Магията на изтока - тема 47

• 49 304
  • 730
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Благодаря ви за поддръжката, момичета! Hug

Гостче, това не съм го пила, моето беше Агирамлон и направо си ме разболя. Cry

1% of anything все още не съм го започнала, свалено ми е преведеното, но все още не намирам време. Sad

Последна редакция: чт, 24 ное 2016, 13:45 от freedoms

# 721
Освен, че изпълняват главните роли във филма Hyeong изпълняват и песен от ОСТ-а, но то с техните гласове ще си е загуба, ако не го направят -  Jo Jung Suk & D.O. - Don't Worry.

# 722
  • BG
Ще ги гледаме и в Running man еп. 327, тази неделя трябва да се излъчи.

2в1, наближава времето да пускаш коледна тема, най-сетне, че тази май от доста време не можем да я изпишем.

# 723
Има нещо ,което не мога да разбера при корейските девойки. Харесат си някой ,който може и да е женен или му предстои сватба , напият се ,легнат си и забременеят. После му го сервират и независимо ,че не е съгласен с бременността ,го задължават да поеме отговорност. Хем, не се съгласяват с неговото мнение ,хем той само е виновен.
Други скриват бременността си ,раждат дете , след години мъжът разбира и пак е виновен.

Колкото и да се смята ,че сериалите са за убиване на времето ,има си и възпитателна насоченост. По този начин предадени взаимоотношенията ,не се ли показва на обществото ,че обикновено мъжът е виновен ,независимо ,че в повечето случаи решенията ги взима жената. Виждаме ,че доста от тях се възползват  и съсипаха не една кариера на артисти ,певци и т.н.
 Другото ,което ме дразни е ,че винаги по-грозната и по-глупавата печели . Учили , специализирали ,но идва една от село ,която не може да включи котлона ,но в един момент ,точно тя е най- изобретателна ,най- конструктивни решения дава ,въобще е daebak Simple Smile.Така ,не се ли вменява ,че може да си грозна и глупава ,но чрез нахалство ще спечелиш.

1% of anything
ми хареса затова ,че двамата герои се различаваха единствено по количество пари. Момичето не отстъпваше нито по външен вид ,нито по акъл. Simple Smile

# 724
  • BG
pavlinaio, при тях жените май ръководят всичко в семейния живот, а иначе  мъжете им носят отговорност за всички неуспехи, въпреки, че нямат решаващ глас за нищо. Всяка заплата се дава на съпругата и колкото тя му отпусне да харчи, с толкова разполага. Мъже под чехъл са си отвсякъде, поне такова впечатление оставят. И с тези обръщения " скъпа" "скъпи" Sick

# 725
Мъже под чехъл са си отвсякъде, поне такова впечатление оставят. И с тези обръщения " скъпа" "скъпи" Sick

Затова сигурно ,много от тях  си имат връзка ,извън семейното огнище. После ,като се разбере ,стой та гледай. Върже бялата лента на главата и легне в леглото Joy

# 726
  • София
Гледах видео на една рускиня женена за кореец и тя казва, че било много неуважително, направо унизително, да наричаш съпруга си по име, затова казват скъпи.

# 727
Гледах видео на една рускиня женена за кореец и тя казва, че било много неуважително, направо унизително, да наричаш съпруга си по име, затова казват скъпи.

Направило ми е впечатление ,че корейците почти никога не се обръщат на име . Учениците и учителите ,но по фирми ,вкъщи все с нарицателни имена.

# 728
Всъщност по име май можеш да се обръщаш само към много бизък приятел и то връстник. От там нататък само с разни титли и специални обръщения. Много са ми смешни като изпаднат в див възторг, когато гаджето им ги нарече по лично име Crazy. Ама то, като сметна, май само тогава могат да го чуят Joy. После стават еди-какво-си на еди-кой-си.

# 729
  • DE
Абсолютна отживелица и ориенталщина е това с обръщенията  ooooh! Като почнат да се какосват, баткосват(това от хьонг  Grinning ) ужасно ми е досадно. И китайците използват обръщения, но са основно сестро и братко  Laughing
На мен лично ми е много смешно.

# 730

Общи условия

Активация на акаунт