Горещото слънце, синьото море - мечти най-искрени сбъдват те! - Тема 312

• 42 365
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте и от мен ... записвам се и аз и дано да е на късмет  за всички  Praynig , че май на моменти започвам да се отчайвам ...
Честито на всички с две чертички, а на нас чакащите много късмет  Hug

# 61
# 62
Мими,стискам палци всичко да е наред.
Llolitka,хайде дано не дойде Simple Smile
Момичета,на мен за жалост ми дойде,но не губя надежда и като свърши се хващаме сериозно  Laughing

# 63
  • София
Мими, много стиснати палци имаш и от мен! Дано всичко да е наред!!!

# 64
Здравейте и от мен!

Мими, всичко ще е наред, бъди позитивна и почивай много!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Куки, като ти трябва помощ, пак съм на линия!  Hug Hug Hug

Благодаря ви за палците и положителните мисли! Идвам с добри новини. Мина добре, не боля много, като при цикъл е. Този месец пропускаме и следващия с пълни сили се борим за бебенце:) Чакам с нетърпение да минат 16 дни и да ми дойде М Grinning

# 65
Браво, Дари!
Щом не те е боляло значи всичко е наред с тръбите.
Гадно ли беше?

# 66
  • София
Дариии,радвам се че всичко е наред и ще има резултат от палчетата!
Вие спермограма пускали ли сте?

# 67
Запис и от мен в новата темичка ! Да е много много късметлийска и да се напълни само с хубави новони  Grinning

От мен обилноооо наааръъъссс с наакани памперси х2  Mr. Green

# 68
Прибирам се но без бебенце Confused Всичко свърши мили мами махнаха ми го,няма я вече моята точица

# 69
Мими много Съжалявам за случилото се с теб и твоята точица Hug

# 70
Мими съжалявам за случилото се! Бъди силна и   не унивай  Hug

# 71
Мименце, много съжалявам да прочета поста ти.
Бъди позитивна и силна и скоро чудото ще те изненада отново, сигурна съм!

# 72
  • София
Прибирам се но без бебенце Confused Всичко свърши мили мами махнаха ми го,няма я вече моята точица
Еххх,миличка Мими,много съжалявам,пак ще си имате нова точица съвсем скоро,явно така е трябвало да стане.
 Кюретаж направиха ли ти?

# 73
Миме..ужасно съжалявам! Бързо възстановяване ти пожелавам и много скоро една лека и успешна бременност  Hug

# 74
Миме, много съжалявам.. Отдавна чета тази тема, така че знам, когато е най-черно.. Много скоро идва щастието.. Бъди силна и не унивай, скоро ще се случи чудото  bouquet Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт