше. Макар да харесвам Хазар от времето на Кузей/Гюней. А с 309 се забавлявам- ГГ са ми симпатични, иначе сюжетът е забавен и динамичен. Въобще- за мене е релакс в това време, лек и неангажиращ. Няма шанс да ме залепи за екрана като АШК-а, но ми е смешен.
Пък иначе основното ми развлечение е да си повтарям сериите на АШК, да гледам клипчета и гифчета- т.е. поддържам се в бойна готовтост да наема Мерич от първата серия, ако рече да раздели гълъбчетата за много  Mr. Green

# 631
  • Perla

Лека нощ!
И бъдете добри момичета- моля, пощадете бедното ми сърце и ми спестете снимки на онова с красивата душа, пък още по- малко- с Боре! Praynig

# 632
Доре Hugлека нощ!

Mr. Green но не мога да не я пусна ,макар и да е с абито си  Joy Joy Joy Joy и ония предатели Ардуч веднага лайкнали снимката  Whistling

# 633
Лека нощ  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 634
  • near Sofia, Bulgaria

Последния ден от месеца е, да ви е успешен и незабравим!  Hug
И все повече се приближаваме до сезон втори...  Crazy Wink

# 635
  • Perla
Добро утро и хубав ден!  Grinning

Гале  Hug

[
Скрит текст:
b]Доре Hugлека нощ!

Mr. Green но не мога да не я пусна ,макар и да е с абито си  Joy Joy Joy Joy и ония предатели Ардуч веднага лайкнали снимката  Whistling [/b]

Ди, Hug партито изглежда е в домашни условия  Thinking ами ТВ8 специални гости ли ще са?!  Mr. Green а за ония предатели Ардуч ще носят отговорност етървичките- що са ги изпуснали из контрол,а!  Спомням си, че през сезона имаше снимка на Елка и Борко, а в същото време- на Кюса и Борко- нещо подобно беше. Тогава Мерт беше лайкнал и двете снимки и в туитър го емнаха на чия страна е  Joy Та явно те държат двата фронта, за по- сигурно  Mr. Green

# 636
Mераба  Hug

ми Доре,човеко си е лайкнал брата  hahaha тия двете кат са били като притурки  hahaha

# 637
Здравейте  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 638
Привет, хубавици!  Hug

От Туитър разбрах, че Стар отново излъчват Ашка през деня. Ох, да идва септември, че много ми домъчня за нашите сладури. Почти привършвам повторното си гледане (на 48 епизод съм) и да ви кажа, че малко реабилитирах Йош. Ами не са му лоши сериите, има чудесно заснети моменти. А образът на Йомер до този момент е безупречен. Нито принципността му е непреклонна, нито е суров и жесток, наистина хубав образ. Да видим на второ гледане ще го оправдая ли за свалянето на пръстена, засега си мисля, че прекали и това е първата му черна точка в моите очи.

А пък телефонното извъняване в 309 си е направо по правилата на жанра. Тази игра на котка и мишка, докато двама млади разберат, че се обичат, продължава поне 12-13 серии, така че на нас ни е рано за целувка. Още малко! Но пък за мен са и най-забавните серии, докато си играят на Том и Джери. Много ми е приятно сериалчето, много!

# 639
Привет!
И аз загледах 309. Първият епизод не ме впечатли, почти бях готова да го изоставя.След това го загледах и....ами става за времето до втори сезон на Ашка.
Смешни ситуации и доста добра актьорска игра.Увлича с всеки следващ епизод. Няма обаче тази магнетичност на ЛН от ГГ.Няма опастност от зависимост 😊 Доктор Онур доста заглежда Ляле, та си представям Дефне бременна и с проблемите които има от това с някой доктор около себе си.Така ако е загрижен за нея наблюдаващия лекар как би реагирал Йомер бей? Няма да мине само с погледи както прави Онур бей. Ще има гръм и мълнии...

# 640
Ели, аз скоро очаквам и Онур да избухне  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Много си е готино сериалчето, направо не усещам как минава времето до ашка  Laughing

# 641
  • Perla

Старо, но златно!  Wink

# 642
Много са сладки Онурковците в тяхната мъжка надпревара и перчене. Grinning

А пък ако във втори сезон имаме ревнив Йомер, много ще се радвам. Дефне няма да му даде никакъв повод, ще ни трябва някой нахален мъжкар, който да дразни принца. Но той много бързо се справя с натрапниците - две минути екранно време и край! Mr. Green

Рускините си спретнаха интересна игра. Всеки трябваше да опише Йомер само с една дума. Ще ми е любопитно вие как бихте охарактеризирали Йомер с една дума, но за още по-голяма леснота с две. Аз мислих и реших, че бих го описала с тези две думи - посвещение и вярност.

# 643
Дани Peace
Добре си го характеризирала Йо. Очаквам след разкриването на тайната от самата Дефне отново да са  актуални и в пълна сила валидни двете думи.
От мен гордост и всеотдайност.
Някой знае ли дали Елифджанка ще играе в някакъв проект на есен. Дано са и предложили  нещо на тази велика артистка.Дай боже!!!

# 644
Дани Peace
Добре си го характеризирала Йо. Очаквам след разкриването на тайната от самата Дефне отново да са  актуални и в пълна сила валидни двете думи.
От мен гордост и всеотдайност.
Някой знае ли дали Елифджанка ще играе в някакъв проект на есен. Дано са и предложили  нещо на тази велика артистка.Дай боже!!!
Hug Елини, благодаря за двете характеристики!

Нещо в Туитър ги стряска от време на време, че Гало ще присъства във втори сезон. В Инстаграма и Туитъра й няма нищо, което да подсказва такова нещо. Но пък не съм чула името й да се спряга и за друг проект. Биха ли рискували с нея във втори сезон, а? Аз все се надявам, че продуцентите усетиха нетърпимостта на феновете. На мен на второ гледане не ми беше толкова страшно присъствието й. Йомер ми беше по-скоро раздразнен в нейно присъствие, отколкото впечатлен, както го приех първия път. Но все пак ме дразнеше това негово състояние в нейно присъствие.

Общи условия

Активация на акаунт