Професионални серии за коса - тема 108

• 108 646
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
Аз шампоана Хрома рич го имам и го усещам някак балансиран. А Хрома каптив съм го ползвала само веднъж, от мостра, и доколкото си спомням ми сплеска косата  Grinning
Маските не съм ги пробвала никога.
А, и да питам, веднага след боя, има ли значение кой от двата шампоана да се ползва? Или и двата еднакво запечатват цвета?

# 706
marigold_, може би си ползвала Bain Miroir; бяха 1 и 2 шампоаните, като 1 ми беше любим. Бях си купила еднолитрова разфасовка като усетих, че го спират, но и тя свърши. Хрома Каптив доста се доближава до Bain Miroir 1, но наистина не е толкова хубав.

# 707
Да, Bain Miroir беше, много жалко, че ги няма вече.
Хрома Каптив също лееко може да отнеме от обема, при мен поне

# 708
На мен не ми отнема от обема Хрома Каптив, наистина най-много се доближава до някогашния прекрасен Bain Miroir. Може би носталгията ми към последния е свързана и с това, че тогава прохождах в професионалните серии и не бях чак толкова капризна, но може и наистина да си е бил прекрасен сам по себе си.

# 709
Беше, беше  Blush

# 710
И аз да се включа като прохождаща в тези дебри  Laughing
В момента ползвам новия шампоан и маска на Митика, ухаят невероятно, дори и на следващият ден. Косата ми е с лек обем и гладка. Но не знам точно от кое, последно довърших с олиото на Макадамия.
Влюбена съм и в лекото олио на Маракеш!
В последната поръчка са ми сложили мостри на Saphira на шампоан и олио, все им се каня да ги пробвам, и все се сещам късно. Все пак мисля днес да не им се размине.

# 711
  • Бургас / София
Мария, привет добре описа новите Митик, а твоята коса каква е ?

# 712
Тънка, дълга до под рамената, кестенява и небоядисвана от години. Не ползвам преса или сешоар, правя ѝ маски с кокосово масло или черно, рициново ямайско от време на време  Flutter

# 713
  • Бургас / София
А с омазняването как си? Моята коса също е тънка с бързоомазняващи се корени:)

# 714
  • Viena
Тази серия http://www.arlen.bg/product/3775/komplekt-za-brilianten-blyasak- … bamboo-shine.html съчетана с http://www.arlen.bg/product/3822/sprey-za-dvoen-obem-alterna-cav … e-mist-140ml.html  и малко маслото на Кимката по краищата=супер лъскава,жива и обемиста,плътна коса.

# 715
А с омазняването как си? Моята коса също е тънка с бързоомазняващи се корени:)
Ако спра с маските, положението е трагично, от сутринта до вечерта вече е клепнала. Иначе я мия през ден, защото дори и да изглежда добре, аз имам неприятно усещане по скалпа.

# 716
  • Бургас / София
Благодаря ти щом серията Митик Ойл ти действа добре, значи не омазнява допълнително, а преди какви продукти си използвала пробвай с нещо балансирано, а може би трябва да пробваш терапията Милк Шейк, понеже и аз бях така преди да почна с професионалните продукти  Peace

# 717
  • София
Отдавна не съм писала. Косата ми се ... скапа. Бяхме на море в Гърция и там ми падна половината коса. Косопадът започна месец - два преди това. Крепях с разни ампули и спрейове... Но на почивката водата от чешмата не й понесе на косицата. Освен че изпопада, стана една суха като слама. А на слънце не съм сояла много. не си падам по пърженето на плажа. Сега косата ми е едно снопче, което го връзвам с 4 прмятания на обикновен ластик...
Като се прибрах, последна надежда заложих на гела от алое. Започнах да си мажа корените всяка вечер. Още след първото намазване косопадът намаля... То и не остана какво да пада де...
Сухотата преборих с хидратиращата Макадамия за плътна коса. Имах по няколко мостри от хидратиращите балсам и шампоан за тънка коса, както и з аплътна. Тези за тънка коса ми оставяха хубав обем, но като хидратация не са особено ефикасни. С тези за плътна коса обаче , за 4 измивания косата ми стана перфектно хидратирана.

# 718
  • Бургас/Пз
Пролетче, при мен също водата оказва голямо влияние, направо чак се изненадвам. Ти какъв гел от алое ползваш? Може ли линк? Този косопад явно всички ни мори. При мен в момента няма ефект нито от ампулите аминексил, нито от кафявите на Сери, нито от маслото от репей и коприва. Sad Сега смятам да пробвам с Напурата, че да видим. Просто е страшно положението.  Twisted Evil

# 719
  • София
И при мен е така. Вчера падна едно кълбенце колкото топка за билярд. Shocked

Общи условия

Активация на акаунт