Случи ми се нещо странно XIV

• 176 263
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Като бях 11-ти клас, най-добрата ми приятелка си хареса един субект на около 20-21г (а ние тогава на 17). Не го познаваше лично, но след щателно проучване, разбрахме къде живее, кои са приятелите му и т.н. На мен ми се видя като квартален хулиган, но тя твърдеше, че е влюбена. Та харесва си го момичето, но изведнъж спря да говори за него и нещо беше унила последните няколко дни. И сме седнали един ден след училище в един парк и си говорим. Питам я какво й е та е омърлушена - нищо й нямало. На края с триста зора я накарах да содели: Един следобяд преди седмица, тя си вървяла по тротоара. Било тично след проливен дъжд и имало огромни локви. Тогава тя видяла въпросния младеж с колата му (купен на старо ярко червен мерцедес) и вътре негови приятели. Докато го зяпала, той демонстративно минал близо до бордюра през локвите и буквално изкъпал приятелката ми като последвал бурен смях от всички в колата. Станало й много обидно. И тогава аз, просто не знам защо го казах (не се гордея с това)...казах "Той пък много силен с тая кола! Що не вземе някой камион да му я сплеска, та и него да го пръскат после като ходи пеша?!". Захилихме се нещо и аз почнах да нареждам: Представи си някой ден ей така - след даскало си вървим и минаваме покрай районното, а отпред неговата кола смачкана, та нищо не останало.". Посмяхме се доволно и отидохме на кафе. И след около месец, малко  преди края на учебната година след училище пак си вървим двете. Пътят минава през кварталното районно. Хилим се нещо и изведнъж тя застива и ме хваща за ръката с думите "Виж на С. колата!!!" Извъртам глава и виждам една червена кола, смачкана на топка - буквално, качена на пътна помощ. И двете заставаме и мулчим. Стоим така сигурно 2-3 минути, при което аз казвам, че може да не е неговата. Но тя позна по номера, че е ъочно тази. Споглеждаме се и тръгваме към близкото кафе. Сядаме и мълчим, а след малко тя почва да ме ругае: Тии...прокле ли го, какво направи..., ами ако е бил в колата... И аз треперя, тя трепери. Пием по един спрайт и решаваме, че ще питаме дежурния полицай. Хващаме се под ръка и отиваме. Питаме какво е станало, понеже е колата на наш познат и се тревожим за него, а полицаят казва: Нищо му няма, един камион я е смачкал на паркинга през нощта. И ние се опулихме. Благодарихме и се оттеглихме. Приятелката ми започна да ме хули, за дето съм предизвикала съдбата. Разбрахме и подробности: През нощта някакъв камион минава по тясната улица зад блока, закача колата, повлича я и я притиска в близкия трафопост, като я сплесква тотално. Никой не е пострадал. И така. Беше странно и плашещо. Но стана както го описвах на шега. Дори веднъж след това го видяхме този младеж в един пороен дъжд с качулка да се прибира. Може и него да го е изкъпал някой, минавайки през локва. От тогава приятелката ми като ме чуеше да казвам: Представяш ли си ако... И ме спираше да продължа.

# 151
  • София
Щом засегнахте темата с гледането/познаването, да се запиша и аз с подобни случки. Само че "врачката" съм аз.
Преди много години майка ми нещо се беше увлякла по магии, карти таро и т.н. Купи си една голяма руска книга с магии, не че някога се опита да ги направи, по-скоро й беше интересно. После си купи една книжка тълкувания на карти таро, заедно с картите. Бях споменала на една приятелка в училище (били сме 9ти-10ти клас), че имам карти, и тя: айде, донеси ги, да ми гледаш. Къде на шега, къде наистина, донесох картите и ще й гледам. Не съм я питала нищо, само й казах: мисли си за въпроса, на който искаш отговор. Наредихме картите, почнах да говоря и така. Мина и замина случката, след седмица приятелката ми: абе ти знаеш ли, страшно ми позна, донеси пак картите. Гледала съм й няколко пъти, и до днес твърди, че всичко е вярно.
Друг случай - в работата ми споменах на колежка, с която много се сближихме, че имам карти таро и съм гледала. Гледах и на нея, и... изумих се. През цялото време картите казваха, че ще пътува, очаква я голяма промяна, нещо приключва, но започва нещо ново, всичко ще е наред, ако не следва сляпо сърцето си, а включи и разума. Тя ме гледаше с т.нар. poker face, нищо не ми казва, накрая благодари и си отиде на работното място. След малко ми пише: аз останах с впечатлението, че не знаеш, че напускам. И аз като гръмната - ми не, не знаех. А тя продължава: напускам и заминавам за Германия.  #Crazy
Когато поговорихме после, тя ми каза, че мислела, че знам, и че я бъзикам. Всичко, което й казах, до последната дума, се сбъдна.

# 152
Наистина е възможно да има сред циганките-врачки, които бродят по улиците и такива, които познават. На мен в ученическите години (11 клас) ми се случи да предскажа нещо, което стана 1:1. Не твърдя, че имам такива способности (а може и да имам...), но това, което казах пред моя приятелка се случи абсолютно същото. Ако някой проявява интерес, мога да разкажа историята. Не знам как стана, може да предизвиках съдбата и т.н., но е факт.

Да,разкажи,на мен ми е адски интересно и винаги съм се надявала да ме срещне циганка и да ми каже туй-онуй,но никога не ми се е случвало Cry
Завърти се около Централна гара в София. Ходят по теб  , като кученца, по няколко на куп.

# 153
  • София
Наистина е възможно да има сред циганките-врачки, които бродят по улиците и такива, които познават. На мен в ученическите години (11 клас) ми се случи да предскажа нещо, което стана 1:1. Не твърдя, че имам такива способности (а може и да имам...), но това, което казах пред моя приятелка се случи абсолютно същото. Ако някой проявява интерес, мога да разкажа историята. Не знам как стана, може да предизвиках съдбата и т.н., но е факт.

Да,разкажи,на мен ми е адски интересно и винаги съм се надявала да ме срещне циганка и да ми каже туй-онуй,но никога не ми се е случвало Cry
Завърти се около Централна гара в София. Ходят по теб  , като кученца, по няколко на куп.
Така е, ужасни са;)) Хич не е интересно

# 154
  • софия
Като се заговорихте за предсказания и за "подсъзнателно им самовнушение " (не е цитат).
Беше 2009 год, отидохме да ни гледат на кафе .Жената почна да ми обяснява как ще си намеря мъж , който ще е зодия Лъв и следващата година ще родя момиче .
Минава един месец най-много и аз в една дискотека се запознавам с едно момче,което се оказа зодия Лъв Simple SmileКазах си знак от съдбата , той ще е. Голяма грешка, хич и не ни бяха съвместими характерите , карахме се доста често, той веднъж се опита и да ме удари. Разделихме и се повече не смея да ходя да ми гледат.

# 155
  • област Софийска
Аз ли откачам, що ли... На обяд си направих салата, но два домата ми се видяха много, нарязах домат и половина и оставих другата половина заедно с половин глава лук в една чинийка на кухненския плот евентуално за вечерната салата. Преди малко отидох да измия чиниите и ми се наби на очи, че доматът го няма. Лукът си е там, в чинийката, но доматът липсва. Рових чак в боклука да видя дали не съм го изхвърлила и да не помня или да съм нарязала и него, но не - в боклука имаше само три дръжчици, не четири (режа домата на две и почиствам дръжката). Търсих къде ли не, нямам обяснение къде изчезна доматът... Сама съм вкъщи, никой не е влизал със сигурност.

# 156
Ох, ♥♥рина, коментарът ти много ме развесели. Grinning Hug

# 157
  • София
Ох, ♥♥рина, коментарът ти много ме развесели. Grinning Hug

Joy hahaha Joy
A сега ми кажи, че имаш и домашен любимец

# 158
И аз заподозрях домашен любимец докато четох  Grinning

# 159
  • Ямбол
Какво странно има в плъховете ?   Simple Smile