Случи ми се нещо странно XIV

• 176 290
  • 725
  •   1
Отговори
# 165
  • София
♥♥рина, какво стана с домата?    Wink
Хах, кво е станало - опаткала го е и него в бързината, ама ни ще да си признай  hahaha
Нищо мистично и странно няма, понеже досега не се е чуло и видяло призрак, дух, елф или квото и да е да яде домати  Joy

# 166
♥♥рина, какво стана с домата?    Wink
Хах, кво е станало - опаткала го е и него в бързината, ама ни ще да си признай  hahaha
Нищо мистично и странно няма, понеже досега не се е чуло и видяло призрак, дух, елф или квото и да е да яде домати  Joy
Може да е призрак, дух или елф, ама веган - ей, нА, странно си е!   Wink
Спирам да спамя, защото нещо (някой) чука на стената, а аз съм съвсем сама вкъщи!   Shocked

# 167
Случи ми се нещо МНОГО странно и нямам обяснение за това, ако някой има моля да сподели. Както си седя в хола изведнъж видях светкавица като от фотоапарат, не  халюцинирам със сигурност . В първия момент помислих, че  има облаци и най-вероятно е гръмотевица , но излязох и видях, че няма нито един облак, беше рано сутринта. Осъзнавайки, че не е от гръм просто настръхнах, високо кръвно нямам. Какво беше това не знам. Shocked

# 168
Случи ми се нещо МНОГО странно и нямам обяснение за това, ако някой има моля да сподели. Както си седя в хола изведнъж видях светкавица като от фотоапарат, не  халюцинирам със сигурност . В първия момент помислих, че  има облаци и най-вероятно е гръмотевица , но излязох и видях, че няма нито един облак, беше рано сутринта. Осъзнавайки, че не е от гръм просто настръхнах, високо кръвно нямам. Какво беше това не знам. Shocked
Възможно е да е от слънчев отблясък от стъкло на съседен блок.

# 169
Точно това щях да напиша и аз.

# 170
Като казахте отблясък-вечер като пуша на балкона и ми направи нещо впечатление.
В една кооперацийка срещу нас (на по далечно разстояние, затова не мога да видя хубаво) в апартамент с отворена врата вечер на тъмното през 4-5 сек. все едно светва светкавица от фотоапарат.
И това е почти цялата нощ, защото като ставам до ВЦ-то пак поглеждам, понеже ми е адски любопитно.
Не е нощна лампа, защото прекалено силно светва изведнъж и после пак пълна тъмнина.
А не вярвам цяла нощ някой да си прави селфита  Mr. Green

# 171
  • София
Телевизор е бе, булка  hahaha Някоя хора цяла нощ им грее телевизора; дава точно такива "отблясъци".

# 172
Не е телевизор, прекалено е ярко като светкавица на фотоапарат и на някакви като че ли равни интервали.

# 173

Тези светкавици се получават при проблеми с очите. Предхождат така наречената  очна мигрена. Не се страхувай, не е кой знае какво, просто иди на очен лекар за един профилактичен преглед. Ако се повтаря и в бъдеще, няма нужда да тичаш веднага в паника. Случвало ми се е стотици пъти сигурно, аз имам проблеми със зрението от 30 години. Още си виждам. Simple Smile Нищо странно няма в твоето преживяване. Joy

# 174
  • София
В една кооперацийка срещу нас (на по далечно разстояние, затова не мога да видя хубаво) в апартамент с отворена врата вечер на тъмното през 4-5 сек. все едно светва светкавица от фотоапарат.
И това е почти цялата нощ, защото като ставам до ВЦ-то пак поглеждам, понеже ми е адски любопитно.
Не е нощна лампа, защото прекалено силно светва изведнъж и после пак пълна тъмнина.

Да не е някоя китайска лампа? Аз имах преди време една, която представлява сфера с примигващи разноцветни светлини. Имаше две опции - или да свети непрекъснато, излъчвайки шарена светлина или да примигва на определен интервал от време. Не съм я държала на примигване, защото ми дразнеше очите, но пък постоянно включена даваше шарени отражения в стаята.

# 175
Аз също си помислих, че е отблясък от слънцето. но то още не беше изгряло, много рано сутринта се случи.За очите не знам досега не съм имала проблеми, но знам ли newsm78

# 176
  • София
При подобни светкавици в очите майка ми я прегледаха в спешното със съмнение за отлепване на ретината. Слава Богу, оказа се, че не е това. Та ако се повтори - иди на лекар.

# 177

Да не е някоя китайска лампа? Аз имах преди време една, която представлява сфера с примигващи разноцветни светлини. Имаше две опции - или да свети непрекъснато, излъчвайки шарена светлина или да примигва на определен интервал от време. Не съм я държала на примигване, защото ми дразнеше очите, но пък постоянно включена даваше шарени отражения в стаята.

И аз за това си мислех, ама точно, че не е някаква цветна или мека светлина, а доста силен проблясък.  newsm78
Тази вечер пък нищо не светеше, явно защото писах тук  Mr. Green

# 178
Набави си бинокъл, за да виждаш по-добре.

# 179
Не съм съвсем по темата ама понеже я чета от самото начало и уикенда бях сама вкъщи, мъжа ми го нямаше и съм оставила вратата на спалнята към коридора отворена и съответно на коридора свети. Аз още не бях заспала, четох си книга.. и лампата изгасна.. Викам си, нищо, сигурно изгаря крушката. След минута- две.. пак. Беше много неприятно, все едно някой нарочно я спира..  Whistling Принципно нищо страшно ама моята бъзливост, в комбинация с нощния час и всичко изчетено в темата направо ме побъркаха. След това през деня и снощи пак беше пусната, повече такива номера не направи. Много странно.

Общи условия

Активация на акаунт