Случи ми се нещо странно XIV

• 176 274
  • 725
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Зависи от енергията (и концентрацията й), която притежава човек - възможно е когато си гневна дори стъкло да се напука пред теб. Това обаче също няма кой знае колко общо с присветването на крушките в дома.  Grinning

# 196
В апартамента, в който сега живеем под наем се случват много странни неща... Но ние вече им свикнахме, даже се шегуваме с тях... Най-редовно се отварят и затварят вратите сами, без да има отворени прозорци или да става течение... Както си стоим и гледаме ТV, вратата, което стои леко притворена се отваря сама напълно, бавно и тихо... Или обратно - минавам по коридора покрай килера и неговата врата, която е отворена навътре се затваря бавно пред очите ми... Все едно от килера някой я е бутнал леко да се затвори... Една вечер като си легнахме и изгасихме осветлението и в тъмното си говорим с ММ, изведнъж се чу страхотен трясък, все едно нещо падна на земята... Помислих, че някоя етажерка е паднала, станахме, огледахме в целия апартамент, но нищо не беше паднало... Отдадохме го на шум от комшиите отгоре, макар да се чу много ясно в нашата стая... Падали са сами предмети... Даже в коридора имаше стена с отделни огледала и една вечер паднаха няколко от тях, макар че уж са хванати заедно... Много странно наистина... Другото което много ни озадачи, беше една случка с едни черни домашни мишки, които купихме за децата... Отидохме за хамстери (преди сме имали зайчета и винаги умираха), но те си харесаха тези 2 сладки черни пухкави топки... Живееха в клетка със стърготини, но си излизаха понякога и се криеха зад мебелите. Затова ги слагахме вечер в банята, за да няма къде да се скрият.. Една нощ станах да пия вода и видях вратата на банята отворена (която никога не оставяхме заради мишките), едната мишка беше във ваната (което незнам как е станало), а другата беше изчезнала... Събудих всички, търсихме я, но никъде не я открихме.. Така и не се появи и изчезна безследно, няма отворени врати, канали, дупки и т.н.  Просто невероятно... След известно време и другата мишка умря, може би от тъга, защото бяха родени и израсли заедно... Confused Има и много други случки, ако се сетя ще ги напиша по-късно...
 Смеем се и се шегуваме, че си имаме дух в апартамента и той ни навестява понякога.... Mr. Green

# 197
Лунна пътека, аз бих избягала с 300 км./ч. от това място  Confused

# 198
Елиас, в началото беше плашещо, сега свикнахме... Наистина има нещо, може би предния наемател е починал в апартамента, бил е стар човек, знам ли?
Мислим да се изнесем, не за друго, но ще си вземаме и тук наше жилище.... Peace

# 199
Елиас, в началото беше плашещо, сега свикнахме... Наистина има нещо, може би предния наемател е починал в апартамента, бил е стар човек, знам ли?
Мислим да се изнесем, не за друго, но ще си вземаме и тук наше жилище.... Peace
Моята история е почти същата. Някъде на по-предните страници съм я разказала. Аз бях в същото положение,но когато се изнесохме, сякаш ми олекна. Това нещо у нас беше много лошо,самата енергия беше лоша. У вас ако е спокойно няма проблем. При нас се случваха само гадости...

# 200
Ох, заради такива истории всеки път се моля за късмет като си търсим нова квартира  Praynig
Че ММ не иска да си вземем собствено жилище тук (само в София или Пловдив би инвестирал  ooooh! Crossing Arms)
От друга страна-то навсякъде може около теб да почине съсед (независимо дали стена или ограда ви дели).
Офффф... Tired

# 201
Teddy, ще се върна да прочета и твойта история... Гадно си е, усещаме негативна енергия... Здрави сме уж, а нямаме енергия... Няма сякаш въздух колкото и да проветряваме... Кучето понякога гледа в празното пространство и наостря уши, друг път както си лежи и започва да скимичи, все едно някой го е настъпал или ритнал... Снощи например като легнахме, кучето мрънкаше нещо (нещо като виене) и ставах да му се карам, че беше доста късно... То никога не лае, но се е случвало да гледа в нищото и да излае 1-2 пъти, все едно вижда нещо... Такива странности...

# 202
  • Deutschland
Извикайте поп да освети. Аз също бих избягала скорострелно от там.
Животните усещат негативната енергия и поведението на кучето е обяснимо. Изчезването на мишката обаче е странно.

# 203
Тук където живеем поп трудно ще намерим, но аз имам тамян и си паля сама.. Имам икони и паля свещички... Изчезването на мишката е много странно, хиляди пъти съм се чудила какво е станало с нея и как вратата на банята се оказа отворена... Тогава още нямахме куче, имахме зайчета, около 5 купихме едно след друго и все умираха незнайно от какво... Просто на сутринта ги намирахме умрели в клетката...  ooooh!

# 204
  • София
На едни познати така им умираха хамстерите. След като умряха 10-ина (все си взимаха по 2 и умираха един след друг) се оказа, че има някаква зараза, която е в клетката (ползваха една и съща, макар и старателно измита). След 1-2 години си взеха нова двойка хамстери с нова клетка, нови поилки и т.н. и си живяха дълго. Казвам, че е една възможна причина за смъртта на зайчетата. Те като цяло са си много податливи на болести.

# 205
Да, възможно е да е болест, още повече, че зайчетата ги купувахме от един и същи магазин и е възможно от там да носят и заразата...
Другото което се чува много често у нас е пукането на гардеробите... През деня, през ноща, понякога доста често... Изчезвали са предмети или сме ги намирали на необичайни места. Намирали сме светнати лампи, при положение, че сме се връщали да ги изгасим при излизане... По принцип на всеки може да се случи да се заблуди, но когато всички станем свидетели на нещо, тогава е по-различно... Дъщеря ми в началото виждаше с периферното си зрение бързо минаващи тъмни сенки, ние естествено не й вярвахме, децата понякога от страх си фантазират... Но и аз усещам понякога някакво присъствие, кожата ми настръхва, инстинктивно се обръщам в някоя посока, където разбира се не виждам нищо... Преди време в пода на банята под двете мивки на сутринта като станахме имаше локви... Никой не беше ставал, мивките бяха сухи, да се чуди човек от къде беше текла тази вода...

# 206
  • Deutschland
Леле. Поинтересувайте се кой е живял там, може да намерите отговори. Сенките са душите на насилствено загинали или самоубили се хора. Лично аз бих се изнесла на секундата, но вие си знаете.
Това в Бг ли се случва?

# 207
lunna pateka, настръхвам само като чета.
Живяла съм много по квартири, никога не ми се е случвало нещо необичайно.

# 208
Не сме в БГ, тук е живял възрастен мъж, доколкото разбрах е починал от болест в болницата... Но може и да ме лъжат, а той да си е умрял у дома... За това се шегуваме, че си имаме и дух... Други странни неща е например движение на вертикалните щори при затворени прозорци, няма вятър, нито да минава някой да ги разклати... Просто ги виждам как се клатят и казвам и на другите да погледнат към прозорците... Намирала съм в прането ни чужди дрехи, например чорапи... И все си мисля, че може малкото да ги е донесло от някъде... А то няма от къде, няма двор от където може да ги донесе... Или да паднат на балкона...

# 209
  • София
Това за чуждите дрехи е много странно. Пералнята нова ли е, или стара? Нали знаете как пералните "изяждат" по някой чорап, възможно ли е да е такъв случая и сега пералнята да "плюе" плячката?

Общи условия

Активация на акаунт