Искам да кажа ... (82)

• 70 545
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро!!!  Hug

Лелее, чудна Жаки!! Жива и здрава да е! И все така духовита, да ви радва ( че и нас задочно) с бисерите си. Много щастливо детство и пожелавам от сърце!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз днес едва станах. Не че си легнах навреме снощи, спах около 6 часа, мисля си, че май ще трябва повечко сън да привдиждам, нещо това не ми достига. А с това неприятно време, ще дремя цял ден.
Исках да ви напиша нещо за хомеопатията, но се спрях.. във форум е много трудно да запазиш тона по начин, по който няма да бъдеш криворазбран или да обидиш неволно някой. Но.. просто това е пълна простотия и го казвам от позицията на запознат човек. Бих посъветвала да не рискувате, особено с деца. И спирам до тук!

bouquet

# 181
  • югозапад, под "Марков камък"
Честит рожден ден на малкото Жаки,да расте здрава и щастлива.Аз чакам домочадието да стане и да отиваме на плаж.

# 182
Добро утро!
Честита да е малката Жаки. За мама и тати се знае, но и нас много да ни радва!
Да си изкарате от весело, по- весело! После може и още снимки да пуснеш- ние няма да ти се разсърдим!
Днес имам ходене на зъболекар за телчето на щерката, а тя още незнае какво съм и намислила.
От доста време не сме ходили а тя само ми дудне- Защо да ходим, виж колко добре си живеем?
Трябва да взема и торбички за прахосмукачката. Котките са набарали резервите и са ги разпокъсали. Ако намеря ще купя и царевица да си сваря.

# 183
Жаки, жива и здрава да е малката кукла, все така любознателна и креативна bouquet Весел празник на цялото семейство Grinning

Захир, наистина във форум и пишейки е трудно да се усети емоцията.  Grinning Но ако за теб хомеопатията е простотия, за мен е начин на лечение от години за цялото ми семейство.Трябва да уточня, че не съм залитнала само в едната крайност, напротив ако е необходимо се лекуваме и с конвенционална медицина. И друго, за мен пък е простотия да наливам пари във фармацевтичната индустрия и да се тровя със сиропи и друго.Но всеки има право да се лекува както намери за добре, без да се правят кардинални обобщения. Peace

# 184
Добро утро!
Честит рожден ден на Жаки! Да е здрава и щастлива!

# 185
Точно това имах предвид и даже съжалявам, че повдигнах темата. Хомеопатията НЕ е лечение. Аз също не съм За да се тъпчем с най-различни лекарства и да подриваме имунитета, аз хапчета почти не пия. Освен пробиотици и нещо за стомаха, понеже съм с гастрит. Но понеже видях, че става дискусия и не се стърпях. Всеки има своя истина, ако хомеопатията ви помага.. е чудесно. Но тя е не по-малко бизнес от лошата фарма мафия! Можеш да си убедена!

# 186
  • Телиш/Плевен
Жаки, да ви е жива и здрава малката прекрасница! Heart Eyes Да е все така усмихната и да расте щастлива! Heart Eyes Hug

И аз имам проблеми със съня тези дни. Sad И главата нещо ме наболява, а имам да свърша няколко задачи днес.

# 187
Не съжалявай за темата, всеки има право да изкаже мнение  Peace
Няма да споря дали Е или НЕ е лечение, всеки има своя истина и история.Факт е, че на сина ми помогна и няма как да не вярвам в силата на хомеопатията.И съм съгласна с теб за мафията, защото преди да попадна на хомеопата, който ни лекува, се лекувахме при друга, много прехвалена.Сума пари дадох-ефект нулев.Сега за преглед заплащам 10 лв и съм много доволна.Явно това е другата ниша за бърза печалба Grinning

# 188
Да е живо и здраво малкото Жаки, все така забавна и духовита! Да ви носи много радост, Жаки  Hug  Heart Eyes

Лиле, знам за пълнолунието, но на мен нищо не ми влияе на съня по принцип, спя като заклана  Laughing Изключение е кафето, което ме изнервя и напряга до краен предел (когато пия след обяд), независимо колко съм изморена. За това пия само сутрин. Обаче понеже пък много обичам вкуса на кафе понякога пия безкофеиново, ей така да си направя кефа. Но съм почти убедена, че са ми сервирали с кофеин, защото бях много изморена, но не можах да заспя от напрежение. А съм след отпуска и съм много дзен  Laughing

# 189
  • В Космоса
Да е жива и здрава малката Жаки! bouquet

Не знам с тази хомеопатия. Все си мисля, че "действа", при хора, които всъщност сами се преборват с болестта, защото са с по-силен имунитет, а когато са наистина сериозно болни и организмът им не може да се справи сам, е, тогава опират до конвенционалната медицина.

# 190
Охооо, уикендите яко ви изпускам  Mr. Green

Прочетох тази диета, не ми се струва страшна, ама сигурно нещо изпускам  newsm78, я кажете
http://mall359.com/%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D1%80%D … -6022-obiavi.html

Ох, че сладка тая Жаки , да ви е жива и здрава  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 18 юли 2016, 10:06 от raja_nikol

# 191
Честит рожден ден на Жаки!

Днес биха първите ваксини на ситното. Беше с отложени от раждането заради много сериозен здравословен проблем и днес ги започнахме. Много ми е свито, а ЛЛ не е съгласна да слагаме по 1 ваксина, а не по 2 наведнъж. Sad

# 192
  • Once there was a Hushpuppy...
Жаклин, да ти е жива и здрава Жаки bouquet Весел да е празникът на детето в градината Hug На колко става?

За хомеопатията:
Ползвам я, убедена съм в две неща, че помага в леки ситуации и, че е безумно наливане на пари. Това, че фармацията е мафия го казах преди около 4 години още, при това най-голямата, тези с наркотиците пасти да ядат...
И също вярвам в конспирцията, че вирусите и гриповете/ въобще болестите/ , с които ни заразяват са такива, че целта е не да ни убият, а да сме живи много дълго, за да харчим пари за лекарства Mr. Green Ужасяващо...
Хомеопатията ни е навредила, в моменти, когато положението с детето е изисквало много по-сериозно лечение и медицинска намеса.Имам си обица за ухото Peace

И аз не спя напоследък, както трябва. Будех се от зъба, после без причина, тази нощ не знам от какво.... Tired
А, когато всички са здрави спя, като пън по принцип. Не мърдам, дори до вц не ходя Laughing  И съм сама напоследък/няма за кой да ставам за нещо/, чудех се какво ми се разбърка със съня...

# 193
Жаки, честита рожденичка. Да ти е жива и здрава най-вече Simple Smile

Колко неща ме чакат днес, а как искам само да легна обратно в леглото.

Защо изобщо се изтезавате с диети?

# 194
В моя офис е много полулярна тази диета..доста народ се изреди със сиропа, направо ми се свиваше сърцето като стане време за обяд и те си пият сиропчето, аз няма да издържа. Сваля се наистина, но после е ефекта йо йо.. Аз също имам към 6-7-10 кг за сваляне, ама смятам да опитам с малко спорт (колкото и безумно мързелива да съм) и по-малко хранене. Дано ми се получи, че ми писнА!

Общи условия

Активация на акаунт