Искам да кажа ... (82)

• 70 542
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • Once there was a Hushpuppy...
Добро утро Hug
помина ми на мен зъба, който е с голяма инфекция. След, като го умъртви мин. седмица много ме боля, пак чистене на канали и ново лекарство, но няма това да е края..Поне съм по-добре.
Самичка, без мъж и дете, всичките по различни забавления Grinning
Вчера си купих едно много хубаво портмоне от бенетон и си зарадвах душицата Wink

Акаша, Рали ти е писала и другите Peace
Ако, мога и аз да ти препоръчам повече инхалации при бронхит, чисти само с физ. разтвор се правят. Често духане на нос, за да не се стича на зад секрет. И сироп за кашлица аз съм давала на ДР.Тайс, много са добри според мен, също така можеш да даваш да смуче пастилите на Бротхостоп/от тях съм изключително доволна и при мен и при сина ми/.

Да, Мариат, ме подсети...

Днес е празник на името Марина!
Честит имен ден, на тези от вас, които го носят! bouquet bouquet bouquet

# 151
Добро утро!
Аз изпратих мъжете на пазар, ще наготвя, след това чистене, прането и следобед на дивана, поне засега това са ми плановете 😀
Последните няколко нощи пак се будя в 4, 5 часа, разбивам си съня, а не мога да заспя рано, все след 1.30...

# 152
Добро утро!
Пийвам си кафето с вас и се разбуждам, че снощи окъснях много. Ходих на гости на една приятелка, прибрах се към 1 и легнах. Обаче мъжът ми се разбуди и каза, че е гладен. И аз бях гладна, но бях решила да го игнорирам. В крайна сметка правихме среднощна закуска  Mr. Green Той сега е на работа, а аз мисля да метна едни Добруджанки и да му занеса, да не заслабне...  Joy

Тук е жега, дано и до нас да достигне захлаждането...

# 153
Алечка, и аз искам Доброджанки  Sad.

# 154
  • В Космоса
Вече сме и с температура. Няма хлабаво при нас.  ooooh!

Хъш, ние имаме инхалатор. Редовно и правех с физ. р-р, но нямаше ефект и това. Тези пастили ме заинтересуваха, че все се чудя какво да ѝ давам за смучене.

На лятното кино тук прожектират всяка събота филми от СФФ, снощи ми се ходеше на "Жажда", ама нямаше как...

Последна редакция: нд, 17 юли 2016, 11:37 от Акаша

# 155
Снощи четох до късно и сега хем ми се спи, хем и се опитва да ме заболи глава. Все си казвам, че няма да го правя този номер и да чета на нощна лампа, ама като ме грабне една книга...
Сега се чудя да полегна ли или да си направя едно кафе. Не ми се излиза. Никак не обичам да спя на обед, затова остава варианта с кафето и четене. Grinning Или може би филм.

Като се замисля май не съм яла Добруджанки. Нямам спомен...

Дано малката Акаша се оправи бързо.

# 156
Алечка, и аз искам Доброджанки  Sad.

Като си дойдеш ще ти направя  Hug

Акаша, дано да оздравее къдрокоска бързо! Болно ми става, като те чета и ми се иска да ти вдъхна надежда, че няма да е все така. Ще го израсте, а ти си добра майка и правиш всичко по силите си, просто не зависи от теб  Hug

Цвети, какво четеш? И аз снощи го направих този номер. След уморителното прибиране от морето, гостито до късно и среднощното ядене, четох книга до 3. Милите съседи ме събудиха с бясна чалга в 10... Сега мисля пак да почета и после излизане с приятелки, да мачкам бебе  Heart Eyes

# 157
Алечка, чета тази книга:

Скрит текст:

Увлече ме много и ще я довърша днес. Малко ми остава. Чела съм доста книги от тези автори, пишат много хубаво.

Събуждане с чалга  ooooh!  случвало ми се е, но за наше щастие чалгарите над нас се изнесоха миналата година. Оттогава не е имало подобни неприятни изненади. Случвало се е някой да надуе музика късно вечер, но са редки случаи.

# 158
Цвети, мерси, свалих я  bouquet
При мен чалгарите се нанесоха скоро и това с музиката се случва периодично. В момента, в който реша да се кача и да направя забележка спират, ама на мен ми е достатъчно, че са ме събудили. Изясняването на отношенията предстои...

# 159
  • югозапад, под "Марков камък"
Привет от Обзор Simple Smile Времето е супер и добре поплажувахме тези дни обаче днес изненада прибираме се следобед и цялата страна на колата надрана.Колата е в двора на семейното хотелче,в което сме отседнали . И така тук има и голямо и щуро и руско семейство с няколко дечурлига и те са свършили тази забава, според думите на камериерката. Мъжа ми ходи да говори с родителите им,но според тях не са били техните деца..... явно тази ваканция ще я запомним с непредвиден разход за боядисване на колата.Еми изругах да му се не види изключително нагли са повечето братски туристи.

# 160
  • Sofia
Алечко, истински ти съчувствам за съседите с чалга "вкус"  Sick  Tired. И ние имаме музикален съсед, обаче слуша яко рок  Peace и ни е добре, особено докато вечеряме на двора  Peace.

Искам да кажа,че направих много вкусна рибена чорба  chef.За сефте- чудничка стана. С три вида риба- сьомга, попчета и сом. Нагостих и моите,и гостите, и мидите си станаха, и хайверче си намазхме. Добре си пообядвахме,нищо,че ние не обядваме  Whistling,уж. Аз,обаче,съм готова и да си повечерям вече  Crazy.

# 161
Басейна е опънат, ама... май тече отнякъде  Mr. Green Кофти, защото не знам как ще намерим дупчицата, дано тече бавно поне. Сега сложих една скумрия с доматен сос за вечеря, после трябва да се лакирам и свърши почивката, утре сутринта имам среща извън офиса, а ако знаете как не ми се ходи... Трябва да си направя и снимка на мъдрец, да го видим какво що, че вчера отидох да го погледнем и за едно малко отчупване, излязоха 5 кариеса и то дълбоки. На повърхността нищо, не съм и подозирала, та сега яко ремонтиране ме чака, ако трябва да вадя и мъдреца (както искам), отиде.

# 162
Акаша, съжалявам за малката! Дано бързо мине!

Алечка, доста често сте на добруджанки- дай рецептата! Сигурно е безотказна!
Гена, аз на вашия обяд щях да остана гладна. Ни рибена чорба, ни миди....

Басейна е опънат, ама... май тече отнякъде  Mr. Green Кофти, защото не знам как ще намерим дупчицата, дано тече бавно поне. Сега сложих една скумрия с доматен.....
За миг си мислих, че скумрията си я сложила в басейна! Толкова унесено четях за бесейна.....ама така е- Гладен просо сънува!

# 163
Хахаха, ами толкова й бях ядосана на тази дупка, че има късмет басейнът, че наистина не изсипах скумрията вътре! Поне се напълни, има-няма 8 часа, даже май повече. Сега чакам пясък за филтъра и аман да взема да се изкъпя и да се свършва тази лятна драма вече  Mr. Green То време за море дойде, но нищо, ще наваксваме бързо.

# 164
Марият, за мързелана като мен са идеални Grinning

Добруджанки:
1 яйце (може и без него)
1 ч.ч. кис мляко с 1 лъжичка сода
1 ч.ч. натрошено сирене
2 ч.ч. пресято брашно
Аз слагам и малко настърган кашкавал.
Всичко това се омесва хубаво да стане лепкаво тесто, не твърдо и да не се рони. Редят топчета от тестото като отгоре се слага бучка масло.Пече се в предварително загрята фурна до 180 градуса около 25-30мин. Аз пека върху хартия за печене и малко преди да ги извадя настъргвам кашкавал и ръся шарена сол. Омитат се за секунди Grinning

По абсолютно същия начин правя и тутманик. Само слагам и малко олио в тестото и изсипвам в тавата.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт