Случи ми се нещо странно XIV

• 176 278
  • 725
  •   1
Отговори
# 210
Пералнята е нова, няма как да е от преди... Обяснявах си го с малкото ми дете, което ходи на градина и понякога в раницата носят дрешки за всеки случай и да са заменили дрехите... Но последния път беше чорап, само един и никак не приличаше на детски... Моментално го изхвърлих, даже и не го разгледах много добре... Чувала съм, че за магии се подхвърлят разни чорапи и други дребни неща... Но това беше в коша с нашето пране, ужасих се направо...

# 211
  • София
Поне светена вода няма ли откъде да вземете?
Бих си потърсила ново жилище, щом енергията е лоша...

# 212
  • Deutschland
Тя каза, че е в чужбина. Светена вода трудно ще открие май

# 213
Светена вода си нося от БГ и пръскам когато мога... Най-доброто предпазване е според мен да ходим на църква и да палим свещи, но тук и това няма как да стане... Но аз писах вече, че ние свикнахме със странностите и даже не им обръщам внимание... Но при първа възможност ще си сменим жилището, заради лошата енергия която усещаме на това място.... Peace

# 214
Аз преди няколко страници описах и нашето усещане в старото жилище  Confused Много странно усещане, при мисълта, че ще се прибера ми ставаше зле, всяка секунда гледахме да сме навън, вътре беше адски подтискащо, особено, задушно... Confused

# 215
Аз преди няколко страници описах и нашето усещане в старото жилище  Confused Много странно усещане, при мисълта, че ще се прибера ми ставаше зле, всяка секунда гледахме да сме навън, вътре беше адски подтискащо, особено, задушно... Confused
Същото беше и с мен. Явно и с лунна пътека е така. А кучето няма вина за това. Знам,че животните усещат такива неща. Не е необходимо да му се карате. Аз бих се изнесла колкото се може по -скоро от там.

# 216
Пералнята е нова, няма как да е от преди... Обяснявах си го с малкото ми дете, което ходи на градина и понякога в раницата носят дрешки за всеки случай и да са заменили дрехите... Но последния път беше чорап, само един и никак не приличаше на детски... Моментално го изхвърлих, даже и не го разгледах много добре... Чувала съм, че за магии се подхвърлят разни чорапи и други дребни неща... Но това беше в коша с нашето пране, ужасих се направо...

Е хайде сега, живеете на такова място, а от чорап да се ужасиш  Mr. Green

Казвам го съвсем добронамерено, не ме разбирай грешно - голямо съм шубе и само като те чета, настръхвам, колко ли смелост е нужна да живееш в такъв апартамент  Hug

# 217
Светена вода си нося от БГ и пръскам когато мога... Най-доброто предпазване е според мен да ходим на църква и да палим свещи, но тук и това няма как да стане... Но аз писах вече, че ние свикнахме със странностите и даже не им обръщам внимание... Но при първа възможност ще си сменим жилището, заради лошата енергия която усещаме на това място.... Peace
Каква е религията на държавата, в която сте, че не можете да извикате свещеник?

# 218
  • Ямбол
Поправете ме ако греша , но мисля че всяка религия си има свещено лице за гонене на зли духове и демони и т.н.

# 219
lunna pateka, не знам как издържаш. На мен ми звучи доста страшничко. newsm43

# 220
Католическа страна е, но катедралата в нашето градче е затворена по принцип и се отваря много рядко за някой от най-големите католически празници.. Поп не съм виждала, няма гише на което мога да попитам каквото и да е... Тук изглежда не са много религиозни и никой за нищо не посещава църквата... Иначе отдавна да бях намерила поп за нашия апартамент.. Но така и така ще се местим, та ще изтраем още малко тук... Mr. Green
Друго което забелязах е когато минавам със запалена църковна свещ през апартамента, много пука тая свещ, пламъка играе, гасне... Все едно има течение, а всъщност всичко е затворено... Confused

# 221
Кога ще се изнасяте? Да взема да ти пратя светена вода ли?

# 222
Като стана дума за свещи - аз като ида в църква или манастир винаги моята свещ при палене много пука, цвърчи, пръска. Чак другите хора и монаси ме гледат странно. Завтичвали са се да ми помагат. Много често като я сложа (вече са пясъчници пълни с вода) сама пада и гасне. Почвам да се плаша за себе си Simple Smile)

# 223
  • I want it all and I want it now.
Можеш да вземеш една купичка с вода и да прочетеш молива.
След това си поръсваш с тази вода в ъглите на жилището.
Това поне временно, можеш да пробваш.
Пред вратите на жилището се посипва сол.

# 224
Барелина, не се знае, но се надявам да е скоро... Peace
Syn, това мога да го пробвам....  Wink
KeepSmiling, запиши се в църква да ти прочетат някаква молитва, например за магии и чуждо влияние... Мисля,  че пукането и гасненето на свещ не е на хубаво, нали и аз това забелязах у нас... Вземи и се мий със светена вода и си напръскай дома... Peace

Общи условия

Активация на акаунт