Искам да кажа ... (82)

• 70 540
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро.
Лято, пчели ли отглеждате?
Чухте ли за преврата в Турция?

# 121
  • някъде ... тук ...
Светът е полудял  ooooh!

По въпроса с космите - големият си бръсне лицето, но и дума не дава да се каже за пипане на космите под мишниците. Миризма не съм усетила, а и се къпе по няколко пъти на ден. На 16 е.
Дребният, на 11, няма нищо още.

# 122
Миризмата е контролирана и няма. Къпе се човека без да мрънка, взела съм му стик за мъже на Нивеа и нямаме проблем. Ще ги отрежа с машинка или даже с ножичката късо, няма да ги скубем и бръсне - малък е, а и те наистина са малко. Есента имаше по един, пролетта се появиха още по няколко.
За Турция в 4 часа нощта прочетох. За сега информацията е, че не са успели. Така ми се ходеше пак до там, заради атентатите отлагах, то и вътрешни проблеми си имат.

# 123
За съжаление превратът май е неуспешен. Не искам да се ислямизира Турция.

# 124
  • Once there was a Hushpuppy...
Добро утро,
Гледах за Турция, че се будих към 3 , та откарах до 5.30 Tired
Не е успешен бил преврата.
Така ми се събра, предната нощ пак ставах и уцелих за Ница Tired
Дано да няма повече жертви, по каквито и да е причини.

# 125
Антигона, да, татко е пчелар, но ги гледа по-скоро за хоби. Преди години, когато беше здрав, гледаше по 30-50 кошера, сега са значително по-малко.
Гена, честит ти именик! Опитваха се да набедят и ММ за такъв, но той "празнува" на др ден.
Говорите си за косми, та, да си споделя мъката. Съпругът ми е много космат и докато бяхме гаджета, а после и младоженци, си сваляше кожуха редовно, сега едва го навивам за морето. Не обичам, обаче, мъже с обезкосмени крака. Противни са ми.

# 126
  • София
Добро утро!
Хладно е навън, доста валя и много добре се наспах.
Мариат, чак толкова бюджетна стая не искаме. До 1500 лв можем да отделим. Но от Виденов за детето няма да купувам. Не знам в ИКЕА до тази сума дали ще се класираме.
Днес ще сортирам играчки и ще слагам по чували и кашони. Започва се...  Tired

# 127
Тони, знам че не е лесно, но малко ти завиждам. Няма нищо по-приятно от подреждането на нов дом.

# 128
Добро утро!
Бета глюкана си го зазаписвам!
Хората са полудяли! Нямам думи. До колкото разбрах още вчера вечерта на маса, много народ вместо Турция тази година почива в Гърция. Та там било фраш!
Тонка, 1500 не е бюджетна детска! Ще се справите!
Ооооо, играчки и сортиране! Успех! Аз подарявах, но децата ми като си видеха играчките в друга къща и почваха един рев. Сега знаят че са на тавана, а аз изхвърлям, за да няма сръдни ако някъде случайно си познаят  нещо тяхно.

# 129
Да, казаха, че не е успешен, но някакъв анализатор каза, че може да е медиен трик... Не могат ли по нормален начин да се разберат, изправят хората един срещу други, 60 убити и 1000 ранени, ненормално ми се струва в днешни дни Sad

# 130
И аз смятам, че е трик на Ердоган за да ликвидира и малкото останали негови противници в администрацията и армията.
Явно наистина много хора са в Гърция, защото се усеща, че сезона е слаб.

# 131
  • някъде ... тук ...
Аз се изненадах от турски коли и туристи по къмпингите и плажовете на Ситония преди няколко дни.

# 132
Моите спомени за играчките ми са, че сестра ми ми ги потроши, всичко разглобяваше като малка. Тя обаче за нейните неща помни друго - как мама ни е раздавала играчките, защото сме големи и не ни трябват вече. Като беше малко детето й и дойдеха и малката се заиграе с някоя играчка на сина ми, аз винаги бях готова да я дам и тя винаги това ми казваше, да не правя като мама, защото детето може да не иска да си я даде и от неудобство да се съгласи. По принцип с него сме подреждали кои оставяме и кои ще занесем при баба му и като беше по-малък и отидем, а и сега дори ги вадят с малката, тя започва да го разпитва, той й обяснява и наистина са спомени за тях.

# 133
Платили сме почивка в Анталия, щяхме да водим свекърва ми и децата, за съжаление ще отпадне. Обадих се на агентката да канцелира. Дано се успокоят  нещата там и не се стигне до война, щото като гори двора на комшиите за нас няма как да няма. Светът е полудял:((

# 134
Току що говотих с приятел от Истанбул.  Каза, че е било страшно...
Не знам в какъв свят ще живеят децата ни...

Общи условия

Активация на акаунт