Искам да кажа ... (82)

• 70 541
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Размирно време настана  Tired.Дано ни подминат подобни "събития"  Praynig!

Стегнахме се от рано да ходим на тренировка,обаче дъждът ни обърка плановете и уговорката  Crossing Arms.
За утре със съседите сме се наканили да приготвим миди,та ще поразгледам за рецепти  newsm78.От тях мидите, от нас теренът и приготовленията  Peace.
Ще ми се и рибена чорба да направя...ама с какви риби? Има ли някакви готови миксове или от рибен щанд трябва да взема  newsm78?

# 136
Да следя....че нямам време да пиша.
Още седмица на морето..чакам с нетърпение да се  прибера.

# 137
  • В Космоса
Рали, благодаря за препоръката за Бета Глюкан-а!

Ekatеrina, ние не сме в София и няма как да я види. Тя това ми говореше по телефона, че така не ставало, не можела да знае точно какво ѝ е. ШС ни ги написа на рецепта като бяхме на интервюто и каза, ако започне да се разболява да ѝ давам. Аз това и направих, но не ѝ отмина, а се влоши. А ѝ се обадих, за да разбера дали да отложа приема на другото лечение, което ни назначи, при положение, че започва да се разболява. Нали така ме посъветвахте. Но тя започна да ми се кара, че ѝ заъня по телефона... Tired Бе няма да стане с хомеопатия при нас. Уверихме се вече. Даже не си свърши лечението, уж за подсилване на имунитета, думна си по традиция. Поне да беше се задържала до есента, че да ми се яви някаква надежда. Тези шуслерови и те за никакъв не стават. При нас бързо се развиват нещата - единия ден леко я боли гърлото, на другия ден вече е дроб.

Започнах да ѝ давам Проспан, да ѝ пръскам Тантум Верде и надеждата ми е да не стигнем до антибиотик. Ще задържа така до понеделник, дано успее да се пребори!

Ужасни събития тези дни! Sad

# 138
  • Бургас
Акаша, аз на детето давам Имунобор Кидс Актив. И то е с бетаглюкани. Доволна съм. Започнах го след последният бронхит и от тогава ( месец март) , да чукна на дърво е пушка. На сестра и не давам, тя се разсополиви и разкашля по едно време,но голямото не прихвана. Прочети и за него, ако искаш.

# 139
  • Бургас
Акаша, аз на детето давам Имунобор Кидс Актив. И то е с бетаглюкани. Доволна съм. Започнах го след последният бронхит и от тогава ( месец март) , да чукна на дърво е пушка. На сестра и не давам, тя се разсополиви и разкашля по едно време,но голямото не прихвана. Прочети и за него, ако искаш.

# 140
Акаша, аз този път Жаки я свърнах с Ен Ти Тус сироп, който е за кашлица и зачервено гърло, по 1 ампула витамин Ц за пиене от 2 мл, инхалации и Назик кидс в нослето, май ще се опарви без усложнения.

# 141
  • В Космоса
Лина, благодаря и на теб! Ще видим. То и с тези имуностимулатори работата е такава... Сума пари потрошихме, какво ли не пробвахме.
Много се смях  дето мъжете хукнали да те спасяват от котката с по два ножа във всяка ръка. Laughing

Жаки, дано вече започне да се бори само малкото Жаки и да не се стига до усложнения!

# 142
  • До морето
Не е нормална тая работа в Турция, тоя Ердоган яко се е вкопчил във властта и докато ислямизира и радикализира Турция напълно, няма да миряса. И аз съм от тия дето мислят, че това си беше негова инсценировка - я, колко бързо вкара 800 души в затвора! Превратаджии били - Чиста работа!

Миналият месец в Турция ми направи впечатление колко много забулени туркини има, ама наистина много. И тогава местен ни каза, че Ердоган дава на семейство по 800 лири месечно, ако жената се съгласи да се забули и много хора го правят заради парите.

Жалко, само , че май и ние ще подминем Анталия през Септември, бяхме се навили да повторим, ама няма да е сега!

Акаша, съжалявам, че малката се е влошила, дано поне наистина се разминете с антибиотиците.

За именните дни, аз с мойто шантаво име имам Имен ден на 17.06, ама само аз и баба ми го знаем и тя единсвтена ми честити  Laughing Понякога и аз забравям  Laughing

# 143
Aкаша, и моя син беше така.От безобидна хрема за три дни-бронхит.Сиропи,имуностимулатори - течни, на хапчета-всякакви, противоалергични, АБ, какво ли не му давах.Е, нямаше спасение! И ние с първия хомеопат не уцелихме.Имай предвид и друго, за да има ефект хомеопатията трябва да мине време.Не може организъм поемал толкова химия изведнъж с 2 приема на хом.лекарство да се изчисти.Просто трябва време.Знам, че е много трудно да гледаш как детето ти боледува толкова често, да пробваш аккво ли не и да не можеш да му помогнеш  Hug

Хора, като гледам какво става по света страх ме хваща, очевидно предстои световна война.На мен никъде не ми се ходи вече.

# 144
  • Mediterraneo
Темата ще преполови, не мога да се запиша.

На палатка съм ходила, издържам с хубава компания 1-2 дни. Но в къмпинг, с тоалетна и баня с топла вода. Другото не е за мен.

Слънчеви очила нося целогодишно, никога не излизам без, дори и 2 метра сняг да има навън( този проблем вече го отстраних, тук сняг посмъртно не може да завали  Mr. Green) или времето да обещава дъжд. Много си ги пазя. Купувам предимно евтинийки, последните ми са отпреди 3-4 години за 5 лв от Лидл. Сега гледам са пуснали същите, за 4 евро, ама моите имат още хляб да ядат, та няма да ги сменя. Сестра ми купи на голямата щерка Полароид, около 40 евро бяха, страхотни са, дано ги опази поне това лято!

А Ердоган, докато не го гръмнат, нищо няма да се промени в Турция.

# 145
  • Sofia
   Поздрав за всички с тази песен и наздраве! cheers Kissing Heart

# 146
Вчера изкарахме страхотно. Излязох по женски с децата. Ходихме на кино напазарувахме парцалки от Н&М, козметика от МАС и едни качествени обувки . Мъжът ми се обади към 22 часа да пита къде сме, но вече бяхме почти пред къщи. Като ни видя а торбите, леекинко му стана зле, но пък беше благодарен, че този път не е участвал.
Слънчеви очила Полароид на децата купих в края на миналия месец от оптиката на ъгъла на бул. Витоша и Патриарха. Бяха 50-70 лв.

# 147
Добро утро!

Мрачно и хладно утро, но така ще е до вторник. Имаше нужда от малко разхлаждане. Идвайте на по кафе. Simple Smile Coffee

# 148
  • Ямбол
Добро утро.
Тук е леко облачно, но не и хладно. Климатикът в магазина се развали, чакам днес да дойдат да го погледнат, че следобед ще е ад.
Изпратих малката днес с леля и свако на море. Ходи ми се и на мен, но ще видим кога ще мога и аз да се включа. Май няма да е много скоро.

# 149
Добро утро!
И при нас подухва вятър и е по- хладно от предните дни.
Днес ще учим сина на 7 и половина да кара колело. Хич не иска да се научи- ама грам желание няма.
Ролерите от Сандо ги подкара на мига, виж колелото е друга бира!

Ходи ми се и на мен, но ще видим кога ще мога и аз да се включа.
Това си е живо мъчение. Нов имот на морето, ти си ваканция и да не може да отидеш! Съчувствам ти!
Ако има именячка в темата-  bouquet !

Общи условия

Активация на акаунт