Случи ми се нещо странно XIV

• 176 255
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Безшумните "самолети "вероятно са запалени фенери,които се носят от въздушните течения.
Много пъти сме пускали и проследявали фенери... Не беше фенер. А и нямаше вятър, а обектът се движеше в права линия и то бързо.

# 136
  • София
Днес вървейки по тротоара ме спря една жена..по-скоро застана и вървеше до мен.Циганка беше /разбираше се само по говора/,иначе прилична жена,руса,светла,приятна...започна да ми говори - Щастие те чака,късмет ще имаш.Ще живееш над 80г. Къде е сега детето ти? На късметлийска дата си го родила,щастлив живот ще има,пусни тото с датата му. Но това,където му тече кръв от носа на сина ти не е хубаво да знаеш. Мъжът ти е нервен,има бизнес,но след края на лятото ще му провърви,да не се отказва. Магия ти е направена от майка и дъщеря.Много те мразят и зло ти мислят. Жени с буквата М и А щети помогнат. Колко хора бяха против връзката с мъжа ти- много нали. Той те обича,щастие ви се дава от тук нататък. Граница ще минаваш скоро. Някой се развежда покрай теб,каза името /на брат ми/ ,няма да живее с тази жена с която е в момента.В събота някой те чака да му запалиш свещ,отиди.

Вече даже позабравих какво още ми каза,малко ме стресна с някой неща,които няма как да знае...например,че имам дете и че е момче,че му тече кръв от носа..разбирам,че повечето неща са стандартни,но може би защото досега не ми се е случвало така да ме спират и да започват да ми врачуват. Вие бихте ли повярвали на такива жени? Тази със сигурност не ме познава,защото не живея в този град.

# 137
SvetliS, колко пари ти взе?

Аз последно дадох на една циганка, просто за да се забавлявам и да изгледам шоуто. Все пак те си имат начини да подпитват и да опипват почвата. Тя на мен ми каза, че съм била медиум... голям смях.

# 138
  • София
Преди време една тръгна след мен на пл. Света Неделя и почна да нарежда: Хайде мила...ела да ти познавам...Път те чака, голяма любов. Плакала си за мъж, ама не е за тебе... И аз просто забързах. Не им вярвам на тези! Може и някои да познават, но с оглед на това, че са все циганки и са все по улиците, то ще излезе, че в техния етнос е пълно с ясновидци.

# 139
Вие бихте ли повярвали на такива жени? Тази със сигурност не ме познава,защото не живея в този град.
Не бих по принцип, но след много години това, което ми каза циганка в Плевен, като ме спря в Кайлъка, се сбъдна до запетая. А тогава бях 7-ми клас... Тя буквално ми каза: "Ти ще се омъжиш млада, мъжът ти ще е 10 години по-голям от теб - висок, светъл, синеок човек; много умен и много добър, и много щастливо ще живееш с него. Ще имате три деца." Е, омъжих се на 19, мъжът ми е с 9,5 години по-голям от мен, останалото до едно е вярно.

# 140
  • София
SvetliS, колко пари ти взе?

Аз последно дадох на една циганка, просто за да се забавлявам и да изгледам шоуто. Все пак те си имат начини да подпитват и да опипват почвата. Тя на мен ми каза, че съм била медиум... голям смях.

5лв. и дадох,тя като ги взе каза "Не ми е толкова за парите,искам да ти помогна.Не случайно точно днес ме срещна,преди 3 години на днешната дата не помниш какво се случи,нали? Но виждам,че ти не ми вярваш"....не знам,някои от нещата ми се струват странни да ги налучка,но пък наистина едва ли всички циганки имат дарба да гадаят по дифолт.

Иначе единственото,което ме посъветва, за да се изчистя от злините е да си взема две билки /разтурниче и прибирниче/ и да си ги нося в чантата,толкова дни на колкото съм години и след това да ги хвърля в реката без да се обръщам  Sick

# 141
Днес вървейки по тротоара ме спря една жена..по-скоро застана и вървеше до мен.Циганка беше /разбираше се само по говора/,иначе прилична жена,руса,светла,приятна...започна да ми говори - Щастие те чака,късмет ще имаш.Ще живееш над 80г. Къде е сега детето ти? На късметлийска дата си го родила,щастлив живот ще има,пусни тото с датата му. Но това,където му тече кръв от носа на сина ти не е хубаво да знаеш. Мъжът ти е нервен,има бизнес,но след края на лятото ще му провърви,да не се отказва. Магия ти е направена от майка и дъщеря.Много те мразят и зло ти мислят. Жени с буквата М и А щети помогнат. Колко хора бяха против връзката с мъжа ти- много нали. Той те обича,щастие ви се дава от тук нататък. Граница ще минаваш скоро. Някой се развежда покрай теб,каза името /на брат ми/ ,няма да живее с тази жена с която е в момента.В събота някой те чака да му запалиш свещ,отиди.
Спокойно, всяка циганка така говори, общи приказки, все нещо ще закачи, а, да, и магията, разбира се, и хората дето са против любовта ти. Не се връзвай, само бръщолевят. Гледам, че целия арсенал е изреден, на мен и кинокариера ми предричат  Laughing
Не давам пари на такива, никога. Не бива да се стимулират.

Цитат
5лв. и дадох,тя като ги взе каза "Не ми е толкова за парите,искам да ти помогна.Не случайно точно днес ме срещна,преди 3 години на днешната дата не помниш какво се случи,нали? Но виждам,че ти не ми вярваш"....не знам,някои от нещата ми се струват странни да ги налучка,но пък наистина едва ли всички циганки имат дарба да гадаят по дифолт.
Ох боже,ама наистина ли сте толкова наивни  Peace Това е толкова изтъркан репертоар. Никога не им е за парите, но им дай, и винаги не е случайна срещата  Laughing

Последна редакция: вт, 02 авг 2016, 17:07 от glow

# 142
това с предсказването е хммм- аз имам две много странни случки, в които съм правила предсказания на майтап и много познах. Единият случай беше през 90 година- тамън се бяха нароили разни екстрасенси и сме се събрали колеги на една нощна в болницата и си говорим и ги подиграваме. И аз казвам: абе, и аз мога така, чакай сега да вляза в транс- и се превземам и въртя очи и махам с ръце към шофьора на линейката и говоря с един такъв задгробен глас: "В.., ти имаш уплътнение в долната част на десния бял дроб,колкото орех голямо и трябва да го изследваш...." абе, дрънкам си каквото ми дойде на устата и всички колеги се хилят. Обаче въпросния В. пребледня, стана, отиде в другата стая и носи рентгенова снимка и изследвания и мънка: ама аз точно това имам и ми правиха изследвания, биопсия и голям страх брах, че може да е рак- ти откъде знаеш? Абе, не знам- дрънкам си просто на майтап.Гледаме рентгена- точно както съм казала.  И всички като скочиха: "Я кажи и на мен".После обяснявай, че нямаш сестра.
Другата случка беше по-рано по време- тъкмо съм нова студентка в медицинския и отиваме направо на бригада- никого не знам и не познавам. В едно забутано село по социализъма сме се събрали в местната кръчма да пием кафе. И един кръчмар налива кафе от емайлиран огромен чайник, ама турско. Заговорихме се за гледане на кафе и аз казвам, че баба ми гледаше на кафе и не е трудно според мен, ама бошлаф работа. И сме си обърнали чашите и си ги зяпаме и аз посягам на едно момиче срещу мен чашата и й казвам: А, много странно името ти излиза с две букви Б и В. До края на годината ще родиш момче. И тя се смее и казва: Името ми е с две букви, защото имам турско и българско име, ама никакви момчета, ни момичета няма да раждам- то остана малко до края на годината, а и аз не съм омъжена - ако забременея- ще направя аборт. Посмяхме се за двете имена как ги познах и след мина се 10 дена идва това същото момиче в моята стая в лагера и носи чаша от кафе и плаче. Виж ми тука какво ще правя? Тя я подомързяло и отишла при лекаря да му разправя, че я боли кръста, че има проблеми с цикъла, че дано откопчи някой ден болничен. Той като я преглежда- 5и месец цветна бременност. Изобщо не се усетила и тя малко по сочна- помислила, че е напълняла. На 27 декември роди момченце. Тогава се разчу тая дивотия и се хукна народа да им гледам- ами на никого нищо не познах повече,ама това.....

# 143
Скрит текст:
Вие бихте ли повярвали на такива жени? Тази със сигурност не ме познава,защото не живея в този град.
Не бих по принцип, но след много години това, което ми каза циганка в Плевен, като ме спря в Кайлъка, се сбъдна до запетая. А тогава бях 7-ми клас... Тя буквално ми каза: "Ти ще се омъжиш млада, мъжът ти ще е 10 години по-голям от теб - висок, светъл, синеок човек; много умен и много добър, и много щастливо ще живееш с него. Ще имате три деца." Е, омъжих се на 19, мъжът ми е с 9,5 години по-голям от мен, останалото до едно е вярно.

Да ти кажа, не ти е предрекла нещо краааайно необичайно. Какво иска една обикновена жена? Добър мъж и деца. Я гледай ти, изненада  Laughing
На мен са ми предричали същото, но не съм впечатлена, защото не стана.
Да ти кажа, на 13 години колко ли ми е разбирала главата от предсказания, та да се впечатля тогава дали е крааайно или безкрайно необичайно?! Laughing И я гледай ти изненада, масово хората се женят за мъже с десет години по големи от тях и им раждат по три деца!
Първо, никога не съм имала намерение да се женя преди 25. После, в представите ми мъж, по-голям от мен с 10 години, си беше странно и го намирах за доооста голям, преди да срещна мъжа си.  И не на последно място никога не съм имала намерение да имам три деца. А за десерт, не харесвам светли и синеоки, само високи. Mr. Green Е как пък от всичките изречения дето ми каза за 2 лв тогава, което си беше състояние през 1983 се натамъниха едно след друго точно по начина, по който ги изреди?! Ти да видиш! Thinking Това са едни съвсем обикновени и обичайни неща, които се случват на всеки втори под път и над път, пък аз съм седнала в тема за странности да разправям за тях. Crazy
Ама много по-странно е да идеш да живееш в апартамент, дето е умрял някой и да чувстваш как нещо те дебне в кухнята или ти чука на вратата.

# 144
  • София
Наистина е възможно да има сред циганките-врачки, които бродят по улиците и такива, които познават. На мен в ученическите години (11 клас) ми се случи да предскажа нещо, което стана 1:1. Не твърдя, че имам такива способности (а може и да имам...), но това, което казах пред моя приятелка се случи абсолютно същото. Ако някой проявява интерес, мога да разкажа историята. Не знам как стана, може да предизвиках съдбата и т.н., но е факт.

# 145
А не е ли възможно подсъзнателно да се опитваш да сбъднеш предсказанието? Thinking
И така нещата, които ти е предрекла врачката да се случат.

# 146
  • BG-DE
Е, да сигурно е така и Бижу само е гледала да среща мъже отговарящи на профила на врачката и затова се е сбъднало предсказанието  Laughing Със сигурност има хора (било то цигани или не) които имат способности но си е късмет да уцелиш, а и мошениците са повече. Освен това няма врачка, която да има 100% успеваемост, преди време гледах едно интервю със Стоянка Мутафова, която разказваше за посещението си при Ванга и как нищо от предреченото и от нея не се е сбъднало  Peace

# 147
Е, да сигурно е така и Бижу само е гледала да среща мъже отговарящи на профила на врачката и затова се е сбъднало предсказанието  Laughing 
Joy

От 13 годишна това ми е цел в живота!  Mr. Green Едва устисках до 19! Този само 9,5 по-голям, ама нали висок и синеок, викам си, ше му раждам три деца и това е, пък дано е умен и добър и да живея щастливо с него. Crazy

# 148
Скрит текст:
Да ти кажа, не ти е предрекла нещо краааайно необичайно. Какво иска една обикновена жена? Добър мъж и деца. Я гледай ти, изненада  Laughing
На мен са ми предричали същото, но не съм впечатлена, защото не стана.
Да ти кажа, на 13 години колко ли ми е разбирала главата от предсказания, та да се впечатля тогава дали е крааайно или безкрайно необичайно?! Laughing И я гледай ти изненада, масово хората се женят за мъже с десет години по големи от тях и им раждат по три деца!
Първо, никога не съм имала намерение да се женя преди 25. После, в представите ми мъж, по-голям от мен с 10 години, си беше странно и го намирах за доооста голям, преди да срещна мъжа си.  И не на последно място никога не съм имала намерение да имам три деца. А за десерт, не харесвам светли и синеоки, само високи. Mr. Green Е как пък от всичките изречения дето ми каза за 2 лв тогава, което си беше състояние през 1983 се натамъниха едно след друго точно по начина, по който ги изреди?! Ти да видиш! Thinking Това са едни съвсем обикновени и обичайни неща, които се случват на всеки втори под път и над път, пък аз съм седнала в тема за странности да разправям за тях. Crazy
Ама много по-странно е да идеш да живееш в апартамент, дето е умрял някой и да чувстваш как нещо те дебне в кухнята или ти чука на вратата.
Аз не казвам, че това ти е била детска мечта  Peace
По-скоро циганките си скалъпват такъв репертоар и от 100 жени на които го казват, все при една ще стане  Peace

По въпроса за зловещите усещания, имала съм няколко на непознати места, т.е. чужди домове и дори един хотел. Веднъж бяхме за 2 седмици в един хотел, ее този апартамент щеше да ме подлуди, при това без особени драстични случай, тук таме нещо изчезне, предпоследния ден почнаха да гърмят лампи, все неща с логично обяснение, но усещането, бррр. Сякаш нещо постоянно те следи.

Тъкмо да се разпиша и аз със истинска зловеща случка, и тя да се "разгадае": снощи съм вперила съсредоточен поглед в огледалото и усърдно плета косица пред едно малко огледало. По едно време в отражението вижда чифт тъмни очи ме гледат - не моите, друг чифт  Laughing Реших, че си въобразявам, продължавам с плетенето и когато пак поглеждам, очите са съвсем близо до мен  Shocked Няма да ви казвам как изкрещях  Laughing Оказа се, разбира се, че любимият си прави дебелашки шеги, но бях на косъм да получи инфаркт. Това го казвам в контекста на предишните истински зловещи истории, които някои сте преживели. Шапка ви свалям, момичета, аз съм плашлива твар...  Hug

# 149
  • гр.Пловдив
Наистина е възможно да има сред циганките-врачки, които бродят по улиците и такива, които познават. На мен в ученическите години (11 клас) ми се случи да предскажа нещо, което стана 1:1. Не твърдя, че имам такива способности (а може и да имам...), но това, което казах пред моя приятелка се случи абсолютно същото. Ако някой проявява интерес, мога да разкажа историята. Не знам как стана, може да предизвиках съдбата и т.н., но е факт.

Да,разкажи,на мен ми е адски интересно и винаги съм се надявала да ме срещне циганка и да ми каже туй-онуй,но никога не ми се е случвало Cry

Общи условия

Активация на акаунт