Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво трябва да направя, ако хотелът твърди, че трябва да анулирам резервацията си?
Как да се справя с проблема, ако хотелът не ми предостави писмено потвърждение за анулиране?
Какво да правя, ако не мога да се свържа с Booking.com?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво трябва да направя, ако хотелът твърди, че трябва да анулирам резервацията си?
Първо съобщете за проблема на Booking.com, тъй като те могат да принудят хотела да анулира резервацията ви безплатно, да ви предложат настаняване в друг хотел или по-добра опция. Ако не можете да се свържете с тях по телефона, изпратете им имейл. В случай на анулиране хотелът не трябва да начислява такси, както твърди Booking.com. Важно е да имате писмено потвърждение от хотела, че няма да ви таксуват при анулиране.
-
Как да се справя с проблема, ако хотелът не ми предостави писмено потвърждение за анулиране?
Ако хотелът не предостави писмено потвърждение за анулиране, не трябва да анулирате резервацията. Вместо това трябва да се свържете с Booking.com и да им предоставите кореспонденцията с хотела. Booking.com може да помогне за анулирането на резервацията без такси, ако хотелът не изпълни задълженията си. Важно е да запазите комуникацията с хотела и Booking.com като доказателство.
-
Какво да правя, ако не мога да се свържа с Booking.com?
-
Какво да правя, ако хотелът не ми предостави алтернативно настаняване?