Случи ми се нещо странно XIV

• 176 250
  • 725
  •   1
Отговори
# 105

ПП Някой писа за пукащи мебели и техника....Преди години имахме един телевизор, който много пукаше- човек да мине около него, терасна врата да се отвори и да се промени температурата в стаята- тогава направо изчаткваше много силно. Сега имаме климатик чиято пластмаса непрекъснато пука, но със сигурност си е просто от пластмасата, а при това си е от скъпа марка....  Предишния ни климатик, който стоеше на същото място не пукаше- та понякога просто уреда издава такива звуци Peace

Аз писах за пукането.В началото исках да вярвам,че е случайно,но когато заговорех в стаята за баба ми или пък мислех за нея и се започваше...Или телевизора или гардероба с нейните дрехи.Дядо ми и братовчед ми са били свидетели на пукането.Включен или изключен телевизора си пукаше.След години в другия край на България,съвсем друг телевизор отново запука,но само 1 вечер,през която съм сигурна,че баба ме посети.

# 106
  • Варненска клюкарка
teddynm  Аз просто описах състоянието в което се е намирало момчето (високата Т) но от момента в който е видяло или усетило нещо свръхестествено, повече е нямало и помен от бълнуване, бил си е съвсем в час както се казва. Говорел е съвсем свързано Peace  Майка му с такива подробности разказваше наблюденията си че ми настръхва косата само като се сетя. Преди това се е страхувал да умре, а заради случката е усетил огромно облекчение. Самата тя беше облекчена, бих казала някак омиротворена.
Аз също вярвам, че не е плод на температура и халюцинации Peace

Bandida не споря, казвам какъв е нашият случай. Телевизорът пукаше само като беше изключен- когато работеше беше затоплен и си беше наред. Ако се случеше посред нощ да стана до тоалетна или детето ни, което тогава беше малко и спеше в нашата спалня, а аз да открехна терасната врата за да влезне малко свеж въздух, който е и по-хладен от този в стаята и се почваше едно чат чат чат....И така няколко минути....

ПП Гледала съм филм в който темата беше смъртта и тайнствата свързани с нея- показваха медицински персонал от различни страни как след смъртен случай в шокова зала, отварят прозорците за няколко минути, сякаш за да може да излезе през тях душата на умрелия.....

# 107
Не съм и помисляла,че спориш  Hug
Просто ми е интересно да чета темата и се познах,та да си кажа  Joy

# 108
Искам да разкажа и аз една странна случка разказана ми от познат човек. Почти всяка вечер сънувал един и същи сън как пътува с кола и убива някаква жена. Излиза от колата -син форд и каза регистрационния номер, но не го запомних, вижда убитата жена и започва да вика: -Ана, Ана. В разговора се включи и жена му и потвърди като каза, че си е помислила че мъжа и си има любовница и бълнува на сън. Но той и разказва съня който сънува почти всяка вечер и твърди че никога не е виждал тази жена която уж убил. По интересното е, че заминава за Италия да си купува кола с един приятел който го води в препоръчан му автосалон. Както си разглеждали колите изведнъж видял същата кола от съня си със същия номер, модел и цвят да се продава. Попитал продавача за цената, а той вместо да отговори попитал: - Защо уби Ана? Тогава познатият ми каза, че не е усетил как си е тръгнал от автосалона и повече не е сънувал този сън. Незнам какво може да е това, но страшно ме заинтригува.

# 109
  • София
Искам да разкажа и аз една странна случка разказана ми от познат човек. Почти всяка вечер сънувал един и същи сън как пътува с кола и убива някаква жена. Излиза от колата -син форд и каза регистрационния номер, но не го запомних, вижда убитата жена и започва да вика: -Ана, Ана. В разговора се включи и жена му и потвърди като каза, че си е помислила че мъжа и си има любовница и бълнува на сън. Но той и разказва съня който сънува почти всяка вечер и твърди че никога не е виждал тази жена която уж убил. По интересното е, че заминава за Италия да си купува кола с един приятел който го води в препоръчан му автосалон. Както си разглеждали колите изведнъж видял същата кола от съня си със същия номер, модел и цвят да се продава. Попитал продавача за цената, а той вместо да отговори попитал: - Защо уби Ана? Тогава познатият ми каза, че не е усетил как си е тръгнал от автосалона и повече не е сънувал този сън. Незнам какво може да е това, но страшно ме заинтригува.

Това ми звучи като градска легенда. Едно време си разказвахме такива истории. Като за таксиметровият шофьор, които оставил една жена пред блока, но тя си забравила нещо, и той се качил да й го даде, и видял неин некролог на вратата.

# 110
На дъщеря ми напоследък са и интересни сенките,които се получават от слънцето на нас двете с нея,на животни,на дървета.Всъщност всяко нещо си има сянка.Но ако вникне човек по-дълбоко слънчевата сянка на човек не е ли отражение на душата му.Има и невидими хора-сенки...т.е на починалите.Хората накрая не се ли превръщат в сенки newsm78
Ето ги нашите слънчеви сенки
http://www.prikachi.com/images/83/8847083h.jpg

Последна редакция: сб, 23 юли 2016, 19:02 от Обичаш ли ме?

# 111
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
На дъщеря ми напоследък са и интересни сенките,които се получават от слънцето на нас двете с нея,на животни,на дървета.Всъщност всяко нещо си има сянка.Но ако вникне човек по-дълбоко слънчевата сянка на човек не е ли отражение на душата му.Има и невидими хора-сенки...т.е на починалите.Хората накрая не се ли превръщат в сенки newsm78
Ето ги нашите слънчеви сенки
http://www.prikachi.com/images/83/8847083h.jpg

За мен сянката си е просто сянка също, както сянката на дървото, кофата, гардероба.

# 112
О, сега се сетих за една случка, която не съм разказвала на никого.

Значи, когато бях на около 16 години, баба ми (майката на моята майка) почина. Не беше никак стара жена - едва на шейсет, но беше много болна и се мъчеше много време. На петия-шестия ден от смъртта ѝ, не можах да заспя и стоях в леглото си, плачейки за нея, а майка ми спеше на съседното легло. Както си спеше, изведнъж се събуди, стана, седна до мен и ме пита "Чу ли какво ти каза баба ти?" и аз  Shocked Shocked... Питам я "Моля?!?!" и тя "Не се прави, че не я чуваш, не е възпитано." и аз само стоя облещена и мълча, докато още ми текат сълзи по бузите. И тя продължава - "Тя ти каза, че е добре и всичко е наред и ще бъде наред. Само не плачи, защото ѝ пречиш." и след това си легна. След час-два и аз заспах. На следващия ден, веднага след като се събуди, започнах да я разпитвам за снощи, а тя... не помнеше нищо от разговора. Не ми вярваше, че наистина се е случило нещо такова, мислеше, че се шегувам или се опитвам да я успокоя.
На 40-тия ден от смъртта ѝ беше такъв хаос... Две крушки в две различни стаи изгърмяха, стъклата на прозорците вибрираха и се чуваше едно бумтене, сякаш когато става много голямо течение, но без да са отворени вратите, а всички чаши, в които имаше нещо, се разляха и изпосъбориха, до една.

# 113
  • Deutschland
И аз съм чувала, че когато плачеш много за мъртъв, му пречиш да премине отвъд или там където отиват душите им.

# 114
За  сънищата, имала съм доста странни, пророчески , кошмари, от които съм се будила с вик и плач, и такива , от които съм насръхвала и съм се смяла...незнам дали ще ми повярвате, но като бях бременна, малко беше проблемна и доки каза без никакъв секс...оргазъм от сън съм получавала,и егати болките после хаха, контракции яко...ми то в будно състояние се контролирам, ама насън ц...иначе много реално съм сънувала, че осъзнавам че спя и сънувам, и искам да се събудя примерно ..

# 115
  • София
За  сънищата, имала съм доста странни, пророчески , кошмари, от които съм се будила с вик и плач, и такива , от които съм насръхвала и съм се смяла...незнам дали ще ми повярвате, но като бях бременна, малко беше проблемна и доки каза без никакъв секс...оргазъм от сън съм получавала,и егати болките после хаха, контракции яко...ми то в будно състояние се контролирам, ама насън ц...иначе много реално съм сънувала, че осъзнавам че спя и сънувам, и искам да се събудя примерно ..
Кое му е странното на описаните от теб неща? На мен са ми се случвали също. Ако беше описала някой пророчески сън, вероятно щеше да е по-странно. newsm78

# 116
  • София
Преди няколко дни се сетих за едни мои обеци, които не бях слагала от доста време. Реших да ги потърся в многото ми кутийки за бижута и дрънкулки и докато си ровех в една от тях попаднах на стара гривна, която едно отдавнашно гадже ми донесе от пътуване до морето. С него не сме се виждали може би от 3 години, а бяхме гаджета за няколко месеца през 2010г. Гривната е морска, с висящи рибки, водни кончета, мидички. Сложих си я, защото ми харесва, морски сезон е, а и не ми навява лоши асоциации. Излизам късния следобяд да си пазарувам из квартала и чакайки на светофара виждам в една от чакащите да завият коли същият тип - този, който ми подари гривната. Щях да реша, че съм се припознала, ако не ми помаха и не спряха с приятелят му (който шофираше колата), за да се видим за 5 мин. Не знам дали видя и позна гривната, но ми стана супер странно... Последно някъде около бившата ми работа се бяхме виждали, което е преди повече от 3 години...

# 117
Кое му е странното на описаните от теб неща? На мен са ми се случвали също. Ако беше описала някой пророчески сън, вероятно щеше да е по-странно. newsm78
Нещо се заяждаш или така ми се струва, не виждам много смисъл от коментара ти.

# 118
  • Варненска клюкарка
Не се заяжда,  и аз се зачудих къде е странното в разказа ти, но просто не го коментирах Peace Съвсем нормални неща- случват се кошмари от които може да се будим с вик и плач, всеки е имал някакъв сън, който смята за пророчески, а повярвай оргазма на сън не е чудо Peace Както не е чудо и това да спиш, да сънуваш и да го осъзнаваш дори на сън- на мен поне ми се е случвало безброй пъти.....

# 119
  • BG-DE
Не вярвам на очите си  Shocked И в темата се случи нещо странно  Joy два поста за сънища и glow не е реагирала  Joy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт