След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -185

• 42 249
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Елке.. Елкее  ooooh! ooooh! ooooh!
Като почнат да трият, ще кажеш ще спрат приказките на хората. Даже ги увеличават  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
По пътя на Ханде е тръгнала, да не свърши и тя с 2 неособено успешни филма и 2 паднали сериала  Tired

# 676
Хилооооуууу сладурчета  Hug Hug Hug

Диди  HugДоре  HugВерко  Hug

Явно там са празнували РД на чиркина  Mr. Green па Елка точно тогава изтрила близо 60снимки от инстаграма си и феновете предполагат че е заради Кюса  Joy Joy Joy ето някои от снимките които е изтрила

Скрит текст:

Ди Hug Снимката на Кюса с брат ѝ беше от домашна обстановка, защото се виждаха възглавничките на любимото диванче. Може после да са били в Чешме или преди това- нали имаше такава информация, че Онур е там, и са се срещнали с Боре. Както се видя, и снимка има. Не знам какво общо може да имат снимките с Айше и разни такива с Кюса, но че е изтрила селфито, е гадно.Ама тя на нея си мяса, тъй че кой знае какви бръмбари ѝ щъкат из главата. Mr. Green
Доре,брат и живее в Измир, така че колко му е да да са прескочили до фемилито  Mr. Green а иначе Елка явно пак нещо я е ухапало  Mr. Green как пък не изтри нито една снимка с Кита  Whistlingами заминаха снимките от Келебеците, мишките и със сватбената рокля +селфито с Борко

# 677
  • Perla
Ди, ти си в час с тези снимкови истории, но ми се струва, че преди време пак имаше нещо такова- някакви снимки бяха изчезнали май от нейния инстаграм, пък после се оказа, че е фалшива тревога.  newsm78

Не знам Ханде какво е правила, но знам, че когато някой започне да забравя откъде е тръгнал и кое го е изстреляло на върха, не го чака нищо добро. Актриси колкото искаш в Турция- и красиви, и талантливи, и млади, при това- без ремарке подире си, заради което да се съобразяват с работата си.
Дано нещо се е объркало.

Пък какво да изтрие от Китовото присъствие- то и без това е незначително в нейния инстаграм. Mr. Green

Последна редакция: пн, 01 авг 2016, 12:27 от dora_st

# 678
Ди  Hug, Доре  Hug, Тери  Hug

Преди няколко дни имаше и снимка на Кюса с Онур в Чешме, беше преди РД на звИздЪтЪ, та тогава писаха, че чифтето е в Чешме  Mr. Green Мечтателите да си вземат студен душ  Joy  Joy  Joy
А пък Елка - тя си знае какви бръмбари са и в главата  Mr. Green

# 679
Ди, ти си в час с тези снимкови истории, но ми се струва, че преди време пак имаше нещо такова- някакви снимки бяха изчезнали май от нейния инстаграм, пък после се оказа, че е фалшива тревога.  newsm78

Не знам Ханде какво е правила, но знам, че когато някой започне да забравя откъде е тръгнал и кое го е изстреляло на върха, не го чака нищо добро. Актриси колкото искаш в Турция- и красиви, и талантливи, и млади, при това- без ремарке подире си, заради което да се съобразяват с работата си.
Дано нещо се е объркало.

Пък какво да изтрие от Китовото присъствие- то и без това е незначително в нейния инстаграм. Mr. Green
Доре,този път не е някакъв бъг, а наистина са изтрити -проверих и другия инстаграм който е най-точен и там е същото  Whistling

Диди, тая снимка с Кюса и Онур съм я пропуснала дори и нейните фенки не са я уловили   Whistling

# 680

Диди, тая снимка с Кюса и Онур съм я пропуснала дори и нейните фенки не са я уловили   Whistling[/b]

Видях я преди няколко дни в руския форум, но не помня в коя група беше, довечера ще разровя да я потърся.

# 681
Здравейте, момичета  Hug  Hug Hug Hug Hug

Ох, Елке, какви ги върши, да вземе я удари нещо по главата може пък да и просветне ooooh! Tired

Изтрила сватбената рокля, кат че ли с Боре се е женила, а не с Йомер, май те нещо размиват границата реалност -сериал  Tired Така че хич да не отправят такива призиви към феновете на сериала  Peace то смешно направо  Naughty

# 682
Привеетт  Mr. Green Hug Hug
Издебнали сте Боре  Laughing пък Елчин се е покрила,както обикновено  Whistling

Каква е тази брада от Боре  Rolling Eyes

Цитат
...Аз чакам да излезе от талибанския си период, ама ако това е визията му за втория сезон, хич няма ми хареса - и той, и подтекста на обраслата му физиономия  Mr. Green
И аз това си помислих,Диди  Mr. Green може да започне сезонът - "след няколко месеца",Йо да се завръща от някакво отшелничество  Tired нали обича да бяга  Laughing
Ясемин,Суде и Дениз бяха сериозните посоки в Ашка...след като тях няма да ги има,може би ще заложат пак на комедията,с нови попълнения разбира се,а след това да ни завяртят в драмата Rolling Eyes

Някой беше писал кога започва новият сезон...ще повторите ли пак  Blush че аз не го отразих тогава  Hug

# 683
Ани  : Hug 23 Септември започва  Party

Какво я мислите толкова брадата на Боре, за снимките ще се приведе във вид  Laughing Мерич няма да остави Йо да изглежда зле и занемарен  Flutter той ще си страда ама красив  Mr. Green в светли костюми  Joy

# 684
  • Perla

Какво я мислите толкова брадата на Боре, за снимките ще се приведе във вид  Laughing Мерич няма да остави Йо да изглежда зле и занемарен  Flutter той ще си страда ама красив  Mr. Green в светли костюми  Joy

Виви, тази информация не е потвърдена на нито една от официалните страници на сериала. Може да е вярна, но може и да не е. Според мене някой от феновете си реши, че вторият сезон ще започне точно след три месеца и така тръгна новината.
Моето лично мнение е, че не бива да окъсняват толкова, защото има много сериозна конкуренция, ама те са спецове да губят аудитория, тъй че- могат да започнат и по нова година. Mr. Green

# 685

Виви, тази информация не е потвърдена на нито една от официалните страници на сериала. Може да е вярна, но може и да не е. Според мене някой от феновете си реши, че вторият сезон ще започне точно след три месеца и така тръгна новината.
Моето лично мнение е, че не бива да окъсняват толкова, защото има много сериозна конкуренция, ама те са спецове да губят аудитория, тъй че- могат да започнат и по нова година. Mr. Green

Браво  на мен  ooooh! как съм се заблудила, че е официална и си вярвам и се броя дните до тогава  Tired
Знам също че Карата започва пък на 21 Септември, те горе долу тогава започват сериалите сезона средатА на Септември  newsm78 тъй че ако е истина не ми се вижда късно, ще бъде късно, ако започнат октомври

# 686
Здравейте, момичета  Hug  Hug Hug Hug Hug

Ох, Елке, какви ги върши, да вземе я удари нещо по главата може пък да и просветне ooooh! Tired

Изтрила сватбената рокля, кат че ли с Боре се е женила, а не с Йомер, май те нещо размиват границата реалност -сериал  Tired Така че хич да не отправят такива призиви към феновете на сериала  Peace то смешно направо  Naughty

Peace

# 687
  • Perla
Скрит текст:

Браво  на мен  ooooh! как съм се заблудила, че е официална и си вярвам и се броя дните до тогава  Tired
Скрит текст:
Знам също че Карата започва пък на 21 Септември, те горе долу тогава започват сериалите сезона средатА на Септември  newsm78 тъй че ако е истина не ми се вижда късно, ще бъде късно, ако започнат октомври

Ама не се тюхкай! В крайна сметка може и така да е, само казвам, че никъде не съм я видяла като офиицална- нито в туитър, нито във ФБ, нито някъде в хаберите. Само рускините са си я провесили като постоянна публикация и също броят дните. Пък аз си се надявам на началото на септември. Дала съм им срок докъм 10, щото вече много, ама много ми липсват! Поне като върви сериалът, им забравям реала.  

# 688
Направо вдигам ръце и от Елка и от Борето  Mr. Green

# 689

Joy Joy Joy

Оф, и аз се чувствам така цял ден! Като не разбират от хубаво! Mr. Green

А привет сега на всички хубавици! Hug

Общи условия

Активация на акаунт