Случи ми се нещо странно XIV

• 176 277
  • 725
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Не съм съвсем по темата ама понеже я чета от самото начало и уикенда бях сама вкъщи, мъжа ми го нямаше и съм оставила вратата на спалнята към коридора отворена и съответно на коридора свети. Аз още не бях заспала, четох си книга.. и лампата изгасна.. Викам си, нищо, сигурно изгаря крушката. След минута- две.. пак. Беше много неприятно, все едно някой нарочно я спира..  Whistling Принципно нищо страшно ама моята бъзливост, в комбинация с нощния час и всичко изчетено в темата направо ме побъркаха. След това през деня и снощи пак беше пусната, повече такива номера не направи. Много странно.

И на мен ми се случи преди известно време в късен час. Бях си легнала в спалнята,а лампата в трапезарията беше изгасена..и изведнъж светна,след това изгасна. И така няколко пъти светне,изгасне.Беше доста страшничко,но накрая се престраших,станах,отвъртях крушката и я оставих на масата..казах си,че сега вече ако светне,ще е доста интересно  Mr. Green Е,разбира се не светна. Явно проблема е нещо във фасонката. Simple Smile

# 181
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
имахме такива енергоспестяващи - светваха когато си искат, дори на изключено положение на ключа, гаснеха на включено, оставаха светнати след като ги изгасиш...
 Peace

# 182
  • област Софийска
♥♥рина, какво стана с домата?    Wink
Ами не знам, мистерия...

# 183
паднал е някъде , ще се появи изсушен Simple Smile

# 184
Сега се сещам, преди около девет години бях 9ти клас и с една приятелка се разхождаме в Борисовата градина.  Спряхме да си купим семки от един дядо, седнал да продава на една малка масичка. Когато вече му казвахме "довиждане", той се обърна и каза: "Теодорче, учи си уроците". Аз наистина се казвам Теодора,а този човек го видях за пръв и последен път на онази масичка. Стана ми много странно, даже малко се уплаших. Как така знаеше как се казвам?  newsm78

# 185
Може да е бил познат на родителите или баба/дядо.

# 186
Може да е бил познат на родителите или баба/дядо.
Не,не, не,сигурна съм,че не сме се виждали преди..

# 187
  • Winterfell
Теди, възможно е да не си го спомняш просто. Имахме едно семейство във входа, с 2 деца бяха.Голямото ми беше почти набор, малкото нямаше 5г като се изнесоха.Малкото не ме помни изобщо, той е голям вече, сигурно завърши.А е идвал вкъщи, пазила съм го, ама той хабер си няма коя съм като ме видя последния път.Като го видях веднага го познах и заговорих,А той горкия като трактор ме гледаше. И мен така са ме заговаряли, оказват се стари приятели на нашите от времето,когато съм била малка.
Влезнах в темата, за да се оплача и от моята крушка.Детето каза, че е изгоряла.Пробвах я- не свети вече. Голяма работа, в кухнята е, точно си лягаме.След малко се сетих,че ми трябва нещо от там. Отварям вратата- лампата свети .Никога не е била проблемна.
Днес стават 40 дни от както почина баба.Преди години, в друго жилище, когато почина дядо се случваше същото преди 40-тия ден.После подобни случки не е имало.

# 188
И моята крушка си свети без проблем и без прекъсвания.. Единствено и само тогава изгасваше.  ooooh! И да, допускам че може някакво временно смущение в тока да е имало, но имах и друга лампа включена, телевизор.. Само тази крушка правеше така и беше много хорър.

# 189
И моята крушка си свети без проблем и без прекъсвания.. Единствено и само тогава изгасваше.  ooooh! И да, допускам че може някакво временно смущение в тока да е имало, но имах и друга лампа включена, телевизор.. Само тази крушка правеше така и беше много хорър.

Може да е бил бушона, към който е вързана тази крушка, а в другата стая да е нямало проблем, защото е на отделен бушон Simple Smile

# 190
  • София
Скрит текст:
Обикновено осветлението (говорим за стенни/таванни/вградени осветителни тела) е на отделен кръг - за целия апартамент отговаря един бушон. За кухнята отговаря друг, отделен, а за другите стаи - както е предвидено. Може да се сложи всяка стая на отделен бушон.
Embarassed

# 191
  • София
хора, само да поясня, за да не се вкарвата във излишни филми - крушките, особено тези с фасунги, има този навик, да си светват и изгасват; също така нерядко се случва и преди да изгорят. Понякога е нужно само затягане. Хайде стига вече с крушки, при мен непрекъснато се случва с лампата в коридода, това е нелепо да се търси нещо кой зане какво странно

# 192
Скрит текст:
Обикновено осветлението (говорим за стенни/таванни/вградени осветителни тела) е на отделен кръг - за целия апартамент отговаря един бушон. За кухнята отговаря друг, отделен, а за другите стаи - както е предвидено. Може да се сложи всяка стая на отделен бушон.
Embarassed

Скрит текст:
Вкъщи отделните стаи с всичко в тях са на отделни бушони, та затова го предложих като вариант  Peace

# 193
  • Варна
хора, само да поясня, за да не се вкарвата във излишни филми - крушките, особено тези с фасунги, има този навик, да си светват и изгасват; също така нерядко се случва и преди да изгорят. Понякога е нужно само затягане. Хайде стига вече с крушки, при мен непрекъснато се случва с лампата в коридода, това е нелепо да се търси нещо кой зане какво странно
Съгласна съм, понякога просто не правят контакт, с новата крушка в банята се случва същото понякога - ту я има, ту я няма.

# 194
Суша, Ronald, суша.... Нито коли са се запалвали скоро... Няма нищо интересно Simple Smile

Само вчера мъжът ми твърди, че ако съм била притеснена GPS-а спирал да работи. Чак ми се скара леко, че не работел, защото съм се била притеснявала. И той бил забелязал тази тенденция и видиш ли винаги така ставало. Казвам му "Глупости на търкалета". Демонстративно си изкарах моят телефон с GPS, включих го и си работеше нормално.

Няма интересни неща - суша ти казвам - суша.

Общи условия

Активация на акаунт