Случи ми се нещо странно XIV

• 176 306
  • 725
  •   1
Отговори
# 225
Пукането на свещта показва че има негативна енергия или свеща е дефектна. Пробвали ли сте да прекадите с билката салвия (градински чай)?

# 226
Това със солта и аз го знам- кристалите имали свойството да събират енергия и да "уловят" останала енергия от покойник  Thinking
Не знам дали обяснението ми е точно, но нищо не пречи да поръсиш малко сол из ъглите и после да я занесеш...не знам къде. Ако знаеш къде е гроба на починалия- там, иначе на гробище или в двора на църквата или каквато му е била религията.

# 227
  • Варненска клюкарка
имахме такива енергоспестяващи - светваха когато си искат, дори на изключено положение на ключа, гаснеха на включено, оставаха светнати след като ги изгасиш...
 Peace
Добре, че вече бях чела това, иначе снощи щях много да се изплаша. Заради синът ми, който обича да гледа предавания за духове и после да ми ги разказва, вечер като ми се доходи до тоалетната, не смея да погледна в противоположния край на тъмния коридор. Снощи ставайки и излизайки в коридора, погледа ми привлече слаба светлина точно в дъното на коридора идваща от завоя му, уплаших се, но надникнах и видях лампата на тавана едва мъждукаща, и то без да е включена от ключа, просто си светеше съвсем слабо, изглеждаше малко зловещо. За пръв път се случва у нас- миналата седмице мъжът ми сменил крушките с енергоспестяващи и ето случка tooth Както казах, добре че вече бях чела тук за някои от странните им ефекти Laughing

# 228
А солта как се насипва, директно на пода или в нещо да се сложи? После щом ще се събира, май по-добре в нещо да се сложи?  newsm78

# 229
А солта как се насипва, директно на пода или в нещо да се сложи? После щом ще се събира, май по-добре в нещо да се сложи?  newsm78

Нямам представа  newsm78 Сложи я на принтерен лист, примерно, в ъглите, да ти е по-лесно после да я събереш  Thinking

# 230

Нямам представа  newsm78 Сложи я на принтерен лист, примерно, в ъглите, да ти е по-лесно после да я събереш  Thinking

Може и в някаква чашка чашка, примерно. Аз знам, че после се изхвърля в тоалетната.
Преди да сложим енергоспестяващите крушки, сменихме ключовете. Имат малка лампичка, свети в тъмното да ги намираш лесно. Със старите крушки нямаше проблем, ама тия новите по цяла нощ мигаха. Наложи се да прекъснем лампичките на ключовете. Сега пак премигват от време на време, но не е проблем.

За мен беше много странно като отидох в събота вечерта да се разходя в парка и попаднах на някаква церемония на рицари тамплиери. Изглеждаше ми толкова нереално и разпитах един полицай за да се уверя, че не съм се объркала. Не знаех, че има такива в нашия град. Благородни рицари и дами. С наметала, факли и съответната музика и речи. Като в някакъв филм.

# 231
Това с рицарите и на мен би ми било интересно.
Скоро открих темата и се върнах да я прочета от начало.
После ще напиша и аз няколко истории.

# 232
Мислех,че моите случки са интересни,но като чета на другите какви неща им се случват  Crazy
Още чета 4-тата тема,но няма да наваксам скоро.
За начало ще разкажа какво ми се случи една нощ.
По това време живеех при леля ми.Те имаха куче и котка.Кучето беше на 12години.Живеят на първият етаж и често го пускаха да се разхожда само,няма оживени улици,то си познаваше квартала,всички го познаваха.Един ден не се прибра.Търсихме го,но го нямаше Cry
Вечерта на третият ден след като изчезна аз си спя с котката в една стая.По едно време се събуждам от драскане по вратата.Който има куче,знае какъв е звукът от кучешки нокти по врата-не може да се объркат.В просъница си викам-Еее,много ми се спи,мързи ме да ти отварям сега.И в следващият момент Shocked-сетих се,че кучето го няма.В същият момент погледнах котката.Тя попринцип беше най-мързеливо-летаргичната котка която съм виждала.Само спеше,никога не хапеше,хъхкаше или каквото и да е било подобно.Е,в този момент беше изгърбена,наежена и хъхкаше срещу вратата  Shocked
Шумът спря,котката се заспа,а сшед нея и аз.На другият ден питах,но никой не беше ставал през нощта и никой нищо не беше чул.
Същият ден чичо е ходил до екоравновесие да провери да не е там кучето.Оказа се,че са го прибрали,че го помислили за бездомно и предният ден го приспали  #Cussing out

# 233
Сънувах, че една бременна колежка остава вдовица и сега треска ме тресе да не е бил пророчески сънят. Sad

Надявам се фактът, че й проверих профила във ФБ от любопитство същата вечер, да е оказал влияние на подсъзнанието ми.

# 234
  • Кьолн
Сибил,след като прочетох поста ти си помислих,добре че не си станала да отвориш.
Зилозавар,спокойно умряло му е злото.Много често сънувам пророчески сънища,но когато сънувам че някой е починал никога не се случва това.Но когато сънувам че някой който отдавна не съм виждала е дошъм да ме види със сигурно знам че нещо лошо му се е случило.Много често най-лошото. Peace

# 235
Рядко си помня сънищата и само за няколко от тях мога да кажа, че са означавали нещо.
Но... два или три пъти съм сънувала, че познат болен (не близък) е оздравял, оказва се, че си е отишъл.
Преди живеех в къща с двор и по едно време бях завъдила котки, стигали са до 6. Влизаха и излизаха когато си поискат. Понякога ги нямаше с дни. Сънувам ли, че загубена котка се е върнала, повече не я виждах. Всички се изгубиха, а аз се преместих в апартамент. Сега котаракът хич не излиза, но това е друга тема.
Вече почти не сънувам и по-добре.

# 236
Това със солта и аз го знам- кристалите имали свойството да събират енергия и да "уловят" останала енергия от покойник  Thinking

Не знам дали си даваш сметка какво си написала, виждам, че и другите не реагират, значи не са се замислили. Какво знаеш за извънсетивното и изобщо знаеш ли нещо, или просто така си пишеш Laughing?

# 237
И аз съм чувала, че някои поставят по ъглите в къщата си хималайска сол или захар. Не съм го правила още, но отвреме навреме хвърлам една лопата с тамян и ръся със здравец 😂 Леле ако ме види някой със сигурност ще ме вземе за леко извън нормата 😂

# 238
Хм, замислих се, от около година и нещо съм в ново жилище и една приятелка все ми натяква да извикам поп да освети. Не че имам някакви конкретни притеснения, но ей така, за лично успокоение. Все пак, като правиш битово почистване на дома, трябва да се погрижиш и за духовното такова.

В кръга на шегата, ако е някой от ония попове, дето карат американски лимузини и носят огромни златни кръстове, се чудя доколко ще свърши работа. Laughing

# 239
Побългарената версия е пиян, залитащ поп, който със сигурност няма да свърши работа. Ще намериш някой свестен, споко. Още съществуват.

Общи условия

Активация на акаунт