Искам да кажа ... (82)

• 70 544
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ние на това казваме сиренки или милинки.

# 166
Пък аз сиренки казвам на такива, с тесто за мекици, но сгънати и пълни със сирене и пак се пържат. Обожавам, но... много рядко си позволявам.

# 167
Никитка, супер неприятно. Нашата кола я надраха на автомивката. Може и аз да съм виновна, че не чакам да я мият, а се прибрах и отидох след известно време. Всеки път така правя и си я вземам от двора им, сега я бяха изкарали на улицата, за да могат да кажат, че не са видели кога се е случило. Дано поне имате Каско, аз нямах.

Добруджанките ги научих от форума, много са лесни, но моите деца не ги уважават много. Те стават леко "рошави", а глезльовците искат гладки питки.

# 168
  • Бургас

И ние след обяд ходихме до там да се видим с едни приятели,които са на почивка там.
Иначе руснаците  ooooh! При нас е така и зиме и лете

# 169
Добруджанките и аз от форума ги научих  Peace
Никитка, много гадно това с колата... А за мамашите изобщо не ми се отваря дума  #Cussing out

# 170
  • Once there was a Hushpuppy...
Руснаците винаги са ми правили лошо впечатление, където и да сме.
Сега, последно в хотела едно момче, да е било към 12 годишно, не мога да преценя взе играчката за вода на моя и я повлече в друг басейн. Сина ми си я иска и тръгна да го гони, а онова бяга. Принудих се да отида аз, че да не се хлъзне моя от зор... Whistling Така и така, помолих го да ни я върне, а момчето така се опули, все едно му искам играчката, която е собственост на хотела. Чак се замисли дали да ми я даде ooooh!

Тони
, посъбра ли багажите?

Мър, ти прясна ли я взимаш скумрията или замразена? Питам, защото не съм правила от години и все й се чудя, на края взимам някоя ципура или сьомгова пъстърва да пека във фолио.
Пък ми се дояде скумрия с домати, както майка правеше на времето в тава с лук. Вярно, умирисва се цялата кухня, но пък вкусно Peace Аз един път се престраших, като младоженци и от тогава не съм я готвила Laughing

# 171
Прясна, в Метро я има чистена, много е хубава и определено прясна  Peace А аз я готвих на къщата, в апартамента трябва да се евакуирам, макар че не замириса много. Иначе все на барбекю я правим, много хубава става, аз я харесвам. Понякога си взимаме и готова на скара като не искаме да умирисваме, но тази от Метро е доста по-хубава.

Никита много гадно. Тя и едната наша кола е като каска войнишка вече - падна фасадата на блока отгоре й, удари ме паяк, онзи ден един съсед (вероятно) при нашите я е одрал с едни железа на трактора си. Тъпо, ще се пребоядисва цялата, смятали сме около 700 лв. но трябва да отидем да питаме.

# 172
  • Once there was a Hushpuppy...
Мерси Hug
да, и на скара също е хубава при свекърите така я ядем Peace

# 173
  • югозапад, под "Марков камък"
Гадничко ни стана днес и то най-вече от наглото поведение ние за пари не сме си и помисляли, но едно "извинявай" ще е достатъчно,но не би. Както и да е няма да си разваляме последните два дни от почивката.

# 174
  • София
Алечка, ужасни са такива съседи.Преди няколко месеца се изнесоха чалгарите под нас. Колко пъти викахме полиция и колко разправии имахме. Сега някой купи апартамента и се ужасявам, ако пак са любители на силната музика и купоните в апартамент...не ми се мисли.

# 175
Добро утро!

Бъни, гадно си е живеенето в блок, като 6-ца от тотото е да попаднеш на читави съседи... Аз за моите съм разказвала многократно, няма оправия. Сега новата ябълка на раздора, ще е пейката, с която са се сдобили от някъде... Под прозореца ми. Шума ще го преглътна, защото не седим в кухнята, но просто очаквам мизерията, която ще сътворят. Преди сядаха по стълбите и денонощно люпеха семки. Естествено, без да почистват. На последното събрание една от семколюпещите заяви, че нямало да дава 2 лв. за чистачка, защото било мръсно... След обяснение, че семките и фасовете не се разграждат в асфалта, а чистачката чисти само 2 пъти в седмицата дава по 2 лв. Ама пак люпи семки Grinning

На следобедната среща с приятелките си поръчах безкофеиново кафе с мляко. Дали не са ми дали с кофеин и се въртях като откачена до среднощ...  #Cussing out

# 176
  • Ямбол
Добро утро.

Алечка, наближава пълнолунието и аз също от два дни съм с неспокоен сън.

Днес Жаки не е ли рожденичка. Ако правилно съм запомнила - нека да е здрава, здрава и щастлива.

Ние поне се отървахме от съседи. Чак в началото не можех да свикна, че няма проблем да пусна прахосмукачка в десет вечерта.

Спорна и спокойна седмица.

# 177
Искам да кажа, че вчера приятелите ни ме направиха много щастлива. Събрахме се под открито небе- само хубави, светли хора, които ми напълниха душата.

# 178
Лили, днес е големият ден:) Голяма радост, събудихмя я с песен, така си пожела преди да заспи;)
Тръгна за градинката стегната, като циганска булка, но пък много щастлива:) Дано са се получи хубаво с аниматорите и да се забавляват децата. Да ми е живо и здраво слънчевото зайче, което ме кара да се усмихвам или да се смея до сълзи. Кой каквото пие днес за Жаки да е:)
Ето ви я:

# 179
  • някъде ... тук ...
Честит рожден ден на малката принцеса! Да е здрава и много щастлива!
Честит празник и на теб, JACKLIN* bouquet

Общи условия

Активация на акаунт