Горещото слънце, синьото море - мечти най-искрени сбъдват те! - Тема 312

• 42 377
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, преди повече от година пишех за малко в тази темичка. Незнам дали има момичета, които да ме помнят. Влизам да ви кажа, че на 21.03.2016 се  роди моята дъщеричка. Пожелавам на всички много положителни тестчета, които да ви доведат до пухкав финал. Обилно ви наръсвам с наакани памперси, може пък да са ви на късмет  Wink
честито, жива и здрава да ти е bouquet Моето момиченце също е родено на тази дата, но друга година Simple Smile

Мацки, за колко време излиза резултата от ЧХГ теста? Помня, че бързо.....

# 646
Куковиц, зависи къде го правиш. В Щерев ЧХГ-то става за 1 час.

# 647
Имам Кандиларов близо до работата и там ще ходя утре сутринта

# 648
Здравейте как сте, моята отпуска е към своя крак и от утре се връщам отново в рутината на ежедневието:) вие как сте, кога ще видим някой хубав тест с две черти..

# 649
Привет, Шик! Аз чакам ову.тия дни, но по нищо не мога да си подскажа кога ще е и се дразня... утре пак съм на ФМ, дано ми даде яснота кога да я чакам и да слагам новото изкусително бельо  Laughing  Blush Иначе жега ни мори, детето дивее, а на мен ми предстои най-тежкият изпит в живота, за който няма да успея да се подготвя и ще изпусна предложение за работа, което чакам 3 години!
П.п. Вчера правихме секс. Чудя се дали и днес да продължим или да изчакам ФМ утре... Дано през ден да е достатъчно...

# 650
julcy да ви е жива и здрава рожбичката.Резултатът от кръвният тест доколкото си спомням излиза най-късно след обяд на същият ден.

# 651
Здравейте как сте, моята отпуска е към своя крак и от утре се връщам отново в рутината на ежедневието:) вие как сте, кога ще видим някой хубав тест с две черти..
Чакаме твоя тест  Hug

# 652
Аз не се надявам много понеже знаете за лошата ни спермограма. Дано е станало, но някак си се чувствам много спокойна и уравновесена ( това май е ново за мен, явно почивката си е казала своето).  Днес ми е 28 ден, след 3-4 дена ще разберем. Kameliq мила ти кога не чакаш?

# 653
Ами уж на 09.08 ще трябва да ми закъснява вече, но...   Praynig

# 654
Айде,момичета,след 2-3 дни да снимате двете черти  Laughing Това малко като заглавие на тема се получи  Laughing
Аз съм 17-ти ден от ц и ужасно ме боли корема  ooooh! О ли е,какво е и аз не знам  Laughing Последният ни опит беше на 10-ти ден,след това ММ замина,така че не вярвам да сме я хванали..ама каквото такова,връща се и почваме от септември   Mr. Green
Много късмет и палчета на всички  bouquet

# 655
Момичета при мене почна нещо като ПМС с гадене и дискомфорт в корема Sad

# 656
Оффф дойде ми..  Sad
Другата седмица съм на преглед. Срам ме е да казвам на ММ, че и този месец не е станало, а той милия си ме къта да не вдигам тежко, да се пазя, а аз... пак нищо.
Гинеколожката ми е спец по репродуктивна медицина и дано ми помогне  Praynig

Последна редакция: пн, 08 авг 2016, 08:18 от kamelia!!!

# 657
Завърнах се и аз от почивка! Съжалявам за неприятните новини, горе глава и продължаваме, момичета!!!!

Изкарахме прекрасна отпуска, много витамин Д събрах.. Simple Smile

Момичета при мене почна нещо като ПМС с гадене и дискомфорт в корема Sad

И при мен май са ПМС, да си призная, надявах се да сме успели този месец, ама са все по-осезаеми.. днес трябва да ми дойде по принцип.. Ще видим.. Много се надявам да е друго Simple Smile

# 658
  • Стара Загора
babydust7КЪСМЕТЛИЙСКО СПИСЪЧЕbabydust7
Скрит текст:
ilein87 първи ден 09.07, предполагаема дата на О 27.07, дата на М или тест 09.08 fingerscrossed
Соренда първи ден 12.07 предполагаема дата на О 25.07 ,дата на М или тест 09.08. fingerscrossed
Cookie reall първи ден 13.07, предполагаема дата на О 25,26.07 дата на М или тест 10.08  fingerscrossed
ДаринаС първи ден 30.07,предполагаема дата на О 12.08, дата на М или тест 27.08
fingerscrossed

Момичета много съжалявам за Ц, не бъдете тъжни сигурна съм,че един ден ще се събудите и ще сте сте най-щастливите на света! Вашите бебенца са вече на път ! Вярвайте в това!  Hug Hug Hug

# 659
Мацки, пуснах кръвен в Кандиларов...те много бавни....цял да излезе след 17.00 днес. Не че няма да проверямав и преди това де  Laughing Laughing Laughing
Успех на всички.... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт